Ervaringen met Online.nl

2.0 / 10Korting bij Online.nl
 • 3% beveelt dit bedrijf aan
 • 288 ervaringen
06-10-2015

Online.nl, begin er niet aan

Sinds half augustus een abonnement afgesloten. Daarbij tot vandaag nog steeds geen werkende televisie-verbinding. Meermaals Online.nl gebeld en wordt telkens ontzettend slecht geholpen. Er wordt aangegeven dat ze mij terugbellen, dat is nog nooit gedaan. Daarnaast wordt er aangegeven dat de verbinding binnenkort wordt hersteld, maar tot op heden hoor ik niets.

Op e-mails wordt niet gereageerd, om in de tussentijd ontvang ik wel netjes de factureren (en ook die klopt niet.. ik moet blijkbaar ook betalen voor een monteur die nooit is langsgeweest). Daarnaast is het internet ook trager dan aangegeven.

Al met al echt een absurd slechte klantenservice die zich niet houden aan de afspraken, waarbij nooit wordt gereageerd.

Mijn aanbeveling: begin er niet aan!

 • 1
 • 0
 • Reageer
06-10-2015

WAARDELOOS, NOG GEEN HALVE STER WAARD.

Mij is door een agressieve verkoper van CanalDigitaal online.nl aangepraat.
Hier wilde ik weer vanaf maar CanaalDigitaal laat je lekker gaarkoken en Online.nl is telefonisch niet bereikbaar. Mij is telefonisch toegezegd dat de opzegging is toegewezen (na veeeel telefonisch contact waarbij je na de keuzemenu heel veel muziek krijgt) en nu krijg ik een e-mail waarin staat dat de opzegging is afgewezen.
JE KOMT NIET VAN ZE AF, HET ZIJN NET PARASIETEN

 • 1
 • 0
 • Reageer
Rory05-10-2015

Slechte kwaliteit, internet valt continu uit

We hebben telefonie, internet en TV van online, maar wat heb ik daar spijt van zeg...geen 1 van de diensten werkt goed, maar het grootste irritatie punt is dat het internet er gewoon continu uitvalt en WIFI onwijs slechte ontvangst heeft. Helaas zit ik er nog een jaar aan vast en blijf ik geregeld OFFLINE ipv ONLINE :(:(:(

 • 1
 • 0
 • Reageer
05-10-2015

Zeer slecht oplichters zijn het

online is niet zo goed als ze zeggen 2 jaar klant na verlenging alleen maar problemen gehad diensten leveren die ze niet kunnen leveren 3 weken moeten wachten tot dat ze achter zijn gekomen dat ik op de verkeerde platvorm zat wat doen online compacatie geven geweldig dank jullie wel dat is seves van jullie dacht ik nee hoor geen comasatie nee wel rekening abonment kosten hoe kan dat ik sta in de plus bij online oja ook nog aansluitkosten inrekening gebracht huh ook als je verlengt je aboment raar
bellen dan maar weer ja hoor 1 uur aan de lijn in de wacht wat een oplichters leg je uit wat er is moment meneer ga na kijken oke is goed hallo menneer u spreek met die en die wat kan ik doen voor u huh weer uit leggen tot wel 4 keer toe word er gek van nee online mensen niet doen kijk of je naar ziggo toe kan die zijn beter

 • 1
 • 0
 • Reageer
Henk04-10-2015

Zeer trage verbinding

Wij betalen voor 50Mbs en ontvangen 2Mbs. Huistelefoon ligt er geregeld uit en dan moet de router gereboot worden en moet je hopen dat het weer werkt.
Als ik de klachtenlijn bel met mijn mobieltje (dure minuten) heb ik minimaal 10 en max. 55 minuten in de wacht naar muziek moeten luisteren. TV kijken is niet te doen, hikken van het geluid en beeld. Ik zit er nog ruim een jaar aan vast. 2 jarig contract helaas.
Grrrrrrrr.
Vanavond is het weer eens zo laat!
http://www.speedtest.net/my-result/i/1393841167

 • 1
 • 0

Biao Biao
Inferieure Internet Provider van online.nl

Online.nl Abonnement:
Supersnel Internet 30 Mb/s (Extra Tot 30 Mb/s down, 3 Mb/s up)

http://internetsnelheid-testen.nl/ date: 26-09-2015
Download speed 11.4Mbit/sec Upload speed: 0.9 Mbit/sec

Maar telfort heeft ook abonnement 30 Mb/s down, 3 Mb/s up,
http://internetsnelheid-testen.nl/ date: 26-09-2015
Download speed 29.4Mbit/sec Upload speed: 2.9 Mbit/sec

De internet verbinding van online.nl valt steeds weg, en computer is steeds bezig om een nieuwe internet verbinding te maken, daardoor werkt computer helemaal niet meer.

Als u onvoldoende kwaliteit van internet snelheid steeds oplevert, graag wil ik mijn geld terugvraag om inferieure product.


Geachte heer Huang,

Onlangs heeft u het contactformulier ingevuld op onze website betreffende een technische vraag.

Om de oorzaak van het door u omschreven probleem te onderzoeken willen we u vragen telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 0900 - 9515 (Euro 0,50 cent per gesprek).
Een van onze medewerkers zal dan met u bekijken wat de oorzaak van het probleem is.

Onze excuses voor het ongemak.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.Met vriendelijke groet,


Klantenservice Online.nl
05-10-2015

04-10-2015

Goed internet en bellen

Internet werkt goed, nog nooit problemen mee gehad. Als internet het toch niet goed deed belde we naar online een krijgen we meteen een nieuwe router (2x gehad) hiermee was het probleem gelijk verholpen. Verder hebben we nooit storingen en bellen werkt ook altijd. Top!

 • 0
 • 1
 • Reageer
04-10-2015

Slecht

Geregeld krijg ik mijn tv kastje niet aan, opnames die halverwege het programma stoppen, opnames die onwijs vertraagd afspelen of helemaal niet afspelen!

 • 0
 • 0
 • Reageer
03-10-2015

Online TV ligt er alweer uit... TV kijken is een soort roulette geworden

Sinds een paar maanden naast internet en bellen ook TV genomen van Online.nl: helaas is het elke keer wanneer je wilt kijken afwachten of je beeld krijgt. Op dit moment kan ik alle kanaalinformatie zien en van kanaal wisselen, zelfs opnamen en mijn account bekijken, maar er is gewoon heen live beeld en geluid.Tot nu was dit alleen vaak het geval bij de Belgische zenders en het kanaal van de maand, maar nu is er nergens meer beeld. Online verkoopt een slecht werkend product en zou de klant hiervoor schadeloos moeten stellen. In plaats daarvan heeft Online.nl een incapabele, slecht bereikbare en dure (belkosten!) klantenservice, die niets oplost.

 • 2
 • 0
 • Reageer
03-10-2015

Dramatische service van Online.nl

Vanaf 5 augustus bezig om een alles in één pakket van Online operationeel te krijgen. Inmiddels heeft dit flutbedrijf er voor gezorgd dat mijn oude telefoonnummer niet meer te gebruiken is ondanks de belofte dat Online voor beëindiging van het oude abonnement met nummerbehoud zou zorgen.
Ook de oplevering van interactieve tv etc. is zeer dramatisch verlopen.

ONLINE.NL GEEN AANRADER

 • 1
 • 0
 • Reageer
01-10-2015

Waaaaardeloooooss

't is toch intens driest om je bedrijf te runnen op de inbelminuten van je klanten die een storing willen melden

 • 3
 • 1
 • Reageer
Dick30-09-2015

Interactieve tv werkt niet - blijkt intern probleem te zijn bij online

Op 20 augustus, na meer dan 10 jaar klant te zijn van online voor telefonie en internet, alles in een besteld (dus nu ook interactieve tv). Vanaf de oplevering van de interactieve tv op 14 september, alleen maar slecht bibberend beeld gehad en/of soms geheel geen beeld. 11 seconden duurde het om te zappen van hete ene naar het andere kanaal. Mijn download snelheid slechts 6 mb op z'n meest. Zou misschien aan mijn modem liggen, dus sinds 29 september nieuw modem, nu max 12 mb download maar......geen televisie en/of radio. Na vele malen bellen met online, ben ik er vanavond 30 september pas achtergekomen dat het probleem niet ligt bij mijn connectie, maar dat online intern een probleem heeft met het verschaffen van interactieve tv! Wanneer deze problemen bij online zullen zijn opgelost, kon niet worden gezegd......
De digitLe tuner voor mijn tweede tv, welke ik ook op 20 augustus had besteld, heb ik tot op heden nog steeds niet mogen ontvangen.
Het lijkt mij verstandig als online op haar website meldt dat men problemen heeft met het verschaffen van interactieve tv, zodat bestaande klanten en ook eventuele nieuwe klanten worden geïnformeerd. Het regent klachten van klanten van online die geen tv kunnen kijken is mij door online meegedeeld. Ik heb geëist dat mijn tv probleem moet worden opgelost binnen afzienbare tijd anders stuur ik de interactieve tv decoder retour. De klachtenafdeling van online gaf mij volkomen gelijk. A.s vrijdag 2 oktober word ik teruggebeld door de klachtenafdeling, bij een ongunstig bericht zeg ik dan mijn iTV abonnement op.

 • 3
 • 0

Dick Dick
Ben dus afgelopen vrijdag niet teruggebeld door mevr Natasja kroonden van de klachtenafdeling. Zaterdag weer gebeld met ene Nina zij gaat mij as woensdag 7 oktober bellen. Als dit alles niet wordt opgelost voor 14 oktober (het is dan 1 maand na oplevering) zeg k mijn interactieve tv op. De digitale ontvanger voor mijn 2e tv die ik op 20 augustus ook had besteld is nog steeds niet bij mij aangekomen rarara
04-10-2015

Nollie30-09-2015

Zware oplichters!

Voor mijn moeder een alles in een pakket afgesloten op 18 augustus. Met extra pakket voor zenders. 3 sept word het geleverd blijkt de snelheid van 30 mb maar 10 te zijn met als gevolg het vastlopen van interactieve tv, en wifi verbinding die ook klote werkt. Oke klantenservice gebeld 10 x in totaal die hun excuses aanbieden omdat ze dit pakket nooit hadden mogen afsluiten ze zouden het doorsturen om het te laten beëindigen.... nu hebben ze interactieve tv beëindigd telefoon. En internet moet zE gewoon 2 jaar lang blijven betalen want ze zeggen Ze adverteren dat het maximaal 30 mb moet zijn... niet normaal je sluit een pakket af wat voor geen meter werkt en vervolgens bepalen hu wat ze beëindigen en wat jij door moet betalen!@$$"^,, NIET NORMAAL! En dit moet toch niet kunnen

 • 2
 • 2
 • Reageer
Biao30-09-2015

Inferieure Internet Provider van online.nl

Online.nl Abonnement:
Supersnel Internet 30 Mb/s (Extra Tot 30 Mb/s down, 3 Mb/s up)

http://internetsnelheid-testen.nl/ date: 26-09-2015
Download speed 11.4Mbit/sec Upload speed: 0.9 Mbit/sec

Maar telfort heeft ook abonnement 30 Mb/s down, 3 Mb/s up,
http://internetsnelheid-testen.nl/ date: 26-09-2015
Download speed 29.4Mbit/sec Upload speed: 2.9 Mbit/sec

De internet verbinding van online.nl valt steeds weg, en computer is steeds bezig om een nieuwe internet verbinding te maken, daardoor werkt computer helemaal niet meer.

Als u onvoldoende kwaliteit van internet snelheid steeds oplevert, graag wil ik mijn geld terugvraag om inferieure product.

 • 1
 • 1
 • Reageer
29-09-2015

Online is het slechts georganiseerde internet provider met een backoffice die ni

Hebben al 4 maanden geen internet.
Wordt telkens van het kastje naar de deur gestuurd.
Nu krijg ik gister een telefoontje van de backoffice dat ze het abonnement zullen opzeggen omdat ze niet kunnen leveren en dat ze dit gelijk in het dossier zal noteren. Ik vraag haar om een bevestiging en ze zou het nog voor de middag opsturen. Nu ben ik 1,5 dag later met de klantenservice die daar eigenlijk niet wil zitten. En zij kunnen niks van de opzegging in het dossier terug vinden.

Ik vraag of ze het bij de back office kunnen kunnen notificeren, en dat de opzegging plaats moet vinden.

Echter zal hij alleen een notitie ervan maken en kan dit niet direct aankaarten aan de backoffice. Dat zal nog een 4 maanden duren voordat we van Online af kunnen komen gezien het zolang duurde dat er geconstateerd werd dat zij niet kunnen leveren op onze adres.

 • 2
 • 2
 • Reageer
28-09-2015

Ben er gelukkig mee gestopt

Fantastisch toen het Wanadoo was en ook Orange. Perfect. Maar toen het www.online.nl werd alleen maar onderbrekingen. Ik stapte toen over op UPC en dat ging 1,5 maand goed. Maar toen was dat ook hommele gedurende 6 maanden dagen geeninternet en telefoon. Dus nam ik KPN. Dat is de enige die het op mijn adres dan goed doet.

 • 1
 • 1
 • Reageer
27-09-2015

Zonder toestemming gekaapt van Canal digitaal

Wij hebben bijna een maand zonder huistelefoon en internet gezeten , omdat Online ons zonder toestemming en zonder bevestiging heeft gekaapt van Canal digitaal. Het probleem is eindelijk weer verholpen, maar nu ben ik benieuwd of Online zelf met een excuus komt, Wij verwachten toch minstens een bloemetje en een financieele tegemoedkoming voor alle gemaakte kosten en ongemak ! Zo niet, dan zullen er andere stappen worden genomen. U wordt op de hoogte gehouden.

 • 1
 • 2
 • Reageer
27-09-2015

Valse voorlichting

Bij ons is vorig jaar glasvezel aangelegd, dus wij dachten dat het een goede stap zou zijn om over te stappen naar glasvezel. We waren al twee jaar all-in-one klant bij Online en na wat opstartproblemen ( een week geen internet) liep dat ok. Met glasvezel zou alles mooier en sneller worden, zo beloofde de verkoopmedewerker ons, en zouden we ook een uitgebreider tv pakket krijgen.
Onze verbazing was dan ook groot dat na het installeren van de hele boel (wat overigens goed ging) bleek dat de BBC niet in het pakket zat. De klantenservice van Online, die wij daarover belden, gaf aan dat we beter de lijst met zenders hadden moeten doorspitten. Het punt is echter dat we al een pakket hàdden van Online, en daar zat het wel in. Nu kochten we een duurder pakket en hadden we opeens onze favoriete programma's niet meer. Wij kijken iedere dag naar de BBC en het was echt niet in ons opgekomen dat die er niet in zouden zitten. Wij hebben Online zowel schriftelijk als mondeling vriendelijk verzocht om samen met ons naar een oplossing te zoeken maar er komt geen enkele reactie. Het enige wat ze kunnen is als een soort robots hetzelfde riedeltje herhalen. Wat een waardeloze klantenservice! De onverschilligheid van dit bedrijf ten aanzien van zijn klanten is echt stuitend!

 • 3
 • 2
 • Reageer
22-09-2015

Te belachelijk voor woorden..

Het internet van online is echt rampzalig! Valt gemiddeld 10 keer per uur weg (ook wanneer ik 1 meter van de router verwijderd ben..). Ik raad niemand, maar dan ook NIEMAND aan om deze internet provider te nemen.

Wanneer er contact telefonisch contact opgenomen wordt met de provider, dient de vaste klant er zelfs voor te betalen (In tegenstelling tot de nieuwe klant, die mag gratis telefoneren met Online)! Dit is echt de meest slechtste internet provider ooit. Het wordt mij ook onmogelijk gemaakt om werkzaamheden vanuit huis te verrichten op de computer..

Echt diep en diep triest..

 • 3
 • 4
 • Reageer
21-09-2015

Waardeloos echt 100% Waardeloos

aanbieding internet 30 MB per sec.in 2014 uiteindelijk leveren ze 12 MB. melding van gemaakt bij Online,ze zeggen dat ik te ver bij de zendmast woon,inmidels 5x een brief geschreven ( aangetekend ) ingebreke gesteld,ik wilde er vanaf,maar dit was onmogelijk,TV was ook bagger ( blokjes beeld ) wel een aanschrijven gehad van een incasso bureau dat ik het gehele bedrag moet gaan betalen voor 2 jaar,dat zo iets nog kan en mag in Nederland,klantenservice is ook al bagger,mischien kan de advokaat iets voor mij doen, mensen ga in godsnaam niet in zee met Online.nl

 • 3
 • 2
 • Reageer
20-09-2015

Dubbel betalen, er wordt niets opgelost

Overgestapt van flex tv naar interactieve tv. Flex tv is beëindigd, wordt nog steeds in rekening gebracht, interactieve tv wordt geleverd zonder enige uitleg, handleiding ontbreekt om het aan te sluiten.
Klantenservice is alleen te bereiken via een 0900 nummer, na een keuzemenu van toets 1,2 enz krijg je iemand aan de lijn, die niet snapt dat ik niet wil betalen voor een abonnement dat al beëindigd is.
Dubbele abonnementskosten
Slechte klantenservice
Hoge telefoonkosten
Irritatie

 • 3
 • 2
 • Reageer
Toon meer Online.nl reviews
Beoordeel Online.nl
© 2011-2015 | Ervaringen.nl