Schrijf ervaring Catalogus

Ervaringen met Telfort

Laag 3.8
220 ervaringen
23-10-2014

Bij verloren telefoon

Tijdens tweede vakantiedag in Amerika Iphone verloren. Direct gemeld bij Telfort en nummer geblokkeerd. Na bijna 3 weken ontvang ik email van Telfort dat telefoon is gevonden. Telefonisch Telfort medegedeeld dat ik nog op betreffende bestemming ben en graag contact wil met 'eerlijke vinder' om telefoon in ontvangst te nemen. Geen reactie!
Bij thuiskomst contact gezocht met Telfort, blijkt dat eerlijke vinder Telfort verzocht heeft zijn emailadres aan mij door te geven, zodat afgesproken kan worden hoe telefoon te retourneren. Jammer, jammer, jammer, twee dagen eerder was ik nog in dezelfde stad!
Uiteindelijk emailadres gekregen en vinder laat mij weten pas na 10 dagen reactie te hebben ontvangen van Telfort en vervolgens niets meer....
Uiteindelijk heeft vinder telefoon naar Nederland opgestuurd à $50 verzendkosten en € 88 inklaringskosten etc.
Had allemaal niet nodig geweest als Telfort direct had gereageerd door mij emailadres te verstrekken, zoals de vinder verzocht. Nu heeft vinder moeite moeten doen (pakketje verzenden /postkantoor) en zijn onnodige kosten gemaakt(€ 125), waarvoor ik weer in contact moet met postnl en belastingdienst/douane, omdat het hier mijn eigen telefoon betreft en geen aangekocht artikel is.
Op site Telfort deze klacht ingestuurd. Ontvangstbevestiging dat ik binnen 10 dagen antwoord ontvang.
Helaas...10 dagen verder, maar.........NIETS!
Na afloop contract voor mij geen twijfel: einde Telfort

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
22-10-2014

Geweldige service

Vandaag geweldig geholpen door Maurice van de klantenservice van Telfort! Normaal slechte ervaringen met telefonische hulp. Deze jongen heeft bewezen dat het toch nog kan tegenwoordig! Dank. Helaas toch een minpuntje.. Dat schandalige keuzemenu waar je al een kleine 5 minuten aan kwijt bent!

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
22-10-2014

Teleurgesteld

Ik ben op dit moment nog klant bij Telfort. Ik heb maart 2013 mijn sim only abonnement verlengd naar een abonnement met toestel lease. I.v.m. het verlengen heb ik op de toestel lease een korting gekregen van 7 euro per maand over het eerste jaar.
Nu heb ik eerlijk gezegd nooit naar mijn afrekeningen gekeken. Ik kwam pas deze maand er achter dat die 7 euro nooit verrekend is. Ik heb hierover gebeld maar nu blijkt dat er geen notitie van is gemaakt en de voicelog van mijn telefoongesprek destijds is er ook niet meer. Telfort zegt dat ze deze maar anderhalf jaar hoeven te bewaren en dat ik zelf te laat hier op heb gereageerd. De automatische afschrijvingen is bewijs dat ik het bedrag geaccepteerd heb. Mijn abonnement duurt 24 maanden en het lijkt mij dat ik tijdens de duur van mijn abonnement terug moet kunnen vallen op de voicelog van destijds. Ik heb nu geen poot om op te staan. Ik wil graag bij verlenging mijn telefoon behouden maar dat kost mij ruim 90 euro. Als ik die 84 euro van hun niet terug krijg heb ik er niet veel zin in om ze ook nog die 90 te sponseren. Ik ben dus teleurgesteld en in dubio. Is er nog een manier waarop ik dat geld van hun kan terug krijgen?

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
19-10-2014

Ontevreden

Hiervoor 11 jaar lang (bijna altijd tevreden) klant bij Ziggo, maar omdat het te duur werd heb ik besloten om over te stappen naar Telfort.

Regelmatig komt het voor dat ik traag internet boven heb. Terwijl ik slechts 4m van de router verwijderd ben. Ik heb het regelmatig aangegeven bij de Telfort winkel en iedere keer krijg ik een ander antwoordt op hetzelfde probleem. Een medewerkster was zo zelfverzekerd om te zeggen dat het niet aan Telfort lag maar dat ik een extra router moest gaan aanschaffen zodat het signaal beter kon doorkomen. Wat heb ik nou aan zo'n antwoord, ik wil gewoon snelle internet, door het gehele huis. Daar betaal ik tenslotte 40 euro per maand voor. Ik heb geen verstand van electronica en ik wil niet meer geld uitgeven dan nodig is.

Toch maar weer overwegen om terug naar Ziggo te gaan.

Dus mijn ervaring met Telfort: ONTEVREDEN.

 • Goede review
 • Slechte review

Jacqueline Jacqueline
Hoi, ik ga hier gewoon op reageren. Een routor heeft een beperkte signaal sterkte over een oppervlakte, een signaal kan zwak worden door vloeren en electronica en al helemaal vloer verwaming en verwarming elementen.

Wat die persoon bij Telfort zegt is niet zo raar, als jij je signaal wilt behouden kan je een extra aanknoop punt voor je signaal neerzetten dmv een router extra . dit wel natuurlijk dmv een bekabeling.

Dan heeft u wél signaal maar ik zeg u eerlijk, de signaal wordt dan ook zwakker dmv, de lente bedrading. Hoe langer de lengte van de draad hoe zwakker het signaal.

Als alleen uw internet slecht is boven dan is dat inderdaad een oplossing of een betere routor te vragen met hulp (Fritzbox is 1 van de beste boxen die ik ken) van uw provider. Die kunnen best (al zeg ik het zelf) een monteur sturen.

ik hoop dat dit iets verhelderend is, ikzelf heb ook een wat ongemakkelijkere huis en het signaal is op veel plekken enorm slecht.

Dus vandaar dat ik weet dat dit wel helpt. overigens een 2e routor geeft u geen extra abonement kosten maar een 1 malige extra kosten aan een routor alleen :)
25-10-2014

14-10-2014

Goed, maar kan veel beter.

ik heb zowel mobiel als internet/telefonie van Telfort.
Mobiel heb ik een goed bereik, maar ze worden er niet goedkoper op in KPN handen.
Sim Only kan goedkoper en zeker voor vaste klanten.
Internet/telefonie thuis is goed, maar krijg niet de snelheid die ik wel in het modem kan aflezen.
Draadloos of bedraad maakt niet veel uit in dit geval.
Ik vind het af en toe traag internet. Bij internet problemen wordt er wel snel gehandeld, ik had kortgeleden nog een uitval, bleek kabel in wijkkast te zijn geweest.

Het beantwoorden van e-mail met tien werkdagen is niet van deze tijd meer en ik heb de indruk dat urgente mailtjes voorrang krijgen op suggesties of klachten die geen betrekking hebben op je storing.
De trage beantwoording van de mail is volgens mij om eerder tot bellen over te gaan met 0,50 cent per gesprek. Irritant ook is het lange keuze menu eer je iemand aan de lijn heb om je te helpen met een stem tussendoor of je mee wilt helpen aan de verbetering van Telfort doeleinden, zit ik niet op te wachten als ik storing heb.

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
06-10-2014

Geen of slecht mobiel internet

Sinds 27 augustus 2014 heb ik regelmatig geen internet verbinding. De telfort winkel in Arnhem heeft settings gewijzigd, waarna ik op dat moment wel weer internet had, maar op dit moment heb ik enkele malen per dag geen bereik voor mobiel internet.

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
Epic30-09-2014

Onrechtmatige Migratie & géén signaal gedupeerde

Met dank aan Telfort zit ik sinds jl. donderdag 25 september al zonder glasvezel verbinding wat concreet betekend: géén internet, telefonie en tv.
Buiten het feit dat dit hedendaags knap onhandig is wordt ik door de fout van Telfort vooral ook (onnodig en onterecht) in een vreselijke ongelukkige situatie gemanoeuvreerd, aangezien ik mijn internet verbinding ook nodig heb voor zakelijk remote inloggen wat nu dus al 6 dagen onmogelijk is gemaakt door Telfort.

Telfort heeft (aantoonbaar) onterecht een migratie van "mijn" glasvezel lijn bij Lijbrandt uitgevoerd (lijbrandt is overigens van telfort/kpn is volgens mij), wat dus zeker niet had gemogen aangezien ik géén contract heb met Telfort. Een en ander heb ik zwart op wit. Er is mij ook telefonisch te kennen gegeven dat dit inderdaad een onjuiste/onterechte migratie is en dat er na overleg met een 'supervisor' een oplossing zou komen. NOU DAAR WACHT IK NOG ALTIJD OP! Tevens heb ik verzocht of ik hier ook een schriftelijke bevestiging van kon krijgen, al dan niet per email dat Telfort inderdaad onterecht een migratie heeft gedaan bij Lijbrandt, plus dat ik er spoed bij wil aangezien ik nu totaal onthand ben door een fout waarin ik part nog deel heb...MAAR U RAADT HET AL OOK OP REACTIE VAN DEZE 'SUPERVISOR' WACHT IK "NATUURLIJK" NOG ALTIJD!

Klantenservice? Afspraken nakomen? Oplossing bieden? TOTAAL NIKS/NIETS/NUL!
=> Terwijl telefonisch erkent is dat het een fout van Telfort is maar de klant zit met de problemen EN oplossen ho maar, ronduit schandalig...
MAAR gezien de complexiteit van het probleem moe(s)t hier intern overlegd worden met een 'supervisor' om tot een oplossing te komen, wat nou complex? Telfort is aantoonbaar FOUT, los het op OF zorg dat ik in elk geval zo lang signaal krijg, DAARBIJ kom op zijn minst volgens afspraak de toezegging na om spoedig met een passende oplossing te komen OF beter gezegd: ,,EEN REACTIE ÜBERHAUPT!'' Spoedig is natuurlijk zeker weten geen dagenlange 'radiostilte'.

Hopelijk dat er nu wel eens een keer iemand van Telfort klantgericht aan het werk gaat een mij met spoed van een correcte nette werkende oplossing komt, maar die hoop heb ik eigenlijk al opgegeven en begin mij te beraden op andere vervolg stappen, schijnbaar is dat noodzakelijk aangezien je anders bij Telfort nergens uit lijkt te komen ZELFS NIET als ze overduidelijk en aantoonbaar verantwoordelijk is voor eigen gemaakt fouten. Maar verantwoordelijkheid nemen en de gedupeerde helpen met een snelle passende oplossing komt niet voor in hun service of wat dan ook, ONBEGRIJPELIJK.

 • Goede review
 • Slechte review

Epic Epic
AANVULLEND:

Reggefiber (infra) heeft/had (nog) niks 'gepatched', ook dit heb ik zelf uitgevogeld omdat men notabene bij Lijbrandt zelf niet eens konden vertellen waarheen mijn signaal was gemigreerd, aangezien het naar Vodafone zou moeten en die volgens hun systeem geen migratie hadden aangevraagd maar sowieso dus in elk geval (nog) geen eigenaar waren.

Toen bleek dus uiteindelijk via Reggefiber dat hun nog niks gedaan hadden (géén 'ompatching') en zodoende Lijbrandt dan dus toch ècht aan het werk moest in plaats van en maar afschuiven en maar afschuiven, toen kwam eindelijk boven water dat ze hebben gemigreerd naar/met Telfort.

DIT WAS NIET DE BEDOELING EN ZEKER NIET DE AFSPRAAK!

Ik heb eerder een voorstel gehad via Lijbrandt (zijn overigens al een onderdeel van Telfort) om te switchen naar Telfort, deze voorspiegeling om te switchen bleek onjuist dus is ook tijdig geannuleerd. RARA, ook hier wisten Lijbrandt en Telfort een puinhoop van te maken, MAAR ik heb wèl alles tijdig geannuleerd EN ik heb ook tijdig alles bevestigd gekregen van die ANNULERING (mijn alternatief is Vodafone geworden tussentijds).
Wat nu dus blijkt is dat er WEL ijskoud (intern?) is gemigreerd van Lijbrandt naar Telfort, ONRECHTMATIG dus want hier is géén opdracht van mij voor gegeven èn er is zeker géén overeenkomst over. Zowel Lijbrandt was en is hiervan op de hoogte als Telfort was en is hiervan op de hoogte, de bevestiging van annulering heb ik "uiteraard" ook op schrift.

Daarbij zou ik per 1 oktober switchen en zou mijn huidige contract beëindigd worden bij Lijbrandt, NIET per 25 september, ook schriftelijk bevestigd gekregen. Nu bleek later dat er 'lead time' zit op glasvezellijnen waarover iedereen mij verzuimd heeft te informeren, tevens ook niet valt na te lezen bij de aanvraag overigens. MAAR dit was geen probleem volgens Vodafone, dan moet je even overleggen met je huidige aanbieder of er langer signaal kan worden doorgegeven (indien deze mee wenst te werken, wat normaliter wel het geval is).
DUS overlegd met Lijbrandt, géén probleem we verlengen de duur van uw signaal t/m 10 oktober en ook dit heb ik (wel) schriftelijk bevestigd mogen ontvangen.

Dus zeg het maar, t/m 10 oktober signaal MAAR per 25 september was dus "fijn" al mijn signaal onrechtmatig afgesloten/gemigreerd en zoek het maar uit, ik onterecht gedupeerd. Vodafone kon dus ook nergens bij aangezien hun geen rechten/mogelijkheden hebben, de monteur van Guidion (infra monteur) moest worden geannuleerd door Vodafone, op basis van juist die specifieke annulering kwam het balletje aan het rollen wat een bende Lijbrandt en Telfort er van hebben.
01-10-2014

Epic Epic
Na 13 dagen alles offline, tijdelijk volledig glasvezel signaal van/via Telfort gekregen ter overbrugging t/m 13 oktober wanneer mijn correcte migratie naar Vodafone is gepland, belachelijk dat dit 13 dagen moet duren (schijnbaar ook volstrekt onnodig want 1 Telfort techneut heeft het er uiteindelijk ècht in no-time opgezet, zonder aangepaste fysieke hardware als glasvezelmodem welke je normaliter wel zou krijgen).

Gelukkig heb ik nu komende week tenminste weer signaal, dat had ik zeker niet meer verwacht, hopelijk blijft het zo en gaat de 13e ook alles wèl goed, schandalige nalatigheid van Telfort blijft een feit.
08-10-2014

Epic Epic
Om het verhaal compleet te maken, jl. maandag 13 oktober werd mijn migratie naar 'Vodafone Thuis' uitgevoerd door Guidion, en rara, wèl internet MAAR géén TV-signaal. Wat blijkt, volgens meting zit er in de wijkkast wat fysiek niet goed en is dat iets wat Reggefiber moet aanpassen of had moeten aanpassen of onjuist heeft aangepast. Zeg het maar, maar daar zit in elk geval wat niet goed en ik heb het nog weer niet voor elkaar en Reggefiber gaat er langs wanneer het hun uitkomt. Werkelijk NIEMAND die verantwoording neemt laat staan service levert, niet direct de volgende dag even afhandelen en oplossen nee, u acht maar en als u beeld heeft dan zit de schakeling er weer op. TRIEST & SCHANDALIG.
15-10-2014

Nicolette Nicolette
Ik ga weg bij telfort- terug naar KPN. Constant gedonder met paperclips om de modem te resettten en dan doet de telefoon het weer niet.
Goedkoop = duurkoop
22-10-2014

29-09-2014

Telfort te traag tijdens de avondspits

De afgelopen week consequent elke avond problemen gehad met Telfort internet. Tussen ca. 21:00 en 23:00 uur wordt de verbinding zo traag dat uitzending gemist of youtube slechts met horten en stoten doorkomt. Dat heb ik per email gemeld. Telfort stelde toen voor om op het moment dat een storing zich weer voordoet (dat was dus telkens na 21:00 uur) de klantenservice te bellen. Openingstijden van 9:00 tot 21:00 uur vertelden ze er doodleuk bij. Dat schiet dus lekker op. Wat een stelletje mongolen!
Ik overweeg nu serieus over te stappen naar XS4ALL, want met dit stelletje halve zolen wil ik eigenlijk niks meer te maken hebben.

 • Goede review
 • Slechte review

PH PH
XS4all is net als Telfort ook KPN. De goede naam die XS4all had in de negentiger jaren wordt nu al jaren misbruikt door KPN.
06-10-2014

Jacqueline Jacqueline
xs4all heb ik wél goede ervaringen mee.
25-10-2014

26-09-2014

Waardeloos en onbeschoft !

Ik had jaren Telfort internet en tv en dat ging goed, maar sinds een half jaar trage verbinding en zelfs regelmatig viel alles weg. Klantenservice regelmatig gebeld maar zonder resultaat. 3 september wilde het modem het helemaal niet meer doen. Telfort vertelde dat het in onderzoek was en dat ik moest afwachten.
Uiteindelijk heb ik 14 dagen zonder internet en tv gezeten en is het nog steeds niet opgelost. Telfort geeft KPN de schuld en Kpn zegt dat het aan Telfort ligt. Toch wel erg raar voor dochterondernemingen!
Het contract heb ik per direct stop laten zetten en heb een flinke klachtenbrief gestuurd.

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
Riny16-09-2014

Slechte service klantendiest

Sinds 2008 klant .De eerste jaren ging het redelijk maar de laatste 2jaar valt internet steeds vaker uit .Verschillende keren met klantendienst gebeld Allerlei instructies ontvangen en die verschillende malen uitgevoerd maar het helpt geen fluit Momenteel valt de verbinding steeds weg tijdens het internetten en moet je 20 keer per dag opnieuw opstarten.

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
10-09-2014

Weinig tot geen mobiel Internet

Ik kan niet mobiel internetten met mijn telefoon. Er zitten al 2 nieuwe sim kaartjes in bij de klantenservice hebben ze mijn telefoon voor internet gereset toen deed hij het 1 weekje goed en nu al weer bout gelukkig loopt mijn abonnement binnenkort af

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
08-09-2014

TOP!

Een woord TOP! Nu ruim 2 jaar klant bij Telfort. Tot op heden geen enkel probleem gehad. En als vaste klant wordt je gewaardeerd in de vorm van bijv gratis zender pakket of zoiets dergelijks. De problemen die andere klanten hebben horen kennelijk bij de verschillende providers. Ik had juist grote problemen met UPC en ben blij dat ik daar weg ben. Het blijft een moment opname.

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
03-09-2014

Nooit problemen, beste prijs/kwaliteit

Ik heb alles in één van Telfort.
Perfect HD beeld en nooit problemen gehad.
Ik betaal E40,40 per maand inclusief apparatuur (2x TV, internet en telefoon)

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
Stef30-08-2014

Waaardellos

nog nooit zo slecht geholpen met een probleem wat Telfort zelf heeft gecreëerd. Mobiel internet op de telefoon werkt niet. Belofte om iets op te lossen c.q. te melden wordt niet nagekomen . Incidenten worden vergeten vast te leggen en terug te koppelen. (vergeten in het systeem op te nemen ! ) . Terug bellen doen ze niet aan . Kafkajaans volgens alle regels . Wegwezen daar !.

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
Johanna29-08-2014

Vervelrnd

Nooit beginnen aan dat hele telfort. Ze beloven veel maar doen niets. Heb 2 dagen lang in totaal negen zijn gebeld over een aanbieding op hun website waarvan ze aan de telefoon zeiden dat die aanbieding niet bestond, later ben ik teruggebeld en bleek dat zij een fout hadden gemaakt. Nu krijg ik als ik me toch aanmeld nog wat geld terug, maar ik heb geen vertrouwen in de zaak want als ik ze opbel weten ze nooit wat. En ik bel net weer over vragen over het pluspakket, weten ze wederom niet wat er op hun eigen website staat. Wat een slechte zaak. Er is mij zelfs door de klantenservice gezegd " mevrouw, u weet toch zelf ook wel dat de klantenservice alleen voor klanten is?.." terwijl ik was doorverbonden.

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
29-08-2014

Altijd online

Wij zijn heel erg tevreden over Telfort. Wij hebben internet via de telefoonlijn en eigenlijk nooit echt een storing gehad sinds dat het is aangesloten(dit is nu al een jaar). We hadden wel wat opstartproblemen, maar dankzij het Telfort forum en de medewerkers van Telfort was dit redelijk snel correct opgelost. Wat wij erg kunnen waarderen is het opnemen pakket voor € 5,- extra. Wij hebben hier een hoop schik mee. Wij hebben gekozen voor Telfort omdat dit toch de goedkoopste bleek na alles naast elkaar te leggen. De verbinding vind ik snel genoeg en er is geen hapering op de tv met blokjes e.d. Achteraf denk ik dat de aansluiting vanaf de telefoonlijn naar de modem niet goed was. Ik was namelijk zo "slim" om de oude stekker te gebruiken. Nadat deze was vervangen met die uit de doos en nadat er wat in de modem werd ingesteld was alles helemaal in orde! Al met al een 8 en dan hoop ik toch dat de snelheid in de toekomst nog verder omhoog gaat!

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
28-08-2014

Tv, internet, telefoon perfect, voorwaarden niet zo

heb nu ondertussen iets meer dan een jaar telfort glasvezel, kan me niet herinneren dat ik ooit zonder internet zat (dankzij telfort iig), Wat ik wel jammer vind is dat ik in juni 2013 contract afsluit voor glasvezel 100mbit met tv, in dec 2013 telefoon met onbeperkt bellen er aan toe voeg en daarmee blijkbaar ook mijn contract weer voor een jaar verleng, waardoor ik dus niet kon overstappen in juni 2014....

wou overstappen naar ziggo maar dat ging dus niet

verbinding is verder perfect maar 100mbit begint wel achter te lopen met de 180mbit die ziggo levert bij ons

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
Karim27-08-2014

Afsluiting mobiel internet

Ik had een onbeperkt mobiel internet abonnement van Telfort en ik was (dacht ik) bewust van de " Fair use policy" die overigens erg onduidelijk is en je op het verkeerde been zet (het is helemaal niet onbeperkt zoals ze wel lijken te beloven). Ik ben verder een gemiddelde mobiel internet gebruiker, 3G alleen onderweg . Op locatie van bestemmingen gebruik ik vaak WIFI. Nooit problemen gehad, tot maart dit jaar! Ik kreeg maar 1 sms van telfort met daarin de melding dat ik te veel gebruik en over hun "fair use policy" ging. Meegewerkt en mijn mobiel internet gedrag aangepast met hun advies. In april 2014 schijn ik een 2e waarschuwing te hebben gehad, heb hier nooit een sms of schrijven van ontvangen ? Nu ben ik afgesloten! Sterker nog ze vonden dat ze het recht hadden om mijn goedkope internet abonnement zo maar op te zeggen en me nu alleen duurdere abonnementen aan te smeren. Voelt als een gemene truc om van oude goedkope abbo's af te komen die Telfort niet uit komen! Onbetrouwbaar!

Gewenste oplossing:

Mij onbeperkt mobiel internet terug geven zoals het was voor de prijs waar ik een contract voor heb ondertekend in 2010 (verlengd in 2011). En samen achterhalen waarom mijn data gebruik blijkbaar in eens zo enorm uit de hand gelopen is. Ik heb ook niets aan zinloos data verkeer maar een smartphone heeft erg veel settings. Als het mij al niet lukt (ik ben vrij technisch) of de kans krijg dan vrees ik het ergste voor veel nietsvermoedende minder bekwame Telfort gebruikers die ook met dit trucje uit hun abonnement gewipt worden. Dus Telfort, wees service gericht en help je klanten data gebruik onder controle te krijgen ipv. ze in de steek te laten met hun toestel! gemiste kans dit! Karim

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
22-08-2014

Afschuwelijk slecht

Thuis hebben we al 6 jaar Telfort ADSL en het wordt elke paar maanden slechter... Op m'n werk hebben we Ziggo glasvezel en daar vliegen de GB's moeiteloos heen en weer, maar met Telfort ADSL thuis kom ik amper nog boven de 500 KB/sec. Zulke trage snelheden voor zo'n redelijk duur abonnement is echt niet meer van deze tijd! Bovendien ligt elke week internet wel een paar keer "eruit".
We gebruiken alleen internet thuis, geen tv-aansluiting. Desondanks gaan we toch maar overstappen binnenkort.

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
18-08-2014

Waardeloos, al dagen geen TV, Internet en Bellen.

Wij hebben al dagen geen TV, Radio, Internet en Bellen. De kosten voor mobiel internet en bellen rijzen de pan uit, maar worden volgens de kleine lettertjes niet vergoed. De monteur zou binnen 48H contact opnemen voor een afspraak. Niet gebeurt, en maar wachten! Na 15x het servicenummer gebeld te hebben (a €0,50 per gesprek + mobiele kosten) geen oplossing en beroepen ze zich op met netwerk van KPN wat ze gebruiken en waar de fout zou liggen. Hier kunnen zij niets aan doen, informeren wat de status is bij de KPN/Telfort afdeling kunnen ze ook niet. De ARROGANTE KLANTENSERVICE meld doodleuk dat ze, na de dag van melding 5 werkdagen de tijd hebben om überhaupt naar het probleem te kijken, zonder iets op te lossen. Ook zei de klantenservice letterlijk"Telfort niet voor niets €15,- p/mnd goedkoper is dan de KPN"?! De Supervisor vragen heeft geen zin " die ga ik echt niet voor je halen" is waar je het mee kan doen! Een gratis dongel is ook niet mogelijk. SCHANDALIGE SERVICE!

 • Reageer
 • Goede review
 • Slechte review
Toon meer Telfort reviews
Beoordeel Telfort
12345678910

Alleen geverifieerde ervaringen worden gepubliceerd.

© 2011-2014 Ervaringen.nl. Alle Rechten voorbehouden.
Voorwaarden | Privacybeleid