Achmea Rechtsbijstand reviews

1.3
Positief0%
Neutraal0%
Negatief100%
Periode2022
Geen lid
Lavinia
09-11-2022

Via de Hema, waar ik mijn verzekeringen heb afgesloten, word ik doorverwezen naar Achmea rechtsbijstandsverzekering omdat zij hiermee een contract hebben afgesloten.

Vanaf het moment van aanmelding van mijn zaak wordt al direct aangegeven dat ze de zaak niet zelf behandelen maar uitbesteden aan een ander advocatenkantoor, een zogenaamd afschuif systeem. Vanaf de start ontbreekt het aan transparantie en aan expertise, betrokkenheid en maatwerk met als excuus dat een zaak niet haalbaar is en wordt het een geschillen kwestie. Je wordt telefonisch gemanipuleerd en je ontvangt acties en afspraken verdraait op papier weergegeven of helemaal niet, zelfs wanneer je er nadrukkelijk om vraagt. Onbetrouwbaar! Je staat als klant totaal niet centraal staat maar de verzekeringsmaatschappij.

Theo
07-11-2022

Ze zijn er niet voor hun klanten. Zelfs in noodsituaties zijn ze telefonische onbereikaar en drijven je tot wanhoop. 10, 15, 20 minuten geen contact. Het blijft bij het bandje " al onze medwerkers zijn in gesprek".

Het lijkt of ze alles digitaal en per e mail willen afhandelen en daarom opzettelijk nauwelijks medewekers achter de telefoon zetten. Ik ga hier een klacht bij de Kifid over indienen. Dit is onrechtmatig handelen. Achmea hoort telefonisch bereikbaar te zijn, conform hun polis voorwaarden.

Hans
10-10-2022

Geeft niet thuis na jarenlang je premie betalen verschuiolen ze zioch acht het feit dat je een zakelijke polis moet nemen: ze doen dus gewoon niets terwijl ik tegen loon en inkomen ben verzekerd. Ongelooflijke volks verlakkerij, cq oplichtings praktijken!