Besured Zorgverzekering reviews

9.0
Positief90%
Neutraal1%
Negatief9%
Periode20202019
Lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Abdullah
03-12-2020

Echt top medewerkers bij Specialist Financiën ze krijgen dikke 10

Joy
22-10-2020

Ik werd goed geholpen! Uitleg was duidelijk en helder. Onwijs klantvriendelijk

Cathinca
29-09-2020

Ik vind het niet kloppen dat er geld verrekend is voor 'ter handstelling met begeleidingsgesprek'. Er is überhaupt geen gesprek geweest, ik heb gewoon de anti-allergiemedicijnen opgehaald.

Justin
17-09-2020

Het was een prettig en duidelijk gesprek. Ze wist antwoord op al mijn vragen en legde het duidelijk uit. Had ik maar met elk persoon zo'n telefoongesprek.

K
08-09-2020

Netjes geholpen met de vraag over de zorgverzekering. Zo als beloofd de volgende dag een email ontvangen met informatie. Fijn geholpen!

Robin
27-08-2020

De beste zorgverzekering! Attent, steekt je een hart onder de riem!

JW
07-08-2020

Prima geholpen, nu even afwachten op de details van de betreffende afdeling inzake mijn vraag.

Tom
08-07-2020

Voor een best ingewikkelde vraag werd ik erg goed geholpen. De telefoniste had een uiterst vriendelijke en rustgevende stem, erg fijn!!

Hoa
30-06-2020

Heel aardig en behulpzaam! Wist antwoord op al mijn vragen en legde alles goed uit. Goed geholpen dus!

Matthijs
11-06-2020

Goed geholpen, aardige man aan de lijn die mij duidelijk antwoord kon geven, en dat ook nog razend snel.Dikke pluim voor die meneer.

Steacy
25-05-2020

Heel fijn dat ik een betalingsregeling kon krijgen!

Ivo
26-04-2020

Zeer teleurstellende houding, en veel tegenstrijdige informatie.

Wiliam
14-04-2020

Ik had een zorgvraag op financieel vlak en ben heel snel geholpen met een duidelijk concrete mogelijke oplossing. Bedankt medewerker

Martin
20-03-2020

Erg soepel altijd met betalingsregelingen.Verder ook altijd meedenkend en vriendelijk

Jacky
11-03-2020

Ik was mijn betalingsregeling helemaal vergeten, toch werd ik vriendelijk geholpen en is er een nieuwe betalingsregeling getroffen.

Dennis
29-02-2020

Netjes te woord gestaan en prettig geholpen door de medewerker.

Anton
24-02-2020

Aanvraag verkeerd ingediend, meteen actie ondernomen, maar kreeg als advies dit zelf met de zorgverlener af te stemmen. Lijkt me toch makkelijker als dit bij besured geregeld wordt...

Janice
20-02-2020

Besured zijn flexible in verband met betalen. Vaak zit ik krap met geld en wanner dat ik ga bellen en een datum door geeft wanneer ik kan het achterstand aflossen , werk ze samen mee. Ik ben blij met Besurd. Ik heb basis zorgverzekering en een tijdje ziek geweest en ik moet vaak naar de ziekenhuis want ik werd behandeling door de specialist maar ik had niet overdreven eigen risico daarna betaald,ik heb wat betaald maar redelijk.

Rooney
18-02-2020

Service is goed, je vragen worden altijd beantwoord en je krijgt altijd de gelegenheid om een keuze te maken met bepaalde regelingen.

Nisse
31-01-2020

Laat antwoord maar daar is netjes excuses voor aangeboden. Al met al prima ervaring :)

Meer Besured Zorgverzekering reviews