Bijounique.nl reviews

7.5
Positief75%
Neutraal0%
Negatief25%
Periode2020
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Raymon
29-03-2020

Goeie service en mee denkend

Ik doe niet veel met de hobby of hun producten.

Mijn vriendin daarin tegen wel, die is er verzot op!

Toen ik aangaf een pakket samen te willen gaan stellen voor mijn vriendin hebben hun mij er super goed in geholpen.

Ze konden zien via haar account wat ze eerder besteld heeft of wat ze in haar verlanglijstje heeft zitten, hieruit hebben hun wat spullen aangeraden en hebben we een super leuk pakket samen gesteld waar mijn vriendin erg blij mee was!

Dus voor mij 5 sterren voor de goeie service en goed contact!

Laura
29-03-2020

Creabeurs

Samen met een vriendin hebben wij een workshop gedaan bij Bijounique op een creabeurs. Erg vriendelijke mensen en ondanks dat het erg druk was bij de kraam, nam ze toch de tijd om ons het proces uit te leggen. De workshop was erg uitgebreid met veel keuze en we gingen naar huis met een leuke ervaring en een mooi sieraad!

Milou
Milou
16-03-2020

Geweldige mensen, geweldige producten!

Ik heb Bijounique op een crea-beurs ontdekt. De vriendelijke mensen hebben mij tijdens een workshop ontzettend enthousiast gemaakt om een nieuwe hobby. Verschillende jaren zag ik ze op de beurzen en werd ik iedere keer weer ontzettend enthousiast en vriendelijk ontvangen. Het zijn hele vriendelijk en zorgzame mensen die kwaliteit willen leveren. Hier doen ze dan ook alles voor! Nog nooit een slechte ervaring gehad, ook niet met de producten. Alles is van topkwaliteit, en is er iets mis of heb je een vraag, wordt je op professionele wijze geholpen! Ik hou van Bijounique! <3

John
18-02-2020

Koop hier niet!

Deze webshop verkoopt kapotte horloges en weigert om geld terug te geven. Koop hier dus nooit iets, want u bent uw geld kwijt!