Product werd zeer vlot geregeld, was een gunstige promotie, zoals dikwijls aangebracht door de firma. Elke keer dat ik bestel, ben ik uiterst tevreden over de service
Goede service kwaliteit en prijs
Makkelijk om te bestellen en goede prijzen. Beste van al, super snelle levertijden.
Snelle levering supergoede prijzen wij kochten normaal de parfums op Cran Canaria maar bij Deloox is het makkelijk bestellen en goede prijzen
Zoals hierboven beschreven, nog steeds geen bestelling gekregen.
Dhl zegt dat t vertraagd is.ik wacht maar af.
Mijn bestelling wordt snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is prima.
Goede prijs en snel geleverd.
Snel bezorgd, vaak besteld hier altijd tevreden
Bestellen en heel vlot in huis
Goede surfers top
Om 21u kwam aan om 10u de volgende ochtend 100% tevreden klant
Alles is top!
Product werd snel geleverd, maar de vervoerder (DHL) bracht het niet naar onze voordeur, het werd in een gemeenschappelijke ruimte elders gedeponeerd. Zal dus niets meer bestellen bij Deloox als ze van deze vervoerder gebruik blijven maken.
Topbedrijf en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Verpakking in karton, weinig plastic. Geen overbodige staaltjes of extra's. Levering sneller dan snel. Ik kan gerust wat langer wachten op een pakje. Milieubewuste directie hopelijk.
Supersnelle levering, super prijs!
Goed verzorgd en snel bezorgd
Super blij mee! Had geen snelle levering verwacht! Ben zeer tevreden!
Goede website en ruime keuze en normale prijzen vindt ik , dus ja dan is de keuze snel gemaakt,
Fijne site en goede producten qua aanbod, snelle verzending. Ik zal hier zeker nog een keer kopen!