Waardeloos bedrijf! Jarenlang vaste en trouwe klant, maar nooit meer. DHL maakt fout op fout door eigen toe doen en de klant heeft het nakijken en wordt zwaar gedupeerd. Artikel verkocht via marktplaats met enige waarde,wordt door hen kwijtgeraakt en zij zijn slechts gedeeltelijk aansprakelijk stellen zij als je een claim instuurt met allerlei bewijsmiddelen. Schadevergoeding is ol basis van gewicht en niet wat het pakket feitelijk waard is/was, tenzij je deze optioneel verzekerd, maar daar ga je toch niet vanuit als klant? Verder wordt een verkeerd bezorgd pakket niet opgehaald nadat daar een afspraak over is gemaakt en blijft je klacht onnodig lang op een verkeerde afdeling liggen voordat deze wordt opgepakt, waardoor het resultast mbt het terug vinden van het pakket kansloos wordt. Voor een wereldwijd bekende organisatie benden peil zeer amateuristisch. Maatwerk kent men niet, alleen grote winsten maken over de rug van de klant. Maar mij zien ze daar nooit meer!
Waarom is het niet mogelijk om 0 sterren te geven?
Het bekende verhaal: pakket staat op bezorgd maar is dus niet bezorgd. Ook niet bij de buren.
Gebeld met de 'klantenservice'. Ik kan een dag later terugbellen om een onderzoek te laten instellen. O nee, wacht, het is morgen zondag en maandag Pinksteren dus dat kan dan pas dinsdag.
Ik vraag of het wellicht mogelijk is om de chauffeur op de betreffende route te bellen om te vragen wat er mis is gegaan. Maar zo eenvoudig is dat toch niet.
Na enig aandringen op een oplossing wordt de hoorn erop gegooid.
Wat een rukfirma.
Ik heb me voorgenomen om nooit meer iets via DHL te verzenden en nooit meer iets te kopen als het via DHL wordt verzonden.
Ik verkocht wat op marktplaats en stuurde het op met DHL.
Pakket zoek en na onderzoek niet gevonden.
En nu krijg ik .€9.36 vergoed?
Zijn ze wel helemaal goed in hun bovenkamer?
Mafketels.
Ik stuur regelmatig met DHL op maar nu dus nooit meer.
Zelfs een 1 is te hoog voir deze prutsers.
Heledag thuis gebleven voor een post en niemand is langsgekomen en de status is veranderd in we hebben elkaar gemist wat is dit voor een bedrijf echt slecht
Woensdag zou ik tussen 12:30 en 16:30 pakketje krijgen, geen DHL aan de deur geweest. Tussen 0:00 en 1:00 met de bot gechat, die zet de levering voor vrijdag tussen 12:00 en 17:00. Om 17:36 nog steeds niets en in de app staat levering vandaag tussen 13:05 en 17:05. Ben ik al 2 dagen kwijt door thuis voor niets te blijven wachten!
Al 3 keer was ik thuis en zie de DHL bus 3 keer voorbij rijden. Zogenaamd niet thuis. Krijg een mail dat ik het zelf op moet halen. Afhaal adres zegt dat ze de pakketjes al terug gestuurd hebben. Geprobeerd contact te krijgen, 28 wachtende voor je.
Wat een vreselijk onprofessioneel bedrijf!
En ze komen er gewoon mee weg.
Wat een piep bezorgdienst. 1 pakket gewoon kwijt geraakt.
2e pakket zou afgelopen dinsdag bezorgd moeten worden maar stond "nog in te plannen". Eindelijk zou het vandaag bezorgd worden. Staat de bezorger voor de deur. Keert zijn bus 2x binnenstebuiten maar kan het niet vinden. Rijd weg en zet de status op "niet thuis" terwijl het op een brievenbus pakket gaat.
Klacht wordt alleen geregistreerd en meer niet. Voor mij nooit meer DHL
Probeer DHL te vermijden.
Zoals velen vermelden:
- volgen ze niet instructies voor het afleveren van je pakket
- áls ze het 'thuis afleveren' is er een grote kans dat het ergens in de tuin wordt gegooid
- sta je bij bellen met de klantenservice een uur in de wachtrij waarna ze niks voor je kunnen betekenen, ze zeggen dat de leverancier de klacht moet indienen en er anders niks gebeurd, ze je niet een manager laten spreken, en gewoon ophangen.
Al in al is DHL een kapitalistische nachtmerrie waarin wij als gebruiker (waar we vaak geen keuze in hebben!) er niet toe doen en waarin de woorden 'kwaliteit' en 'service' niet in het bedrijfswoordenboek voorkomen.
Geen levering. Erger nog geen informatie geven. Na 1,5uur aan de telefoon eindelijk een persoon te woord. Hij luisterde niet naar mijn vraag en draaide een riedeltje af. Toen ik voor de 3e keer de vraag stelde hing hij op.
Ik stuur een klachten brief naar de directie van dhl. En laat deze door hun zelf verzenden.
TIP. Vermeld de naam van een directielid, met kinks in de hoek "persoonlijk". De postkamer mag het dan niet openmaken. See what will happen?
DHEL
Neerzettoestemming gegeven na twee keer “niet langs kunnen” komen resulteert in “we hebben elkaar gemist”
Stop gewoon met je bedrijf, ook de klantenservice is non existent of totale farce.
Op 23 maart was mijn pakket zoek. op 31 maart “zou er een onderzoek worden gedaan wat 5 werkdagen duurt”. Op 11 april zou er weer een onderzoek gestart worden
Tracy: “Dankjewel. Het onderzoek is ingesteld. Binnen 5 werkdagen krijg je de uitslag. Houd je mailbox dus in de gaten.” Nu is het bijna een maand later
16 aprilRenske
Goeiemorgen, je chat met Renske! Ik lees de chat met Tracy even door en dan ben ik zo bij je terug! 😊 Het kan dat de reactie tijd op je bericht wat langer is dan verwacht. Alvast bedankt voor je geduld.
Je wilt dus weten hoe het staat met je onderzoek?
Ben je er nog?(ik zat achter mijn scherm!)
Aangezien ik geen reactie meer ontvang, ga ik ervan uit dat je voldoende geïnformeerd bent. Mocht je toch nog andere vragen hebben, neem dan gerust weer contact met ons op! Ik wil je verder nog een hele prettige dag toewensen!
Tracy:
Het gesprek met de medewerker is beëindigd.
Ik ontvang regelmatig pakketjes. Zodra er aangebeld word ren ik van mijn werkkamer 2 trappen af en ben ik binnen 20 tot 30 seconden bij de voordeur. In het geval van DHL zie ik dan nog net het busje uit de straat scheuren en mag ik mijn pakketje weer bij een ophaalpunt ophalen. Echt heel irritant!
Al jaren het zelfde liedje. " Wij hebben u gemist" als bericht in de mail. En dat terwijl ze NOOIT voor mijn deur hebben gestaan!
Klantenservice is er gewoon NIET!
Als ik bij bestellingen de kans krijg zelf de vervoerder te kiezen zal ik NOOIT voor DHL gaan!
Tip als er al voor DHL gekozen is, laat het dan bezorgen bij een bezorgpunt, dan krijg jij je pakket waarschijnlijk wél op tijd!
UPDATE 15-4-2023:
Hoewel track&trace gisteravand nog beweerde dat mijn pakket de 15de zou worden bezorgd is dat vanmorgen alweer veranderd in maandag de 17de!
Kan dus ONNODIG nog langer wachten!
Weinig op tijd
DHHELL!
Busje racete 2x door de straat,
We hebben elkaar gemist.
Gimg om een brievenbus pakketje,,,,,
Er zou een pakketje bezorgt moeten worden tussen 18.00 en 20.00 maar om 20.00 was er nog geen pakketje bezorgd.
Wij blijven wachten tot er na 21.00 een bericht kwam van Bol.com
Dat wij om 20.55 niet thuis waren en dat ons pakketje naar een service punt is gebracht.
Nu kunnen we ons pakketje pas de volgende dag wanneer wij niet thuis zijn op halen daar.
Dit is nu al de tweede keer dat dit bij de bezorging van het bedrijf DHL gebeurt.
Ik ben hier helemaal klaar mee om eigenlijk in direct voor leugenaar uit gemaakt te worden.
Nu voor de tweede keer is een pakket vermist ter waarde van €100. Inmiddels 3 weken met de “klantenservice” bezig, maar zij halen hun schouders op. Medewerkers zijn ongeinteresseerd en kunnen niets voor je betekenen.
Boodschap: bezorg je pakket via een ander bedrijf…
Bezorger wilde iets in de brievenbus stoppen wat niet past (dat heet dan ook een pakketje). Pakketje voor een kwart erin gestopt zodanig dat iedereen dit gewoon kom meenemen. Daarna gewoon weggelopen, volkomen waardeloze levering en service.
Ondanks de neerzet toestemming wordt mijn pakket afgeleverd bij een DHL service point. Sta je daar ook nog eens voor een dicht deur, omdat de openingstijden niet kloppen. Een 1 voor de moeite,
Voor de zoveelste keer gaat het weer mis bij DHL.
Nu met de melding dat het adres onjuist is. Terwijl ze al vaker op het adres pakketjes bezorgd hebben.
Ze verwijzen altijd naar de afzender maar dit blijkt onterrecht zij hebben namelijk geen invloed zoals ik al eerder van andere heb vernomen. We worden weer van het kastje naar de muur gestuurd dank DHL