DHL reviews

1.2
Positief1%
Neutraal1%
Negatief98%
Laatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Recente DHL ervaringen

Merel
06-12-2023

Laatste 2 maanden 5x spulen onbeheerd achter gelaten op de galerij van de flat. Soms worden alle pakjes ook gewoon beneden in de hal gedumpt. Al tig keer geklaagd bij dhl op alle mogelijke manieren, bij de verzenders maar er komt maar geen verbetering.

Ondanks elke keer melding we gaan met uw klacht aan de slag

Ronnie
06-12-2023

Afgelopen week meerder spullen besteld. Krijg het uiteindelijk veel te laat en dan ook kapotte verpakking. Nu krijg ik pakket afgeleverd maar ik heb niets ontvangen. Ik was gewoon thuis, wacht al 2 dagen op mijn pakket, er is niet aangebeld en ook geen brief in de bus.

Het valt op dat wanneer ze bezorgmoment niet halen of verzet wordt dan is de kans groot dat de bezorger wat anders van plan zijn met je pakket!

Blijkbaar doet het dhl niets al die meldingen, webwinkels moeten hun spullen toch verzenden.

Sandra
04-12-2023

Zaterdag zou mijn pakketje komen,niemand geweest wel een niet thuis melding zeer vreemd.

Dan zouden ze vandaag komen tussen 10-15uur tijd wordt dan weer aangepast tot 17uur. Zit ondertussen dus al 2 dagen te wachten op een pakketje wat niet komt en waar ik nu een melding van heb dat het terug gestuurd gaat worden naar de afzender want ik was niet thuis.

Mark
04-12-2023

Diefstal en leugens dat is waar DHL goed in is, verder niks.

Duizenden euros aan schade door deze dieven bende.

Nemen nergens verantwoordelijkheid voor, komen weg met diefstal keer op keer. Als een bedrijf verzend met DHL koop ik er niks meer.

Ik raad iedereen aan om webshops die DHL gebruiken te vragen dat niet te doen en een andere verzend methode te gaan gebruiken.

Dit bedrijf verdiend het niet om te bestaan.

Cck
03-12-2023

Super slecht bedrijf vergeleken met post nl status word nooit ge update dat ie van 14:00-18:00 op me paket heb lopen wachten niet gekomen krijg ik een melding tussen 19:45-21:00 weer niks gekomen volgende dag ook niet dus nu heb ik aangevinkt breng het maar bij een afhaalpunt het zou er vrijdag zijn weer niks zaterdag ook niet weer vertraging nu zondag was het voor 13:00 en nu heeft die weer vertraging en is het 16:00 en dan is het nogsteeds niet zeker

Maud
02-12-2023

Pakket verzonden, komt terug omdat pakketpunt vol is , nogmaals op mijn kosten verzonden, nogmaals terug om zelfde reden. Voor de 3e keer verzonden, nu voor alle zekerheid naar een ander afhaalpunt.en wederom retour ontvangen ivm 'fout in sorteerproces'! Ongelooflijk dat dit zo gaat. Chat gestart, lang gewacht, eindelijk in gesprek.wordt middenin het gesprek de chat verbroken. Zeer frustrerend. Mijn review gaat specifiek over deze zending en de afhandeling van de klacht hierover. Over het algemeen ben ik verder wel tevreden

Wil
02-12-2023

Mijn pakketten zouden al 3 dagen bezorgd worden. Het laatste tijdstip was vanmorgen tussen 8.30 en 9.30. Helaas nog steeds niet. Die tijd staat er nog steeds op. Ik begrijp niet dat je in een mail iedere keer een dag en tijdstip inzet als je toch niet komt.

Sylvia
01-12-2023

Alweer niet bezorgd. Hopeloos bedrijf

Ab
01-12-2023

Volgens hun is de order/pakket ontvangen helaas is dat gelogen door de bezorger klantservice gebeld werd onderzoek gesteld na een paar dagen geen reactie.vervolgens order (onderdeel van een ketel voor een kerk) opnieuw besteld helaas weer dezelfde probleem

Ik word schijt ziek van …

De kerkbezoekers letterlijk in de kou laten staan

Wat voor imbecielen hebben ze daar in dienst om de orders van de kalnten te bezorgen

Beter
01-12-2023

Na twee dagen, het pakket is aan de deur bezorgd bericht.

gechat met medewerker dhl.

ongelofelijk hoe knullig en onkundig.

Bryan
01-12-2023

Onbetrouwbare bezorging, laten je pakketen buiten de brievenbus hangen

MJ
30-11-2023

Dhl de allerslechtste bezorgservice ever!

Klantenservice drama.

Ja mw uw pakket word vanavond nog bezorgd, vervolgens een half uur later. Pakket word niet bezorgd, heeft 1 a 2 dagen vertraging. En dan vervolgens niks aan kunnen passen

Rot toch op! postnl 300000× beter

Ilse
30-11-2023

Geen reacties, geen oplossingen, niets! Ja het kwijtraken van een pakket.

Danny
17-11-2023

Altijd naar een pakketpunt ookal wacht je heel de dag thuis.

of het ligt voor de deur buiten

als het in de brievenbus past is het vaak de dag ervoor al in de brievenbus bezorgd terwijl er niks in de brievenbus ligr!

gewoon een irritand lui en heel vervelende bezorgdienst! postnl heeft soms ook deze foutjes. maar die krijgt toch een 7 of 8 en dhl een 1 of 2. omdat het uiteindelijk soms bezorgd word een 2 dan.

John
16-11-2023

Liegen over we hebben u gemist

bezorgd als er niets geleverd is.

Contact met dhl onmogelijk. het lijkt wel of de chat idioot is, je komt geen stap verder.

Ook als je een echt mens heb kapt deze de chat af als de vraag niet of slecht valt.

Al met al een stel liegers en bedriegers.

Heb bij diverse bedrijven al aangegeven niets meer te bestellen als het met dhl wordt verstuurd.

Dit is trouwens nog geen garantie want welke bezorger onderleveranciers gebruiken is niet

Te zien.

Ywan
15-11-2023

DHL geeft aan mijn pakket kwijtgeraakt te zijn, en wil gegevens voor verdere afhandeling. Na het verstrekken van deze gegevens kun je wachten tot je een ons weegt, maar DHL zwijgt nu in alle toonaarden. Meerdere malen weer contact opgenomen, maar je wordt gewoon genegeerd. Nadat ze vorig jaar mijn auto al aangereden hebben (2500 euro schade), en vervolgens doorgereden zijn, en doen alsof de neus bloedt nu dit weer. Dit moet toch het meest waardeloze en minst fatsoenlijke bedrijf van het westelijk halfrond zijn!

Gj
14-11-2023

Waardeloos 2 pakketten weken weg word niet geleverd of bezorgd en klacht gedaan en melding 5 werkdagen en daarna niks gewoon geen email of melding word gestolen door de chauffeur

Ronald
14-11-2023

Liegen gewoon als of het gedrukt staat.

Zeggen pakket in de brievenbus te hebben gestopt maar pakket is groter dan de brievenbus,even aanbellen is te veel werk.

DHLvindt dat allemaal prima.

Klaas
14-11-2023

Slecht bedrijf! Amateurs zijn het.

Dit is de zoveelste keer dat er een pakketje is zoek geraakt. Wat doet DHL met al die pakketjes die zomaar in het niets verdwijnen?

Stelletje amateurs zijn het!

Mijn advies is, verzend niet met dit bedrijf. Uw pakketje komt niet aan.

Sharon
11-11-2023

Zitten wachten op pakket, zonder enige communicatie wordt niet geleverd in afgesproken tijdvak. Een dag later krijg je bericht dat het pakket de volgende dag geleverd wordt (zijn we er niet). Spreek niet voor niets bepaald tijdvak af. En dan… wordt het pakket meegenomen naar andere plaats…

Contact met service medewerker ‘Sander’ gehad die dan zegt: je kunt toch ook met de fiets je pakketten op gaan halen…

Dus, ik bestel bij online warenhuis die volgende dag levert… die levering blijft uit en vervolgens kun je zelf met de auto een halfbuur gaan rijden of krijg je brutale medewerker die zegt dat je ‘ook op de fiets kunt’

Ben er stil van. Heb mijn DHL account verwijderd.

Meer DHL reviews