Pakket van Praxis zou binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Dat werden er 4. Althans, ze beweerden het pakket bij de buren te hebben afgeleverd die ervoor hadden getekend. Dat bleek een leugen. Maar volgens DPD was het de schuld van Praxis en waren bestellingen door elkaar gehaald. Mijn bestelling lag nu in Veenendaal en geen idee wanneer dat bezorgd zou worden.
Er werdt een pakketje bij de buren gebracht. Hij kan makkelijk de oprit op om bij de woning komen en recht achteruit weer terug rijden. Maar hij presteerdehet om bij het achteruit rijden het pas ingezaaid grasveld deels om te ploegen. Ik weet niet waar hij zijn rijbewijs gekregen heeft of waar hij het gekocht heeft? En dan zonder iets te zeggen wegrijden.😡
Uw pakket wordt bezorgd door DPD. Als ik dat zie vaak ik al want tot nu altijd een slecht ervaring, helaas ook nu weer. Pakket wordt zonder aan de deur te komen afgegeven bij een afhaalpunt . De reden dat ik laat bezorgen is omdat ik ziek ben. Ga de bestellingen annuleren en bestellen bij een bedrijf die niet via dpd bezorgd.
Wij hadden een pakket vanuit Bulgarije opgestuurd naar ons adres in Nederland gaat om een matras in een rol twv ong 800 euro. Nu is deze na een aantal dagen aangekomen in Nederland en kregen melding dat hij werd geleverd tussen 1330 en 1430 dus iemand moest er op wachten maar ze waren niet op tijd dus die persoon moest weg en later stond hij voor een dichte deur dus pakket zou naar een parcelshop worden gebracht maar die was al dicht dus de chauffeur heeft hem mee terug genomen en in het depot in Berkel verkeerd afgeleverd direct retour afz dus naar Bulgarije . Veel bellen naar dpd maar ze konden niks berekend voor ons allen de afz nu hadden ze toegegeven dat het hun fout was en konden de nieuwe verz kosten verhalen op dpd NL . Pakket weer opgestuurd vanuit Bulgarije en nog voor hij was ingepland weer het zelfde vanuit het depot zelf dus hij heeft het pand niet verlaten weer op de retour afd terecht gekomen ik direct bellen na de melding toen ik dat zag maar hij lag al al
Wat een stelletje leugenaars. Zeggen dat ze mij gemist hebben. Speciaal voor deze levering thuis gebleven. De hond slaat altijd aan wanneer er iemand bij de deur is. Bovendien hebben we een camera bij de voordeur en daar is geen bezorger op te vinden. Er is gewoon nooit iemand geweest. Bedrijven, ik adviseer jullie niet meer gebruik te maken van deze vervoerder. Echt leugenaars. Nu nog maar afwachten op het pakket wordt afgeleverd bij de parcelshop.
Pakketjes al meerdere keren kwijt. Vandaag weer. Om 20:57 een mail gekregen waarbij ze beweren dat ze om 14:00 mijn pakketje hebben afgeleverd. 7 uur later, en ook nog eens leugens. Ik hoop dat dpd ten onder gaat, slechtste leverancier ter wereld.
Als ze de adres niet kunnen vinden op goolge maps dan zeggen ze dat ze het afgeleverd hebben of dat ze aan de deur zijn geweest vervolgens zeggen ze dat ze de dag erna komen dan komen ze niet aan de deur vervolgens zeggen ze dat het pakket retour gestuurd dit is niet een keer bij ons over komen maar al tig keer Ik zal zeggen controleer de chauffeurs eens als ze wel rijden trouwens er staat dat ze zeven dagen hebben om het pakket te bezorgen maar dat gebeurd nog geen eens
Pakketje besteld, was gewoon thuis en is rechtstreeks naar het depot gebracht. 2e pakketje besteld en dit keer staat er afgeleverd terwijl ik speciaal thuis ben gebleven voor deze shit! Niemand aan de deur geweest, pakketje nergens te bekennen en niemand is bereikbaar! WAARDELOOS!
Je krijgt een mail het is bezorgd, hoe kan dat ben niet thuis. Hebben ze het gewoon voor de deur gezet zonder toestemming gegeven te hebben dat te doen. Onverantwoord en wie is verantwoordelijk als het weggehaald wordt?
Zeer Slecht! Pakket nooit aangekomen, ook niet bij buren, terwijl DPD volhoudt dat dit wel het geval is. Daarbij komt dat met mijn naam ondertekend is, wat sowieso zeer opmerkelijk is als het bij de buren geleverd ZOU zijn. In het verleden vaker problemen gehad met DPD. Waardeloze verzendservice!
Ik heb soortgelijke ervaringen als ik de revieuws lees. Gisteren zou er een pakket worden afgeleverd tussen 14.01 en 15.01. Ik ben de hele dag thuis geweest en heb geen DPD pakketdienst in mijn straat gezien. Om 14.10 kreeg ik het bericht dat men mij had gemist en dat ik het pakket bij een afhaalpunt moest ophalen. Ook contact met de klantenservice baat niet. Ik heb deze ervaring al een paar keer eerder gehad met DPD. Wat een SLECHT bedrijf met super SLECHTE "service"
Was thuis, zat id zetel, hoorde iemand iets in de brievenbus steken en ik ging nr buiten, de camionette van dpd reed weg. Ze hebben niet eens aangebeld terwijl ik thuis was en de auto voor de deur stond! Nu hebben ze het pakket geleverd in een ander leverpunt dan ik gekozen had, veel verder! Schandalig! En dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt!
Brievenbus pakketje komt niet aan Nemen klachten niet serieus Bestel niet meer met websites met bezorging van DPD
Bestel niets bij een bedrijf dat met dpd werkt . Ze bezorgen niets 4x ervaren, direct gaat alles naar depot, waar je dan zelf naar toe moet. Klachten doet men niets mee en bedrijven blijven bij dpd omdat ze zo goedkoop zijn. Zonder te bezorgen en klantenverlies voor de verzender, is dat toch twijfelachtig, duurkoop zou ik zeggen. Helaas kon ik geen 0 als cijfer geven wanr 1 is echt teveel. H. Maas zoetermeer
Wat een vreselijk slecht bedrijf. Pakket wordt niet eens thuis aangeboden maar gaat direct naar een parcelshop. Een parcelshop 17 km hemelsbreed verderop een pakket bezorgen terwijl ik de hele dag thuis ben! Schandelijk, hier gaat een hele forse klacht over komen. En dat pakket gaat gewoon retour. En bestel ik opnieuw,net zolang tot ze het wel thuis komen afleveren zoals aangegeven.
De 4de maal op een rij waarbij een pakket niet "kan" geleverd worden op mijn adres, en ik daar geen enkel bericht van krijg. Andere leveranciers hebben geen problemen met leveren, DPD wel. Ze zijn ook telefonisch volledig onbereikbaar, geen énkel "klantendienst"nummer werkt. Ongelooflijk amateuristisch bedrijf! Als ik een 0 kon geven deed ik dat.
Na een bestelling bij een webwinkel gedaan te hebben welke uit 4 pakketen bestond is er maar 1 geleverd dpd weet van niks dit is al de zoveelste keer bij dpd voortaan bel ik de winkel eerst op met wie ze versturen dit gaat in ieder geval weer een rechtzaak worden want het ging om een bestelling van duizenden euro`s
Nooit raadt iedereen aan nooit zaken te doen met dit bedrijf. Ik zou een pakket onvangen vanuit Parijs, via de mail liet men weten dat het tussen 12 en 2 geleverd zou worden. Hoewel er de hele dag mensen thuis waren werd het pakket niet geleverd (ook geen briefje). In plaats van het naar een pick-up point te sturen, bedacht men dat het beter zou zijn om het pakket dezelfde dag nog retour naar Frankrijk te laten gaan. De oplossing van de webcare medewerker: 'Neem maar contact op met degene die het pakket naar u heeft verzonden, wij hebben wettelijk gezien geen overeenkomst met u.'
Vermijd dpd aub als het kan Ik heb een pakket naar het buitenland verstuurd. Dit hebben ze nooit bezorgd alleen aangevinkt als bezorgd. Het onderzoek hierna laten ze jou als verstuurder alle informatie verzamelen en mediaten tussen hun en de ontvanger. Na uren achter de computer te zitten met hun onnodig lange formulieren en onbeschofte tegenwerkende medewerkers wat nog niet eens Nederlands kunnen typen met autocorrect ano 2022. Kom je er achteraf achter dat het niet eens uitmaakt wat je allemaal hebt ingevuld over de waarde van het pakket (180,-) want ze betalen toch maar 3,40 per kilo. Laat mijn Pakketje nou net maar een kilo wegen. Dus ik adviseer ook iedereen, wil je dan toch een pakket versturen met dpd duw dan de hele doos vol stenen tot het max gewicht dan ben je wat beter verzekert. Groetjes.
Om 13.15 stond in de app dat er afgeleverd was bij mij. ik was thuis maar heb niks gekregen. weg duur pakket. waardeloze service ik zou teruggemaild worden door de telefoniste maar niet hoor. waardeloos
Als je zeker wilt weten dat je gekochte goederen niet geleverd worden bij je thuis, moet je DPD dit laten vervoeren. Een boevenbende eerste klas. DPD beweert langs te zijn geweest, pakket is afgeleverd, echter helaas.niets te vinden. Ga dan je gelijkmaar eens halen bij dit inferieure bedrijf.
Wat een verdomd ellendige & langzame koerier dienst zeg. Ik bestel af en toe een pakje vanuit nederland naar België. En met DPD duurt het 3 tot 4 dagen eer ik mijn pakje mag ontvangen. En PostNL is ook niet verlost van klachten, maar hun koerierdienst bezorgt mijn pakje meestal de dag erna al. Het lijkt er wel op alsof jullie de pakjes een paar dagen gijzelen. lol
Wat een waardeloze bezorgdienst! Bezorger is te beroerd om met de lift naar mijn deur te komen, pakket wordt volgens email bevestiging afgeleverd, maar ik heb niets ontvangen. DPD gebeld; zou ergens bij een afhaalpunt geleverd zijn, maar dat adres was onjuist en bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt is niets bekend, terwijl DPD telefonisch verzekert dat het daar op te halen is.
Kreeg bericht dat mijn pakket op zaterdag 17 september tussen 10:10 en 11:10 afgeleverd zou worden. Via het kaartje bij track en trace kon ik de bezorger volgen en zag rond 11:00 dat hij vlak bij was. Opeens was de GPS positie weg (uitgezet?) en kreeg ik een melding dat hij mij niet thuis had aangetroffen, terwijl ik dus gewoon thuis was. Bel deed het, maar niks gehoord, ook op de deurbelcamera geen spoor van een bezorger. In de middag alle DPD bezorgpunten in de buurt bezocht en/of gebeld: Geen pakket. Ze zijn in het weekend ook niet bereikbaar. Nu is het pakket spoorloos. Wat een slecht bedrijf. Ik ga voortaan bezorgen via DPD weigeren!
Ik heb 156 euro uitgegeven aan een trainingspak en de bezorger heeft het gestolen. Noot laten bezorgen door dpd
Vandaag zou bij mij een pakket bezorgd worden. İk was gewoon thuis wachtend op pakketje. Er werdt niet gebeld maar ik zag de bezorger wegrijden. En ik kreeg mailtje van u was niet thuis. İk was thuis en de bel doet het gewoon ( ik heb het getest nadat ik de koeriers weg zag rijden) wat een fluts bedrijf. Waardeloze dienstverlening.
Triest! Ze zijn mn pakket verloren
Pakket zou worden geleverd met de optie “pakket voor de deur achter laten” helaas kreeg ik de melding dat er niemand thuis was en dus meegenomen en gebracht naar een afhaalpunt. Na een telefoon gesprek werd mij beloofd het pakket onder persoonlijke toezicht de volgende dag alsnog bij mij thuis af te leveren met dezelfde optie. Helaas ging deze direct naar de afzender. De volgende dag na een gesprek met de leverancier werd er nogmaals hetzelfde verstuurd in de hoop dat het nu we goed zal gaan. maar helaas te veel vertrouwen gehad in dit nog al nutteloze bedrijf want hoe ze het voor elkaar krijgen…. kreeg ook dit pakket exact dezelfde route met meldingen dat er niemand thuis zou zijn en dus weer via ophaalpunten terug naar de leverancier verstuurd…. Ik heb voor deze zending een paar keer met de zogenaamde klantenservice gesproken. Maar echt… dat zijn nutteloos geboren idioten. Wat een lamlendig bedrijf! 🤮🤮🤮🤮🤮
Mijn pakket zou op 7-9-2022 worden bezorgd. Had tijdig aangegeven dat mijn pakket zou worden bezorgd achterom onder het afdak. Kreeg daarna een mail was thuis niet aangetroffen. Heb gebeld met een medewerker van u op 7-9- 2022. Beloofde mij dat het pakket alsnog vandaag8-9-2022 zou worden bezorgd. Niet dus. hele dag voor niets gewacht. Ik verzoek u mijn pakket alsnog te bezorgen. De chauffeur is zeker eenchauffeur die de boodschap niet kan of wil lezen of laks
Bezorger was in Zandvoort, heeft niet aangebeld terwijl mijn man en ik allebei thuis waren i.v.m. de crematie van mijn schoonvader. Na niet thuis bericht direct gebeld met klantenservice maar er werd niet aangeboden de chauffeur terug te sturen. Pakje zou bij parcelpunt in Zandvoort worden gebracht. Nu lees ik net dat het helemaal naar Haarlem is gebracht ipv Zandvoort. Wat een belachelijk slechte service!