Contactcenter (vermoeden: niet medisch geschoold personeel) die handelt puur vanuit protocol. De protocollen staan haaks tegenover elkaar icm vervolgbehandeling en medisch overleg. Totaal geen maatwerk of dienstverlening. Schandalig dat dit een alarmcentrale wordt genoemd en hulpdienst gerelateerd is.
Ik ben in september 2x vervoerd door EUROCROSS, in mijn vakantie, de eerste keer met een speciaal vliegtuig van ( ziekenhuis Mitilini ) Lesbos, naar een ziekenhuis in Athene,na mijn beterschap ook weer met een speciaal vliegtuig naar Weeze waar de ziekenwagen die mij naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn heeft gebracht, dit alles onder begeleiding. Dit was een SUPER regeling van EUROCROSS. Nogmaals
In 1 woord geweldig. Ze hebben alles voor mij geregeld om mij thuis te krijgen vanuit Gambia naar Nederland. Alles perfect geregeld toen ik hen inschakelde na het vermoeden dat ik een hernia had. Alle medewerkers daar bedankt.
Dirkje Boermans Rekker
In 1 woord. vreselijk!
Nooit maar dan ook nooit meer een resverzekering bij Interpolis sluit ik af die samen werkt met Eurocross.
Na ongeluk en noodzakelijke operatie in Oostenrijk, heeft Eurocross alles perfect geregeld! Terugreis in comfortabel taxibusje voor ons en onze hondjes.
En in samenwerking met de camping waar wij verbleven de repatriëring van onze auto en caravan verzorgd (dat duurde wat langer maar begrijpelijk gezien situatie Italie en Slovenie).
Alle contacten en correspondentie verliepen vlekkeloos.
Mijn vrouw heeft haar been gebroken en nadat dat in het ziekenhuis huis was geconstateerd hebben we contact opgenomen met Eurocross om te kijken hoe we haar kunnen repatriëren. We reizen met VW busje en daarin is het niet mogelijk haar been hoog te laten houden zoals door de arts geadviseerd werd. Na diverse keren gebeld te hebben en nooit terug gebeld te worden werd duidelijk dat we zelf maar iets moesten gaan regelen want van deze organisatie kunnen we geen hulp verwachten. Jammer, dat onze ziektekostenverzekering bij deze club is aangesloten. Ik vind met name het zinloze wachten ergerlijk!
Jan Soomer
Super geholpen door Eurocross. Kleindochter had tijdens haar vakantie op Curaçao haar voet gebroken. Eurocross heeft de repatriëring uitstekend en tot in de pintjes verzorgd. Chapeau!
Vandaag terug gekomen uit Oostenrijk met mijn getraumatiseerde vrouw omdat Eurocross niks kon regelen .
Mijn vrouw was dinsdag op haar hoofd gevallen tijdens skiën. Gelukkig wel helm op.
Erg genoeg om met de helikopter naar een ziekenhuis te gaan. Uiteindelijk blijkt ze een interne bloeding en een hersenschudding te hebben. Dus Eurocross bellen voor hulp (via interpolis). Dan begint de ellende. Per telefoontje 45 minuten in de wacht en dat 3 keer per dag . Arrogantie van de medewerkers . De vraagstelling . Iemand die op zijn hoofd is gevallen en dan vragen met een lach "zit er gips op" Liegen over te nemen acties. Terug bellen doen ze niet. Artsen geven aan met ambulance naar huis. Eurocross heeft er misschien volgende week eentje beschikbaar.
Uiteindelijk dus 12 uur in de auto. Dus wel premie betalen maar geen of waardeloze hulp
Hoop dat dit bedrijf verdwijnt.
Wij hebben 2 weken terug pech gehad in Duitsland. Via Interpolis een reisverzekering dus contact met Eurocross Assistance.
Bij Eurocross sta je gerust 20 minuten in de wacht voordat je een incompetent persoon aan de telefoon krijgt.
Na 1,5 uur wachten en geen sleepdienst of welk bericht dan ook, toch maar weer contact met Eurocross. De collega die de melding had gedaan was met pauze en ze hadden een bericht in het Duits terug gehad maar ze wisten niet wat ze daarmee moesten. Ik zou meermaals worden teruggebeld wat niet gebeurde. Mijn vrouw heeft nog gebeld en die kreeg te horen dat ze niet meer moest bellen.
Na 3,5 uur aan de snelweg te hebben gewacht en verscheidene politiemensen te hebben gesproken zijn wij uiteindelijk afgesleept door een afsleepdienst geregeld door de Duitse politie. Van Eurocross moet je het niet hebben. Je moet alsnog alles zelf regelen.
Als de vergoeding binnen is zijn wij weg bij Interpolis en Eurocross.
Sluit nooit, maar dan ook nooit een verzekering af waarin Eurocross is betrokken!
Ze laten je aan je lot over, te triest voor woorden.
Ik lag in het ziekenhuis in split met een gebroken dijbeen en 2 ruggewervels, was op vrijdag gebeurd dus weekend.zou dinsdag geopereerd worden aan mn dijbeen 5 dagen in bed met een gebroken been!ik wilde weg. zorgverzekering gebeld.reisverzekering anwb gebeld.toen kwam ik uit bij eurocross.eerste gesprek was geen succes ik geen geduld en mevrouw een beetje bot. even laten bezinken toen weer gebeld .kreeg een ander aan de telefoon die heel begaan en begripvol was en legde me op een normale manier uit dat dit een hoop organisatie zou worden. na een paar dagen werd ik terug gebeld dat het bijna allemaal geregeld was en dat ik op vrijdag.precies 2 weken later naar nederland zou worden gevlogen.wat was ik blij. inderdaad ambulance vanuit split naar vlegveld,schitterende prive jet air ambulance en in nederland ambulance naar ziekenhuis.achteraf supergoed geregeld dus zeer tevreden over eurocross
Gaven aan dat ik geen recht had op pechhulp terwijl ik hier wel verzekerd voor was. Centraal beheer heeft dit later bevestigd. Stond bij de alarmcentrale 15 minuten in de wacht en ben binnen 30 seconden afgewimpeld terwijl ik aan de snelweg stond met een kapotte auto
Mijn ouders zijn met de auto op vakantie in Spanje. Mijn vader is echter onwel geworden en moest opgenomen worden in een streek ziekenhuis.
Hij heeft daar een week helemaal alleen gelegen, omdat er niemand bij mocht i.v.m. Corona. Men sprak geen Engels dus communicatie was er nauwelijks, iets waarvan ik dacht dat Eurocross dat op zich zou nemen. Eurocross wilde mijn vader in een ander ziekenhuis hebben zodat communicatie makkelijker zou zijn, zodra hij overgeplaatst zou zijn zou de terugreis zsm een feit zijn. Helaas heeft mijn vader in het eerste ziekenhuis een trauma opgelopen en kwam hij zeer verzwakt in het tweede ziekenhuis aan. Wij hoopte dat er nu binnen een paar dagen een terugreis zou zijn. Echter mijn vader kreeg koorts en dan vervoeren ze niet. 1 dag later was mijn vader koorts vrij en lagen de papieren vd Spaanse dokter voor vervoer klaar. Maar nee hoor er moest nu weer een bed in Nederland gevonden worden, NU PAS! we zijn 1,5 week verder! Vandaag ligt mijn vader 17 dagen in het ziekenhuis en is hij nu opgenomen op de IC. Vanmorgen huilend Eurocross gebeld wat ze nu gaan doen, krijgen nu net te horen via Spaanse tolk in het ziekenhuis dat Eurocross heeft aangegeven mijn vader niet naar huis te halen. Ze hebben niet eens het lef om dit ons persoonlijk te vertellen. Hoe dit af gaat lopen weten we niet, ik denk niet rooskleurig. Dus mensen ik hoop dat jullie nooit te maken krijgen met Eurocross!
Mijn ernstig zieke moeder heeft met spoed een personenalarmering nodig, omdat ze alleen woont en kan vallen. Dus ik bel met de medewerkster en vraag of dit kan worden geregeld. Ja, dat wordt wel na het weekend. Huh? Denk ik nog, hoezo dan, iets wat spoed heeft, daar laat je geen weekend overheen gaan?
Op maandagavond is de aanmelding in behandeling genomen, op dinsdagavond naar het uitvoerende bedrijf doorgezet, maar zonder de vermelding spoed.
Dus ik bel, om te vragen wanneer dat ding wordt geplaatst.
Ja, dat weet ik ook niet, krijg ik te horen, dat doet dat andere bedrijf. Dan moet ik die maar bellen.
Oké, dat ga ik doen. Maar ik wil wel even zeggen dat ik dit erg raar en onwenselijk vind.
Hier wil de meneer aan de telefoon niks van weten. Ik moet niet zeuren en gewoon die ander gaan bellen. Hij geeft me niet zijn naam en gaat nog even door met vertellen dat ik gewoon praktisch moet zijn en dat ik niks te maken heb met hun mate van dienstverlening.
Als ik aangeef dat hij ook gewoon ‘sorry’ kan zeggen, zegt hij: waarvoor dan? Ik ben alleen maar front-office.
Onbeschoft. Onprofessioneel.
Ik begrijp niet dat bedrijven zoals Zilveren Kruis hiermee samenwerken.
Allereerst deel ik de ervaringen hier. Ik herken zelfs een specifiek geval waar ik van gehoord heb. Het is vaak een chaos in het call-center en ook zijn een aantal medewerkers niet capabel genoeg en is er veel in/uitstroom van medewerkers. Er is sprake van al enige tijd mismanagement. Goede, ervaren collega’s zag ik hierdoor bij bosjes vertrekken. Na 10 jaar inzet en met veel succes ICT zaken opgeleverd en geïmplementeerd, ging het even wat minder met mij. Ze pretenderen er altijd voor je te zijn, maar vele collega’s en dus ook ik worden met gemak aan de kant geschoven als het even iets minder met iemand gaat. En omdat er altijd wel collega’s zijn die over de rug van iemand hogerop willen komen, tja. Maar dat komt vast vaker voor. Het is zeker niet meer het warme, zorgzame bedrijf wat het ooit was. Toen ik er kwam werken, een goede match en volop richting professionalisering. Maar die helaas met het verstrijken van de jaren veranderd is in een kille, zakelijke organisatie. Daar moeten dan de mensen in nood de gevolgen van ondergaan. Jammer!
Mijn vader had een dubbele longontsteking opgelopen in Turkije. Hiervoor werd hij behandeld in het ziekenhuis. Een week later bleek hij besmet te zijn met het corona virus. Ziekenhuis lag vol met corona patiënten. Het was onmogelijk om je zelf te beschermen. Hij belanden hierdoor op ic. Na ruim 3 weken sedatie en beademing had hij alles overleefd. Moest zsm naar Nederland op advies van de artsen in Turkije om verder behandeld te worden. Dit was alleen nog revalideren ivm spierzwakte. Eurocross heeft ons alleen maar voorgelogen en ons laten geloven dat ze druk bezig waren om mijn vader zsm naar Nederland te halen. Dit heeft een maand geduurd en nog was er niks geregeld. Artsen in Turkije hadden ons gewaarschuwd dat het zo verkeerd kon aflopen. We konden geen kant meer op omdat een revalidatiecentrum in Turkije geen optie was. Werd blijkbaar niet vergoed. Hij moest op de ic maar wachten op een goedkeuring voor om te vliegen. Dit was levensgevaarlijk ivm ziekenhuisbacterie. Uiteindelijk was het zover en is mijn vader 2 maanden later overleden door een ziekenhuisbacterie wat helaas niet meer reageerde op antibiotica. Kan het nog steeds niet geloven hoe het allemaal is gegaan maar 1 ding. Eurocross is echt super slecht en ze zijn er niet om je te helpen.
Dringend hulp nodig bij acuut ernstige rugklachten, mri-scan en later spoed operatie nodig gehad. Bij eerste telef. contact verteld de medewerker dat eea in het medisch team besproken moet worden (!) Na 24 uur weer gebeld , deze medewerker zegt dat ik zelf maar actie moet ondernemen, mri, ziekenhuis ,ambulance etc. Zelf contact met zorgverzekeraar opgenomen en alles zelf georganiseerd.
Eurocross belooft op papier veel, in de praktijk hebben wij geen enkel hulp ontvangen , Tot op heden {nu 3 weken geleden} nog geen enkele reactie ontvangen.
Verzekerd bij FBTO en ziek worden in het buitenland.overgeleverd aan Eurocross.
Verschrikkelijk, doen echt niks voor je . Werken duidelijk voor FBTO met als doel claims af te wijzen en niet om te helpen.
FBTO doet niks aan en met de klachten, wat duidelijk onderstreept wat het doel is van Eurocross, te weten claims afwijzen.
De alarmcentrale van de ANWB werkt heel anders, dus neem je een verzekering, laat je goed inlichten met welke alarmcentrale je te maken hebt. Als het Eurocross is, beter een andere verzekering zoeken.
Ik ben verzekerd bij Centraal Beheer met de module pechhulp. Bij pech wordt je geacht contact op te nemen met de externe alarmcentrale, dus Eurocross Assistance. Nu had ik de pech dat ik mijn auto niet meer aan de praat kreeg, de monteur die ter plaatse kwam dacht aan een accuprobleem, nadat de batterij voor 10% was opgeladen moest ik maar 45 minuten non-stop rijden om het batterijniveau naar de helft te brengen. Na 20 minuten rijden sloeg de motor af, dit keer bij het stoplicht. Nadat de tweede monteur ter plaatse kwam van Bergnet, werd geconstateerd dat de accu niet meer te redden was en dat de auto weggesleept moest worden naar de dichtbijzijnde garage. Hier moest wel toestemming voor komen van zijn leidinggevende. De leidinggevende gaf hier geen toestemming voor en ik moest zelf maar (met een defecte accu) de garage zien te halen. Nadat ik met Eurocross belde, deden ze ruggespraak met dezelfde leidinggevende vermoed ik, en ook zij schaarden zich achter de conclusie van de leidinggevende. Nadat ik de weg op reed, was ik nog amper de straat uit of de motor sloeg weer af. Ik heb dus zelf kosten moeten maken om de auto te slepen, welke ik zeker op Eurocross zal verhalen. Deze partij moet snel stoppen te bestaan, dit is het enige wat ik er over kan zeggen.