FBTO reviews

4.3
Positief32%
Neutraal6%
Negatief62%
PeriodeLaatste 12 maanden202120202019
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Anoniem
02-11-2009

Betrouwbaar

Onlangs ben ik verhuist vanuit een rijtjeshuis naar een appartement. Hierdoor vond ik het hoogtijd om op zoek te gaan naar een nieuwe verzekering. Ik informeerde hiervoor bij mijn huidige verzekeraar ING die eigenlijk met een slecht aanbod kwam waarop ik besloot op zoek te gaan naar een nieuwe appertementverzekering bij een nieuwe verzekeraar. Bij de FBTO kwam ik uit. De boden mij wel een goed aanbod aan voor een huisverzekering. Via internet kreeg ik dit aanbod online te zien. Ik vulden mijn gegevens in en hups daar kwam de lage premie te voorschijn. Ik heb toen de verzekering maar meteen afgesloten omdat ik niet te veel tijd aan dit soort saaie dingen wil besteden. Maar toch om andere erop te wijzen dat de FBTO goedkoper kan zijn raad ik julie allemaal aan eerst daar ook jouw premie te bereken.

Voordelen van FBTO: Goed aanbod, en ook wel betrouwbaar naar mijn mening.

Anoniem
16-09-2009

Ik was verzekerd bij de Agis. Dit beviel mij niet omdat de communicatie tussen deze verzekeraar en mij niet goed verliep. Wanneer ik wat wilde claimde moest ik daar veel moeite voor doen. Iets wat niet hoort na mijn mening. Daarom ben ik overgestapt naar de FBTO. Omdat ik deze verzekeringsmaatschappij ook al gebruik voor mijn reisverzekering en daar erg tevreden over ben. Maar nu dus ook mijn zorgverzekering bij de FBTO. Het overstappen van de zorgverzekering van Agis naar FBTO is eigenlijk erg vlot verlopen. Net als de afhandeling van de FBTO. Bij hun kan ik iets eenvoudig claimen en krijg ik het geld snel gestort.

Nadelen van FBTO: Over de FBTO niks meer dan lof, dit is een goede verzekeraar. Agis daarin tegen vind ik een waardeloze verzekeraar!

Anoniem
06-07-2009

Meteen geholpen

Ik heb al een paar jaar een woonhuisverzekering bij de FBTO. Eigenlijk nooit problemen mee gehad en ook nog nooit beroep op gedaan tot anderhalve maand geleden. Ergens in mei was er een enorme hagelbui bij mij in Amsterdam Noord. Ik heb een platdak en deze was gedeeltelijk door de grote hagelstenen vernagelt. Ik had lekkage waardoor mijn vloer in de slaapkamer ook nat was geworden en mijn houten vloer was gaan uitzetten en was gaan breken.

Daarom deed ik beroep op mijn woonhuisverzekering. Een verzekering taxateur kwam direct de volgende dag langs en had de schade opgenomen. Mijn dak werd de zelfde week nog gerepareerd en ik kreeg na een maand een bedrag uitgekeerd om mijn vloer te vervangen.

Voordelen van FBTO: Toen ik schade had werd ik meteen geholpen en mijn lekkage werd snel gedicht. Snelle service dus.

Nadelen van FBTO: Ik moest vrij nemen van mijn werk om de taxateur te ontvangen, maar of dat nou echt een negatief punt is...

Anoniem
03-07-2009

Toen ik op mijzelf ging wonen moest ik natuurlijk ook een inboedelverzekering gaan afsluiten. Maar ik heb de ballen verstand van verzekeren dus moest ik advies vragen aan een verzekeringsadviseur. Deze maakte een lijstje van 4 verzekeraars die het beste bij mij wensen paste. Toen heb ik bij die 4 een offerte aangevraagd zodat ik kon kijken wie de goedkoopste was. En deze bleek de FBTO te zijn. Mijn vraag was eigenlijk een uitgebreide inboedelverzekering, en deze bood de FBTO me dus aan tegen een lage premie.

Het aanvragen ging heel erg eenvoudig online. Binnen een werkweek was mijn verzekering geregeld. Nu heb ik me verzekering een paar maanden en nog geen problemen gehad. Wat mij betreft is FBTO top.

Anoniem
19-06-2009

Omdat ik nu een paar maanden op mijn zelf woon vond ik het tijd dat ik ook mijn verzekeringen op orde ging maken. Mijn vader rade mij o.a. een rechtsbijstand verzekering aan en dus ging ik daar naar op zoek. Ik had al andere verzekeringen lopen bij Fbto en had daar eigenlijk nog nooit problemen mee ondervonden. Dus sloot ik ook een rechtsbijstand verzekering bij de Fbto af.

Eigenlijk ging het heel gemakkelijk. Op de website van fbto kon ik gewoon de gegevens invoeren zodat ik een offerte op maat kreeg die bij mijn wenste paste. De prijs was z'n beetje het zelfde als bij andere verzekeraars waar ik had gekeken maar bij de Fbto ben ik vertrouwd en heb nog nooit klachten gehad. Toen heb ik dus mijn rechtbijstand afgesloten bij Fbto. Dit was een maand geleden en tot zo ver heb ik nog geen klachten, de prima verzekering voor mij dus.

Voordelen van FBTO: Snel en makkelijk online je offerte aanvragen. Misschien ben je bij een andere verzekeraar een paar euro per maand goedkoper uit maar bij fbto weet je tenminste zeker dat je altijd geholpen wordt en dat het bedrijf niet failliet zal gaan in deze tijd omdat Fbto zo groot is.

Nadelen van FBTO: De letters op de website zijn er klein dus ik moest mijn leesbril gebruiken om het goed te kunnen lezen.

Anoniem
17-06-2009

Toen ik eind 2008 op zoek ging naar een nieuwe ziektekostenverzekering wou ik dit keer een goede dekking voor de tandarts omdat ik liever maandelijks iets extra's betaal dan dat ik een keer iets heb en ik ineens een vette rekening krijg. Toen zocht ik via google naar de verzekering met goedkope premie voor tandarts kosten. Ik kwam toen uit bij de fbto en had daar me premie uitgerekend en die was erg laag dus heb ik via daar me zorgverzekering afgesloten.

Ik kwam eigenlijk al snel via internet op fbto en nadat ik me premie daar berekend kwam ik tot de conclusie dat ze je snel kunnen informeren over hun aanbod.

Op hun site moest ik wel even zoeken naar de ziektekosten verzekering omdat er zo veel verzekering op staan.