FBTO reviews

4.2
Positief32%
Neutraal6%
Negatief62%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Madelon
12-01-2021

Slechte communicatie

Dacht dat ik eindelijk van ze af was en had mijn zorgverzekering bij een ander bedrijf geregeld. werd er alsnog geld van mn rekening afgeschreven. maar de site is zo onduidelijk dat ik nergens kon terug zien waarvoor dat was. Dus heb hierover navraag gedaan. maar kreeg in een gesprek contact met meerdere personen en hij ging een discussie aan over het feit dat ik hun site onduidelijk vond. hij had mij ook netjes mjin gegevens kunnen vragen en vertellen waarvoor ik had betaald. maar inplaats daarvan heeft hij mij geen uitleg gegeven en alleen gediscussierd. terwijl ik duidelijk aangaf dat ik niet meer verzekerd wilde zijn omdat ik niet tevreden was. nu ben ik nog veel minder tevreden dan dat ik al was.

Fred
08-01-2021

Heel erg slecht

Per ongeluk een gaat geboord in de waterleiding om een lamp op te hangen bij mijn moeder van 87 ,de schade was 450 ,00 euro ,doorgegeven aan Fbto ,maar wimpelde me eerst af om mijn moeder van 87 jaar maar aansprakelijk te stellen ,niet gedaan en nu zeggen ze dat ze niet uitbetalen omdat ik het niet expres heb gedaan ,kon niet weten dat er een waterleiding liep ,verzekeringen hebben 2 doelen veel geld verdienen en zo min mogelijk uitbetalen ,wat een drama dat Fbto ,heel heel erg slecht ,en daar hebben ze 2 maanden over gedaan ,een hele slechte verzekeringsmaatschappij,

Hubert
04-01-2021

Slecht

Slecht klantenservice, medewerkers schreeuwt naar telefoon/ mensen, kan helemaal niks regelen met hun.

Is ook niet klopt dat jouw autoverzekering is binnen 5 minuten afgesluiten, moet jij zo wie zo wachten tot 5 werkdagen en na deze tijd hoor jij dat jij kan toch niet bei hun verzekering afsluiten.

Goed koopste is alleen voor jij vraag maar niet voor kopen.

Crista
12-12-2020

Geen vergoeding na waterschade

Door een lekkende radiator kraan heeft m’n laminaat waterschade. Omdat het laminaat 7 jaar ligt is het bij FBTO al afgeschreven. Een nieuwe vloer, incl onder vloer en plinten bedraagt ruim 900Euro. Kon 180 Euro krijgen. Ik ben ruim 24 jaar verzekerd en nog nooit ergens aanspraak op gemaakt en dat dit. Echt zo teleurgesteld, zit nu met beschadigde vloer maar kan niks. Echt zo teleurgesteld. Alleen geld innen maar niks terug naar een trouwe klant.

Marcel
11-12-2020

Absolute afrader !

Plus punten geen

minpunten te duur!

zeer slechte afhandeling declaratie werd onterecht afgewezen

Klantenservice zeer slecht

aanbeveling niet doen zoek verder!

Marjolijn
23-11-2020

Verschrikkelijk

Van het kastje naar de muur gestuurd met mijn lekkage. Uiteindelijk niks vergoed gekregen omdat het scheurtje in de muur zat en niet in het dak. Ben heel slecht geholpen en ze lieten me eerst alles aanleveren terwijl ze al wisten dat dit blijkbaar niet onder de premie viel. Heb uiteindelijk niks vergoed gekregen terwijl ik al

jaren hier een verzekering heb en nooit eerder iets heb geclaimd.

Denis
09-11-2020

FBTO-een pot blubber

Het is een verzekeraar met een negatieve tendentie: ben je iemand die schoon is en veel van jou kunnen profiteren of moeten we jou eerst bloot stellen om jou als klant te kunnen accepteren. Je voelt gelijk de negatieve gevoelens die zij hebben als je hun belt.

Reken maar 1 weet uit voordat je binnen kunt komen en als je binnen bent en je hebt ze nodig dan ben je 3 weken verder totdat ze alles hebben uitgezocht en komen direct met een negatieve verhaal.

Je zult zeker je geld kwijt zijn voor niets. Bij hun beheerst een bureaucratie.

Ton
04-11-2020

Fbto HOOFDPIJN DOSSIER

Had een blokkade op incasso (beveiliging) betaal ik alsnog 1 dag erna, krijg ik het geld weer terug gestort, kunnen ze het niet zien. Nou ik screenshot van betaling gestuurd via App, drama drama allemaal

Meneer Erwin Leeuwerink
09-09-2020

Duidelijke Website maar lange wachttijden bij de telefonische klantenservice

Overzichtelijke website en heel duidelijk, maar aan de telefoon met de callcenter van de klantenservice zijn wel hele lange wachttijden voor dat je daadwerkelijk iemand aan de telefoon krijgt.

Niels
04-09-2020

Kastje naar de muur verzekeraar

Kastje naar de muur verzekeraar!

We hebben een reisverzekering bij FBTO afgesloten, deze dekt kennelijk niets. Ik heb brandwonden tijdens mijn vakantie op Sicilië opgelopen doordat een thermostaat van de douche niet goed werkte en ik kokend water over me heen kreeg. Aantal uren op EHBO van ziekenhuis verbleven. Medische kosten gemaakt. Ik mag niet meer in de zon of alcohol nuttigen terwijl ik nog 10 dagen hier verblijf. Helemaal niets wordt vergoed. Waarom heb je dan een verzekering afgesloten, vragen wij ons hardop af. Medische kosten? Regel maar met je zorgverzekeraar. Misgelopen vakantieplezier? Had je maar een annuleringsverzekering moeten afsluiten. Aansprakelijk stellen van de lokatie waar we verbleven? Had je maar een rechtsbijstandsverzekering moeten afsluiten. Wat een trieste bende zeg, dat FBTO. Nooit meer dit amateurclubje voor ons.

Dave
02-09-2020

Goedkoop is duurkoop

FBTO is een van de slechtste verzekeraars die ik heb meegemaakt, als je schade hebt wordt je vanaf het begin behandeld als ongedierte die ze willen uitroeien. De volgende keer maar een paar euro extra betalen voor een andere verzekeraar, dan krijg je tenminste mensen aan de lijn die vriendelijk zijn en met je meedenken.

Chantal
11-08-2020

Weinig coulance

Een coulance regeling of een deel terugbetalen bij een dubbele reisverzekering wordt door bijv CB en Reaal wel gedaan. Bij FBTO heb ik in 1 week tijd meerdere vervelende reacties gekregen op mijn vraag hierover.

Fbto heeft stilzwijgend steeds de verzekering verlengd met een verhoging van 90% in een paar jaar tijd! Tereijl in de eerste mail in 2016 stond dat dit voor 1 jaar werd afgesloten!

Bij het inloggen is onduidelijk dat er eerst een activeringscode moet komen, ook dit maakte dat het onduidelijk was of ik bij fbto verzekerd was. Kortom, er zijn helderdere verzekeringen net meer klantvriendelijkheid.

C h Houten

Alex
31-07-2020

Klant vab FBTO reed mijn vw cabrio 1 in de prak

Schade expert is geweest ivm schade Gol MK1 cabio van 1994. Auto is nul waard. Beetje bijspuitenen klaar. FBTO reageert niet schade expert legde uit auto is niet getaxeerd en is niet all risk verzekerd. Wat dat er meebte maken heeft als de tegenpartij schuld heeft.

Begriploos en onbeschoft behandeld.

Nu zet ik mijn bedrijfsadvocaat erop.

Marjan
27-07-2020

Vrieser kapot

Geweldig geholpen vandaag, al 23 jaar bij fbto tot nu toe 3 x schade gehad. Vandaag binnen 24 uur geholpen. Dankjewel ???

Rudolf
20-07-2020

Goed en gewoon in orde

Als sinds 2003 bij FBTO ziektekosten verzekering, van begin af aan altijd goed geweest, bij vragen wordt je duidelijk en terzake kundig te woord gestaan ( geen call-centre waar de basis communicatie niet nederlands is). Een keer vraag gesteld is direct behandeld en per direct opgelost. Altijd duidelijk en correct.

AJ
06-07-2020

Werk- en denkniveau bij fbto? Flut Bedrijf Tevens Onbekwaam

Op 2 juni jl automatisch gegenereerd bericht ontvangen van fbto dat er een document klaar staat in "mijn fbto"

Nav deze mail het email adres opgezocht en mail gestuurd dat ik geen gebruik meer maak van de online service en graag mijn post regulier wil ontvangen.

Geen reactie van fbto!

Nogmaals gemaild dat ik graag reguliere post wil ontvangen en geen mail meer en graag via dit mailadres daar een bevestiging van wil ontvangen.

WÉÉr geen reactie vn fbto!

Nogmaals geprobeerd te bellen, na ruim 5 minuten wordt er pas verteld dat het erg druk is (maar we 5 minuten de klant aan de lijn laten hangen!)

Teruggebeld door fbto, maar op een tijdstip dat voor mij onmogelijk was gezien mijn werk. Tenslotte had ik aangegeven dat ik via de mail iets wilde horen, dus lezen kunnen ze daar ook niet.

Uiteindelijk hier mijn klacht opgeschreven en toen werd er ineens wel gereageerd.bijzonder!

Dit was de reactie van fbto

Antwoord van fbto

4 dagen geleden

Hoi kja,

Wat gek dat je nog geen reactie op je mailtjes hebt gekregen. Heb je inmiddels wel iemand aan de lijn gehad? en gelukkig zijn er meerdere wegen naar fbto. Stuur ons anders even een privé bericht op facebook.com/fbto

Groet,

Fbto webcare

Ik hÉb geen fb en ga ook geen privÉbericht sturen, ik heb namelijk al 4 mailtjes gestuurd! het is nu jullie beurt om iets te doen, maar ja. Er gaat iets mis.

Waarom zoekt niemand mijn mailtjes erbij? waarom wordt er niet doorgepakt? waarom is het onmogelijk mail van de klant te beantwoorden? waarom krijg ik op voorgaande klacht niet een duidelijk email-adres door zodat ik nogmaals mijn mailtjes kan sturen? fbto verstopt zich voor zijn klanten, willen alleen geld zien.

Wat is dit voor onprofessionele toko?

Net toch nog weer een poging gedaan om te bellen. Na ruim 2 minuten (het labyrint van keuzes) kwam ik "op de lijn". Paar minuten later: het is drukker dan normaal. Bla bla bla (dit gaat al weken zo, dus is er te weinig personeel of ze nemen hun klanten in de maling!)

Fbto is de hoofdletters niet waard en zelfs het cijfer 1 niet, maar goed, je moet kiezen wil je je bericht geplaatst hebben.

Ik raad echt iedereen aan om geen verzekering bij fbto af te sluiten, wat een clubje prutsers daar!

Me
25-06-2020

Keert niets uit bij iedere schademelding

Verschuilt zich iedere keer onder voorwaarden

Corne
30-05-2020

Ze willen bij Fbto van hun klanten af

2 maanden geleden verhoging autoverzekering met 25% voor beide auto's. Geen enkele verklaring dus vertrokken naar ander.

Nu 100% verhoging woonverzekering.

Het was een goede maatschappij met goede premies maar ineens moet er blijkbaar extra held binnen komen. Ook niet eerlijk zeggen wat er aan de hand is, nee. Mail sturen met nieuwe bedragen zonder te laten zien hoe veel het verhoogd is. Verzekeraara anno 1995.

Jammer dus ga nu helemaal weg bij FBTO.

Brian
19-05-2020

Betaald niet uit en staat je amper te word

Je betaald om verzekerd te zijn voor het geval dat!

Bij FBTO is dat weg gegooid geld.

Ze verschuilen zich achter zo veel vage polis voorwaarde dat ze eigenlijk nooit uitkeren.

Heel mijn huis onder water. altijd premie betaald

maar niets uitgekeerd.

Het enige wat ze scheven " wordt niet vergoed zie polis"

Meer worden maken ze er niet aan vuil bij FBTO

Heb meteen alles maar overgedaan naar een andere verzekeraar. Ik ben met een groote kosten post blijven zitten en raad FBTO dan ook af!

Johannes
20-04-2020

Betalen via automatische incasso

Toen FBTO met automatische incasso ging werken werd er geen rekening gehouden met de Nederlanders die in andere EU landen wonen en geen rekening in NL hebben. We hebben open grenzen maar dat is bij FBTO nog niet goed overgekomen.