2.0van de 10

ING Verzekeringen Aansprakelijk1 ervaring

Aanbevolen0
Neutraal0
Afgeraden1
Filter

reviews

Maarten
28-10-2011

Mijn ervaring bij ING bedrijsverzekeringen....

Zeer slecht.

Klantenservice beloofd veel, komt niet na.

Klantenservice maakt grove fouten door administratieve puinzooi, ING neem hier geen verantwoording voor en schermt met Algemene Voorwaarden en zijn alleen verantwoordelijk voor directe schade, maar niet voor indirecte schade. Dus dat jij als klant schade leidt door fouten van hen is niet belangrijk. Met andere woorden zij MOGEN fouten maken en dat kost hen niets en jij MAG geen fouten maken, want dat kost jou geld.

Een zielig briefje van hen gekregen waarin als volgt staat:"Wij vinden het vervelend dat u niet juist bent geïnformeerd en bieden onze excuses hiervoor aan."

Dan geeft iedereen daar op die klantenservice welk verkeerde informatie, want ik heb dan nog nergens goede info gekregen. Dat kostte mij als bedrijf zijnde door een fout die aan hun zijde is gemaakt... 3 weken geld. Ik kon het werk niet aannemen daar ik niet verzekerd was en enkel omdat zij mij een polisnummer hadden gegeven welke achteraf in eerste instantie nog niet eens klopte en bij navraag voordat ik mijn werk wilde aannemen te horen kreeg dat ik niet verzekerd was. Wat zegt ING u heeft van ons een polisnummer ontvangen en daarmee is de kous af.

Welk cijfer geef jij ING Verzekeringen?
12345
67
8910

AfradenAanraden