Ik heb via Joom schoenen besteld en gekozen voor betaling via Klarna. Helaas zijn de schoenen nooit geleverd. De verkoper reageert op geen enkele manier: niet via berichten, niet via verzoeken om informatie, en ook niet op mijn vraag om bewijs van levering. Het enige “bewijs” dat wordt aangeleverd is een simpele melding met de tekst dat het pakket geleverd zou zijn, zonder handtekening, foto of enige vorm van verifieerbare bevestiging. Ook Klarna biedt in deze situatie weinig ondersteuning. Ondanks mijn uitleg en het ontbreken van deugdelijk bewijs van levering, blijft Klarna aandringen op betaling en dreigen zij met extra kosten en mogelijke beperkingen in het gebruik van hun dienst. Ik maak normaal gesproken regelmatig gebruik van Klarna, aangezien ik veel online aankopen doe. Juist daarom valt deze ervaring extra tegen. Als er een gelijkwaardig alternatief beschikbaar zou zijn, zou ik er in de toekomst voor kiezen om geen gebruik meer te maken van Klarna. Uiteindelijk heb ik de betaling onder druk voldaan, terwijl het product nooit is ontvangen. Deze gang van zaken geeft weinig vertrouwen in zowel de verkoper als de afhandeling via Klarna. Ik raad aan om zeer voorzichtig te zijn bij bestellingen via Joom en bij het gebruik van Klarna als betaalmethode in vergelijkbare situaties.
Ik bestelde een veer voor het filter van mijn espressomachine. De veer ziet er hetzelfde uit, maar het metalen draadje is dunner dan het originele onderdeel. Daardoor werkt het helemaal niet. En de verzending duurde langer dan beloofd (onze excuses voor de vertraging, etc.). De verzendkosten waren 2,5 keer zo hoog als de prijs van het artikel zelf, dus terugsturen heeft geen zin.
Hier absoluut niet bestellen. Ik heb een jas van Adidas gekocht, maar mijn ervaring was ronduit teleurstellend. Om te beginnen werd het pakket verkeerd geleverd, in een andere gemeente, waardoor ik een extra omweg van een half uur moest maken om het op te halen. Daarnaast was de levertermijn uitzonderlijk lang. Toen ik het pakket eindelijk in handen kreeg, bleek de kwaliteit ondermaats. De naden aan de binnenkant waren verkeerd gestikt, waardoor de mouw draaide. Ook waren er losse naden zichtbaar. Ik heb hiervan meerdere foto’s doorgestuurd, maar kreeg geen constructief of behulpzaam antwoord. Integendeel, de reacties waren onbeleefd en ontwijkend, zonder enige poging tot oplossing. Bovendien kwam het merklabel totaal niet overeen met dat van Adidas Originals en zag het er slordig gestikt uit. Alles wijst erop dat het om een namaakproduct gaat. Toen ik de prijs vergeleek, bleek dat een origineel item bij Adidas dubbel zo duur is. Alsof dat nog niet genoeg was, werd de prijs op Joom al één dag na mijn aankoop met €30 verlaagd, wat het gevoel van misleiding alleen maar versterkte. Het artikel retourneren zou mij bovendien opnieuw geld kosten, wat ik absurd vind. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik raad dit ten stelligste af: nep product, slechte service en pure oplichting. Zeer teleurstelle
Ik heb sneakers besteld op 31 januari. Deze zouden een week later geleverd worden, maar zijn niet geleverd. In de app wordt de bestelling elke keer naar een latere datum verplaatst en nu staat er zelfs dat ze pas op 6 april worden geleverd! Er bestaat ook geen mogelijkheid om je bestelling te annuleren en contact krijg je niet. Ik heb zoveel spijt van mijn aankoop en wil iedereen hiervoor wasrschuwen. Koop hier nooit!
Oplichters !!!! Ze kunnen wel geld nemen, maar artikel correct afleveren of geld terugstorten ho maar. De manier van omgaan met klanten is zwaar beneden peil. Heb spijt dat ik een bestelling bij ze gedaan heb. Niet positief en zeker geen aanrader. Shein en Temu doen het op dat vlak veel beter.
PAS OP OPLICHTERS!! bestelling geplaatst voor uitbreiding beeldscherm. Maar nooit geleverd, ze sturen bestand op, volgens hun van de vervoerder, maar nooit ontvangen. Dit kon ook niet, omdat we op vakantie waren en het was ook niet afgeleverd. Nu rechtsbijstand ingeschakeld om dit juridisch aan te pakken!! PAS OP WANT JE BESTELD IETS, KRIJGT JE SPULLEN NIET EN JE MOET MAAR BETALEN..NOOIT!!!1
Bij Joom order geplaatst en betaald. Achteraf gezien was ik niet ingelogd. Joom is niet te bereiken buiten de chatrobot. Slecht bedrijf en niet bereikbaar voor problemen!! Geld weg!!
Zeggen dat de ketting zilver is mooi niet zit onder de uitslag bedriegers
Klantenservice onbereikbaar. Voor 80 euro besteld en na 4 weken nog niets ontvangen, geen bericht hierover, niet te traceren. Email niet mogelijk. Geen tel nr.
Nee, absoluut niet. Bestelling gedaan op 25 Mei. Steeds verschillende aflever momenten. Op 9/6 vliegtuig geland, maar mijn bestelling komt pas ergens rond de 30e. Contact zoeken niet mogelijk, ze zijn bijna niet te traceren. Geen verwijzing naar annuleren. Echt een waardeloos bedrijf. Dus voor mij NOOIT!!! geen Joom meer.
Indien je wandelschoenen besteld moeten deze binnen 30 dagen retour, indien de kwaliteit niet goed is. Wat dan als je de schoenen gebruikt (waarvoor ze zijn gemaakt n.m wandelen) en er 2.1/2 maand later er achter komt dat de schoenen lek zijn. Gewoon pech gehad, zij zijn geen verkopers, maar een onlineplatform!! Dus geld binnenharken en dan nergens geen verantwoordelijkheid voor nemen… Lekker dan, mensen, denk 5 x keer na voordat je bij de Joom.nl oplichting bende iets besteld.
wel betaald niets geleverd in november de wit
Bestelling gedaan in november. Nu 6 weken verder nog niets ontvangen. Totaal incompetente personen die daar werken
25 lampjes besteld. 19 lampjes ontvangen en die waren defect. Joom wil niet terugbetalen. Retourneren is op mijn kosten. Ongelofelijk hoe de Europese consumentenwetgeving naast zich neerleggen.
Iets besteld. Kwam vrij snel binnen maar ontvangen met een fabrieksfout! Hun benaderd hierover maar reageren vervolgens niet meer. Reppen elke keer over betere fotos aan te leveren en gaan mij als fotograaf wel even vertellen hoe je een foto moet gaan maken. Ze houden de poot stijf en moet betalen. Klarna houdt ook voet bij stuk die overigens steeds slechter wordt en haast onbereikbaar. Ik heb niets aan het aangekochte product. Dus kijk uit waar je iets koopt. Geen Joom meer.
1 van de 2 bestelde stekker is netjes op tijd geleverd. Over de 2e 2x een kontakt formulier ingevuld. Tot nu toe geen enkele reactie.
Slechte klantenservice. Onvriendelijke klantenservice. Onmogelijk retourneren. Reageert niet op mail en niet via de app.