2.0van de 10

Jumbos.shop8 ervaringen

Aanbevolen1
Neutraal0
Afgeraden7
Filter

reviews

Nico
Nico
24-01-2021

Goede viking hoodie

Goede maat, zit als gegoten. Wel vrij dun.

James
James
21-01-2021

Puur oplichting

Maten kloppen niet, onbereikbaar voor klachten, retouren worden niet verwerkt, geld weg, puur oplichting

Jan
Jan
17-01-2021

Hoodie

Niet door mij bestelde item ontvangen

Thijs
Thijs
10-01-2021

Niet jovel

Niks geleverd, niet bereikbaar, nooit meer :-(

Frans
08-01-2021

Bestelling

Jas xl besteld maar veel te klein

Jackie
Jackie
07-01-2021

Bestelling 4016

Per ongeluk 2x dezelfde (leren) jas besteld blijkt plastiek te zijn en veel te klein. Waar kan ik een retour adres vinden? kan ik mijn geld terug krijgen (100 euro)?

Jos
Jos
02-01-2021

Echt leren jasje besteld , PU leren jasje ontvangen .

Op 3 december.2020 een echt leren jasje ( volgens advertentie ) besteld bij Jumbo-shop en op 2 jan.2021 een PU leren jasje ontvangen .bestelnummer 3415 .
Blijkt dat het jasje in China is bestelt , had ik ook zelf kunnen doen was ik de helft goedkoper geweest en had ik het jasje sneller gehad . Ben hier zeker niet over te spreken en zal hier zeker niets meer bestellen .
Ik zal ook dit bedrijf niet aan bevelen bij vrienden .

Syl
15-12-2020

'Leren' jas van €50,- besteld via facebook bij JUMBOS.shop

Gewoon een plastic jas via de brievenbus bezorgd!
Terug gestuurd volgens aanwijzingen.
Na aandringen krijg ik steeds dezelfde mail: stuur gegevens op. 3x gedaan. En kreeg nu in het Pools aanwijzingen! Om weer hetzelfde te doen. Blijf proberen want de retourkosten waren ook €23,-
Grote oplichterij!

Welk cijfer geef jij Jumbos.shop?
12345
67
8910

AfradenAanraden