1.3van de 10

Klaverblad Uitvaartverzekering3 ervaringen

Aanbevolen0
Neutraal0
Afgeraden3
Filter

reviews

Franck
08-07-2017

Klaverblad is zo gewoon gebleven dat ze niets van autisme snappen.

Hadden uitvaartverzekeringen voor onze dochters bij Klaverblad aangevraagd (via verzekeringsadviseur, waar je ook niet veel aan hebt). Uiteindelijk weigert Klaverblad de uitvaartverzekeringen op medisch advies, gestoeld op autisme! Ondertussen bij ander verzekeraar zonder enig probleem de gewenste uitvaartverzekeringen afgesloten (binnen een paar dagen).

Thea
26-06-2013

Ondanks telefonische afspraak om de beide premiebedragen van mijn man en mij op het eind van de maand af te houden, wordt er toch steeds te vroeg geïncasseerd . Bovendien zonder voorafgaande berichten verhoging van de premiebedragen.Je weet dus niet eens waarom de bedragen stijgen.

Daisy
19-07-2010

Ik ben niet verzekerd bij deze verzekeraar maar dat was ik wel van plan. Het lijkt wel of Klaverblad geen klanten wil zo moeilijk is het om een uitvaartverzekering bij hun af te sluiten. Mijn intentie was dus een uitvaartverzekering bij klaverblad. Het geen wat nooit zou gebeuren want hun website is zo gebruiksonvriendelijk dat ik mijn verzekering bij Ohra heb ondergebracht. Ik ging naar Klaverblads website om mijn premie te berekenen, al mijn gegevens ingevoerd kan ik die verkzekering niet eens aflsuiten! MOest ik weer opnieuw op Klaverblads website een verzekeringsadviseur zoeken?! Uiteindelijk een in mijn buurt gevonden op hun website weer mijn gegevens ingevuld. Maar na 2 weken nog niks gehoord! Toen dacht ik laat maar ik zoek wel een andere verzekeraar...

Voordelen van Klaverblad: Dat hun website zo slecht is waardoor ik op zoek ben gegaan naar een andere verzekeraar wat uiteindelijk Ohra werd. Het afsluiten van de verzekering bij Ohra was en fluitje van een cent en ben nu goed verzekerd bij Ohra.

Nadelen van Klaverblad: SLechte, hele slechte website! Klantonvriendelijke website!

Welk cijfer geef jij Klaverblad Verzekeringen?
12345
67
8910

AfradenAanraden