Mediamarkt reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 28.764 recente reviews uit 4 bronnen.

MediaMarkt Leidschedam: Artikelen lagen in verkeerde schappen met de verkeerde prijs. Kwam daar pas achter bij de kasse. Bij het terugleggen was voor mij niet bekend wat bij welke label lag omdat het echt één grote puinzooi was. Heb een medewerker om hulp gevraagd maar die was niet geinteresseerd om te helpen. En het was niet eens druk die dag! MediaMarkt Leidschedam is echt heel erg achteruit gegaan het laatste half jaar, ik bestel voortaan wel met Coolblue.

Ik loop door de zaak zie een aanbieding van een Sandisk 2TB portable ssd extern voor 59 euro. Zoek het item op en ga naar de kassa ,aldaar komt er een prijs uit van 139 euro De kassa medewerker stuurt mij naar een medewerker die met mij mee gaat naar de aanbieding, aldaar maakt de medewerker een foto van de aanbieding en zegt dat ik het juiste artikel heb maar dat het artikel nr niet overeen komt de kassa. de kassa medewerker stuurt mij naar een andere medewerker die het recht moet trekken, helaas zegt deze dat de snelheid anders is, en kijkt op zijn tablet en zegt dat degene van 59 euro er niet meer zijn. Ik naar huis zonder te kopen en vindt op het hele internet geen zelfde model met lagere snelheid. conclusie: Misleiding ten top.

Heb een half jaar geleden een smart watch gekocht waar nu het display defect is terug mee naar de zaak gegaan voor reparatie ik zou binnen een week reactie krijgen. Hij is nu 3 weken weg en ligt volgens het volg protocol al 3 weken op de post afdeling. En naar de service gebeld eerst een uur in de wacht ja meneer u moet op de site kijken.

Ik wacht al 5 weken en ze hebben me geld nog steeds niet teruggestort

Een canon camera gegeven voor “reparatie” zou zogenaamd 15 dagen duren. We zijn 2 maanden verder en geen gehoor over mijn camera. Iedere dag bijna bellen met de klantenservice ( prima geholpen aan de telefoon). Geen enkel iemand die me een antwoord kon geven, ga ik antwoord halen in roermond krijg ik van de “manager” een grote mond. Mevrouw begrijpt niet dat die camera mijn inkomen bron is en zonder niet mijn werk kan doen. Als je gefrustreerd raakt omdat ze maar “shht” en “ tsja “ en “kan ik niks aan doen” alleen kan zeggen. Loop je weg omdat je je niet gehoord voelt “ fijne dag nog he verder “ wordt je dan maar nageroepen. Als je je baan niet kun doen moet je er niet staan! naar mens dat ze is, gadverdamme. Niet voor reparaties naar mediamarkt gaan

Nieuwe tablet gekocht bleek t een kindertablet te zijn Dit aangegeven bij mediamarkt Heerlen Maar tablet moest toch opgestuurd worden naar Samsung 4 weken gewacht en de klacht en dat de accu snel leeg was deed hij t nog niet Weer moet hij opgestuurd worden Service van mediamarkt gaat achteruit hier denkt men alleen aan omzet maar service hooo maar Denk eerst na voordat u hier u inkopen wilt gaan doen

Wasmachine ging binnen de garantie periode stuk. Duurde 3 week voordat de monteur langs kon komen. Vervolgens moesten er onderdelen besteld worden. Al met al straks 6 á 7 week verder! Vergoeding voor een nieuwe wasmachine? ‘Nee, gewoon geduld hebben’

Gisteren is mijn vrouw naar Mediamarkt Den Bosch gegaan om een Wasdroger te kopen. Geweldig! Op zaterdag gekocht en het kon op zondag geleverd worden en zij koos voor installatie service (24,95€). Prima. Zondag komen de heren keurig op tijd (via internet te volgen en klopt). Chauffeur stapt uit en zegt: wasdroger. Klopt zeg ik. Wordt op de drempel gezet en “ zo”. Ehh installatie heb ik voor betaald meen ik. Ok droger wordt uitgepakt en geplaatst maar de afvoerslang past niet dus succes…maar ik had installatieservice. Nee het moet zo zijn dat ze de slang er zo in kunnen steken. Uiteraard was ik verbaasd en vroeg of ze dat dat konden doen. Nee. Sterker nog: “wat wilt u/ wat begrijpt u niet” op een toon dat niet prettig was. Uiteindelijk was ik blij dat ze weg waren want ze war n bepaald niet fijn om in huis te hebben… nooit meer installatie service van media markt. Ps. Zelf in 10 minuten wel opgelost. Zonde van de 25 euro “ service”

Ik heb op 12 juni een stofzuiger besteld en deze zou de volgende dag geleverd worden. Helaas is er iets mis gegaan in het systeem waardoor mijn huisnummer 0 en het correcte nummer bij het adres stond. Nu bijna een maand later, na 3x bellen en eindeloos mailen, is het nog niet gelukt het pakket te versturen. Ik word ook niet op de hoogte te houden wanneer ik mijn product wel kan verwachten. Erg jammer. M'n huis is inmiddels wel toe aan een stofzuig beurd.

Wat een ontzettende slechte service. Hier werd een koelkast geleverd die een trap op moest hij werd gewoon over de trap getrokken😡achterkant en stekker kapot. Na 3 keer bellen werden we eens serieus genomen omdat we een nieuwe wilde. Werd geregeld maar na de 4 de keer bellen was deze ineens niet op voorraad. Gevraagd hem op te halen en geld terug. Dag vrij gemaakt om hem op te laten halen maar ze zijn nooit geweest ook al beweren ze van wel. Dit verhaal is hopelijk snel voorbij want morgen weer een poging en dan nog maar hopen dat het geld ook zonder problemen terug gestort word. Iedereen zegt ja maar bedoelt eigenlijk SCHIJT aan klanten!

Mediamarkt adverteert met cashen aan de kassa als je bij de kassa komt is daadwerkelijk de Mediamarkt die casht, ja meneer dit product komt er niet voor in aanmerking is het antwoord. Het is van te voren niet te vinden welke producten er wel voor in aanmerking komen. De reclame op de radio geeft ook aan voor elke 100 euro 10 euro korting maar dat het maar voor een paar producten geld vind je nergens, ik voel me bedrogen

Wat een rot bedrijf! AirPods Pro 2 van 6 maanden oud, 3 maal ter reparatie gestuurd omdat de linker sporadisch niet oplaad. "We kunnen niks vinden" 3x hetzelfde. 6 weken mijn oortjes kwijt geweest, na de 1e keer repareren meteen getest en bewijs geleverd van het defect ze doen er niks aan en nu wil ik mijn geld terug. Bij de 3e keer terug gaan om ze op te halen zeggen ze "We willen ze nogmaals testen" NEE! Ik ben er nu klaar mee, ik wil mijn geld terug. Aangegeven niet weg te gaan zonder geld terug gaan ze dreigen met me uit de winkel zetten? Andere stappen ondernemen? Lol wat? Noemt dit zich klantenservice? 😂 Koop nooit iets hier! ST57259971

2 juni een macbook besteld bij Mediamarkt waarbij een dag erna tijdens de bezorging 2 jongens (criminelen) PostNL hebben opgewacht vlakbij mijn huis omdat ze ‘hun’ Macbook wilden. Zij wisten dat er een Macbook in de doos zat (wat niet op de doos staat of in de track&trace te zien is, is informatie van binnenuit Mediamarkt), tevens hadden zij al mijn persoonlijke gegevens; naam, adres, etc. en ook de track&trace konden ze laten zien. Vervolgens dus in de weer moeten zijn met politie. Inmiddels probeer ik al 3 weken een fatsoenlijke reactie te krijgen van Mediamarkt die ik nog altijd niet gekregen heb. Meerdere malen gemaild, in de winkel geweest. Beloftes worden niet nagekomen, geen contact, terwijl door een bestelling bij hun een hele kwalijke en gevaarlijke situatie is ontstaan. Heel erg vervelend.

De service van mediamarkt is om te huilen! Dure Steelstofzuiger gekocht, kapot binnen garantieperiode en door hun opgestuurd voor reparatie. De reparatie periode gaat weken duren , aldus media markt. Geen mogelijkheid voor een vervangende stofzuiger. Klachtenbrief geschreven, waarop een teleurstellende 3 zinnen reactie kwam. Nu dus genoodzaakt ELDERS een andere te kopen. Nooit meer

Op 23 mei 2023 hebben wij bij Media Markt outlet een Vaatwasser gekocht,omdat er een paar krasjes op zaten konden wij deze vaatwasser goedkoper kopen.Toen de vaatwasser bezorgt was,en ik hem in gebruik nam kreeg ik eigenlijk meteen foutcode 5 te zien.Ik heb gebeld en op 8 juni kwam er een monteur,die het probleem had verholpen.Hij was net weg of de vaatwasser gaf weer foutcode 5 aan.Er werd weer een afspraak ingeplant op 20 juni.Er zijn meerdere onderdelen vervangen.Dan vraag ik mezelf af,een nieuwe vaatwasser,met wat krastjes(waar ik zelf voor had gekozen)Maar dat hij niet werkt,niet.Eerder had ik ook een magnetron gekocht bij MediaMarkt outlet,die het ook maar een half jaartje heeft gedaan.Toen ik daarover had gebeld konden wij die laten na kijken,maar moesten wij wel zelf naar een MediaMarkt winkel brengen.Wij wonen in Nijmegen,het dichts bij zijnde Media Markt is in Arnhem.Aangezien ik geen vervoer had hebben wij er toen verder niks mee gedaan.Maar omdat de vaatwasser ook het niet

Nooit van je leven hier een smartphone kopen! Ze openen namelijk alle verpakkingen en voorzien ieder toestel ongevraagd van een plastic screenprotector. Je wordt hier op meerdere vlakken opgelicht: 1. Als je kiest voor een screenprotector dan betaal je 25 euro terwijl die er dus blijkbaar standaard al opzit. 2. Als je hier niet voor kiest krijg je alsnog de screenprotector, maar hoef je niet die 25 euro te betalen. Alleen is de verpakking wel open geweest, dus in principe koop je een tweedehands product. Iemand anders heeft hem al opengemaakt en wie verzekerd mij dat dit geen geretourneerd product is? Het uitpakken van je nieuwe telefoon is een deel van de ervaring, dit ontnemen ze je nu. Ik heb hem teruggestuurd en mijn telefoon ergens anders besteld.

Ze verkopen je een smartfhone met korting en op de rekening wordt de korting er weer bij geteld. Bij reklamatie wordt je gezegt, dat eerst min. en dan plus 0 is? En mevrouw hier snapt dat niet! Tja. Alles goed doorkijken voor je betaald! Of beter daar niet meer komen!

Ik had 10 euro betaald voor levering, installatie en test van mijn diepvries. Deze werd echter niet waterpas geïnstalleerd, de klink werd er niet aangevezen en er werd ook geen test uitgevoerd. Ik probeerde de klantendienst tientallen keren op verschillende dagen en tijdstippen te bellen, maar kreeg telkens kwartierenlang wachtmuziek. Op mails reageren ze dat ik een klachtenformulier moet invullen. Wanneer dit gebeurd is, krijg ik te horen dat ik de leverancier moet contacteren. Ik word al sinds 1 juni van het kastje naar de muur gestuurd. Ik was van plan nog een BBQ te kopen, maar het zal niet bij MediaMarkt zijn. Hier koop ik nooit nog iets!

Iphone bij vestiging Amersfoort gekocht. Blijkt binnen de garantieperiode de NFC chip kapot. Mediamarkt stuurt de Iphone voor reparatie op. Als de Iphone terug is blijkt de NFC chip niet gerepareerd te zijn. Dat wordt vastgesteld in een Apple winkel. Dus nog maar een keer op laten sturen voor reparatie. Iphone komt weer terug en de NFC chip werkt nog steeds niet. In Amersfoort verteld men doodleuk dat de Iphone nog een keer opgestuurd moet worden. Als die dan niet gerepareerd is kan de koopovereenkomst ontbonden worden. Dat zijn de regels van Mediamarkt. Ik ben het daar uiteraard niet mee eens. Manager geeft mij duidelijk te verstaan dat ik maar heb te luisteren naar haar uitleg van de Mediamarkt regels of anders kan vertrekken. Dat van de derde keer repareren is absoluut niet waar De wet is daar duidelijk in. Als de reparatie niet gedaan is of te laat dan kan de klant de koopovereenkomst onmiddellijk ontbinden. Zie artikel 21 en 22 van boek 7 burgerlijk wetboek.

Per ongeluk te veel betaald, je kunt fluiten naar je geld. Service is nul. Oplichters zijn het. Ze zijn alleen uit op geld!

Dramatische service, Defect product ontvangen, Ondanks dit duidelijk gemeld toch zelf de retour kosten moeten betalen! Schandalig. Geen aankopen meer Bij dit bedrijf.

Zeer slechte service, vanaf eind april bezig om mijn geld terug te krijgen van een product die ik nooit gehad heb

Kansloos bedrijf wat totaal niet meedenkt in het gebied van service naar de klant toe. Bestelling geplaatst met 3 artikelen, 2 zouden binnen 30 minuten leverbaar zijn aldus de website. 1 zou uit een centraal magazijn moeten komen. Volgende dag mail ontvangen dat de bestelling klaar staat, dus 40 kilometer rijden naar de winkel. Nee, bestelling is niet klaar, dat artikel uit centrale magazijn wel, maar de andere 2 niet. Die liggen in de winkel in voorraad, maar mogen wij niet meegeven want ook die moeten volgens het systeem uit dat magazijn komen en zijn niet geleverd. Pech voor u klant, wij kunnen/willen/doen niets! rot maar op naar huis zonder spullen, boeit de mediamarkt he-le-maal niets! meedenken? nope! oplossing bieden? nope! Boos weggelopen, halverwegen de rit naar huis een mailtje: bestelling is geannuleerd. Het absolute TOPPUNT van onwin en onkunde. Wat een PRUTS BEDRIJF.

Service is slechter dan slecht. Je meld een reparatie; Geen reactie je belt: weer geen reactie je belt weer: weer reactie Voor garantie niet bij Mediamarkt kopen!

Slechtere service kan ik niet bedenken., wacht al 5 maanden op jullie en mijn klacht is nog steeds niet opgelost.artikel onterecht niet geleverd, ik zou kortingscode krijgen indien het op voorraad zou zijn. Inmiddels allang op voorraad maar veel duurder maar ik krijg geen kortingscode

Gewoon een leugen. De online winkel werkt niet goed, ze zeggen dat als de bestelling vóór 13.00 uur wordt geplaatst, deze dezelfde dag nog wordt afgeleverd….een leugen….Ik heb op zaterdagochtend een telefoon gekocht en ze hebben deze niet afgeleverd op zaterdag kreeg ik bericht dat ze het op zondag zouden bezorgen, en ze hebben het zeker afgeleverd, ik weet niet waar, ze zeggen dat DHL de bestelling heeft afgeleverd terwijl ik zondag thuis zat te wachten en ze hebben het niet eens gemaakt de moeite om aan te bellen. Ze stonden hier zeker niet eens op straat. Conclusie, het is al 2 weken geleden en tot nu toe hebben ze niet gezegd waar het is. Ik zal nooit meer online bij deze winkel kopen.

Heb op 21 april 2023 in de winkel van mediamarkt een wasmachine gekocht en op 24 april werd hij bezorgd had er me 2de was in draaien en toen was ie al kapot wij mediamarkt gebeld die maakte een reparatie verzoek aan bij whirlpool die een week later was ingepland op 1 mei 2023 de monteur kwam en die zei gelijk al die is bij de transport al kapot gegaan want er zat blijkbaar al een deuk in bij de voor kant wat wij niet eens hadden gezien en de lekbak zat schreef dus de monteur zei dat hij er niks aan ging doen vanwege garantie bij mediamarkt en dat we terug moesten na mediamarkt om hem weer retour te laten sturen we zijn al bezig sinds de monteur is geweest om de wasmachine retour te krijgen zo dat we ons geld terug kunnen krijgen om een andere te kopen maar niet bij mediamarkt natuurlijk tot op heden worden we maar van kastje na de muur gestuurd

Tot nu toe was ik altijd tevreden over de Mediamarkt in Amersfoort met bekwaam personeel, hulpvaardig, goede uitleg en kwam ik er graag. Ik dacht, 'Even in en uit lopen, zo gebeurd', op basis van eerdere ervaringen. Vandaag was een zeer teleurstellende ervaring met veel vage antwoorden op mijn vragen bij de aanschaf van een nieuwe printer. Had er daarom geen goed gevoel bij, dus de printer heb ik laten staan. De winkel was vrijwel leeg en collega's hadden nauwelijks iets om handen. Je zou denken dat ze dan graag omzet hadden willen maken, want ik had hem bij goed advies zeker meteen meegenomen. Conclusie, denk niet dat ik er snel terugkom. Wat een slechte service al niet kan doen, mijn idee/beeld van deze winkel is helaas omgeslagen. Super jammer. Zal er ook niet snel weer een positief verhaal over vertellen. Je klanten goed behandelen en adviseren is hoe dan ook essentieel.

Geven geen garanties op hun artikelen, terwijl je wettelijke garanties hebt. houden je aan de lijn. vonden niks dus geen garantie aan de balie, vreselijke service, gebeurt vaker en kom daar niet mee, dien een klacht bij de commissie en god mag weten waar nog meer. mediamarkt is niet goed voor je wallet en niet voor je gezondheid.

Koop NOOIT bij de mediamarkt, want ik ben nu al 1 week bezig om mijn wasmachine van AEG te krijgen. Ze laten Dynalogic het "bezorgen" vrijdag tijdens die rit is er schijnbaar iets gebeurt met deze wasmachine zeiden de bezorgers dus heb ik het geweigerd. Nu woensdag nog steeds geen wasmachine en niets vernomen van het omruilen van een nieuwe wasmachine. Bellen heeft geen zin je staat minimaal 20 min. in de wacht tot je iemand aan de lijn krijgt. en uiteindelijk wordt je hufterig behandeld! Dus jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Meer verdienen ze niet

Meer Mediamarkt reviews