8.7van de 10

Multirotorparts3 ervaringen

Aanbevolen2
Neutraal1
Afgeraden0
Filter

reviews

Roy
30-04-2020

Leuke shop maar.

Leuke shop maar. de communicatie is verschrikkelijk! Mails worden soms pas na 2 of 3 dagen beantwoord. Stuur je een reactie snel achter ontvangst van de mail krijg je weer geen reactie. niet zo tevreden mee.

Miguel
08-05-2017

Snelle goed levering en prijs en SUPER service

Race drone voor mijn zoon besteld. Bij installatie deden zich wat problemen voor omdat wij niet wisten dat de drone eigenlijk niet zonder bril of screen ingesteld kon worden.

De supergoede en snelle service bij zowel aankoop als de opstartprobleempjes zijn meer dan goed door MRP opgelost. Ze lieten de fabrikant 'even' een stukje code aanpassen, en zo kon de installatie ook zonder bril of screen!

Mijn zoons verjaardag werd alsnog een groot succes na een geweldige eerste vlucht – dankzij MRP. Klasse zoals je deze niet vaak meer tegenkomt!

Joost
28-09-2016

Super geholpen, goede prijzen en snel geleverd helemaal top dus

Super geholpen en snel geleverd

Ik ben nieuw in het vliegen met drones en heb er dus nog niet heel verstand van.

Na het eerste mail contact met multirotorparts werd mij duidelijk dat hier in ieder geval mensen werken met verstand van zaken . Verder kon ik erg weinig vinden over het bedrijf.

Toch heb ik er een grote bestelling gedaan met een zender en ontvanger etc.

Binnen de beloofde tijd was alles verstuurd en werd het alweer bezorgt. Ook dit was super geregeld met keurige track and trace welke ik meteen kreeg toegestuurd.

Helaas bleek de ontvanger niet goed voor mijn drone (had ik zelf niet goed gedaan)

Vervolgens contact opgenomen met multirotorparts.nl en dit was geen probleem. Ik mocht hem terugsturen en het verschil kreeg ik meteen netjes terug betaald.

Zeer goede ervaring dus met dit bedrijf en vond het echt de moeite om dit dan ook te delen!

Met vriendelijke groeten

Joost j

Welk cijfer geef jij Multirotorparts?
12345
67
8910

AfradenAanraden