Nederlandse-energieverbond.nl reviews

1.0
Positief0%
Neutraal0%
Negatief100%
Periode2020
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Anna
11-09-2020

Agressieve verkopers.

Verkoper geeft aan dat je afspraken met hun hebt gemaakt. Dat klopt niet. Nadat ik telefoon opgehangen had belden ze direct weer. Niet opgenomen natuurlijk.

Li
17-03-2020

Agressieve verkoop en gewoon ophangen bij nee

Ik werd voor de 2e keer benaderd door NEV. Nu dus weer benaderd. Allereerst raak ik in de war omdat ze suggereren dat ik al gebruik maak van hun dienst.

Ik gaf aan dat ik de 1e keer al had ik gevraagd uit het systeem verwijderd te worden. Man ging er tegen in dat ik juist een afspraak met ze had gemaakt als energietarief daalde en hij daarom belde. Ik moest weer herhalen uit het systeem verwijderd te worden omdat ik dit niet wil. Wederom verkooppraat dat ik juist afspraak had gemaakt met ze. Na 3e keer melden dat ik dit niet wil en uit het systeem wil hing hij zonder pardon op. Nummer dat op mijn telefoon weergegeven stond bestond niet met terug bellen. Uiteindelijk klacht gedeponeerd via het klantenservice nr. Daar overigens wel netjes behandeld en heeft me uit het systeem gehaald. (Verkoper aan de telefoon dit dus mogelijk niet gedaan)