1.0van de 10

Ocean groepsverzekeringen 2 ervaringen

Aanbevolen0
Neutraal0
Afgeraden2
Filter

reviews

Henrieke
Henrieke
20-05-2020

Amateuristisch bedrijf

Slechte communicatie en absoluut geen motivatie om je te helpen of ondersteunen. Het zijn oplichters die nooit uit zullen betalen. Mijn klant heeft letselschade opgelopen door een behandeling van een "verzekerde" bij Oceans. Na maanden aan het lijntje gehouden te worden is de claim afgewezen omdat de klant volgens de tegenpartij aan de huid gekrabd zou kunnen hebben. Ze heeft dit absoluut niet gedaan en hier is dan ook geen bewijs voor. Aan de telefoon wordt haar doodleuk verteld dat dit soort zaken vrijwel nooit uitbetaald worden, al maak je elke dag een foto. Ik vind het triest en geldklopperij. Bah!

Lisa
07-08-2018

PMU verzekering zelfstandigen niet afsluiten hier!

Als PMU specialist zonder diploma schoonheidsverzorging dacht ik hier aan het juiste adres te zijn.

Ze doen zich voor als enige, deze verzekering aan te bieden met goede polisvoorwaarden. Echter blijkt dit een ‘wassen neus’.

Beide medewerkers zijn niet welwillend je te woord te staan en werken alleen samen met partners waarmee ze commerciële afspraken hebben.

De website heeft overigens geen bezoekadres aangezien de beide dames zijn daarnaast ook zeer slecht bereikbaar en alleen onder hun voorwaarden.

Afrader.

Welk cijfer geef jij Ocean groepsverzekeringen ?
12345
67
8910

AfradenAanraden