ik ben tevreden je betaald normale prijs .
en heel veel dingen worden wel gedekt of vergoed.
terweil andere mensen meer betalen minder dekking.
of wel goed koop maar zit ook niks bij .komen ze aan het einde van de rit pas achter ..
Goede zorgverzekering, met 1 simpele basisverzekering waarmee je gewoon bij iedere zorgverlener terecht kunt. Geen oerwoud van verschillende soorten restitutie en natura verzekeringen zoals vele andere zorgverzekeraars hebben. Ik kijk geregeld of overstappen zinvol is maar kom toch steeds weer tot de conclusie dat ONVZ absoluut waar voor het geld biedt.
Ieder jaar weer vergelijk ik om te kijken of ik elders beter af ben en ieder jaar kom ik tot de conclusie dat ik eigenlijk heel goed zit bij ONVZ. Er zijn goedkopere (en eerlijk gezegd als je jong en gezond bent, raad ik dat ook aan), maar indien je gezondheid te wensen overlaat, zit je heel erg goed (verzekerd) bij ONVZ met basis en een aanvullende verzekering. Jammer dat je voor tandfit niet zomaar wordt geaccepteerd, maar dat is bij de meesten niet anders. Ik ben nog steeds blij met deze verzekering, na 17 jaar nog.
alles geweldig geregeld geen omkijken na
Altijd een snelle reactie op je vragen en ook snelle betalingen van ingestuurde rekeningen.
heel goede service en snelle enruime vergoedingen. zenis wel iets duurder maar daar staat ook veel tegenover