Ospito Internet reviews

10
Positief100%
Neutraal0%
Negatief0%
Periode20212020
Lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Rik
26-01-2021

Mailbox was vol

Ik kreeg ineens geen e-mail meer binnen. Dat bleek te liggen aan een volle mailbox. Ik kreeg een uitstekende uitleg van medewerker Davy en het probleem is opgelost. Ik ga nu beter opletten zodat het niet weer gaat gebeuren.

Martin
02-01-2021

Service gerichte aanbieder!

Als ik Ospito bel, neemt Hans of Davy de telefoon snel op en is het probleem binnen enkele minuten opgelost. Daar kan ik vrolijk van worden. Geen kastje muur verhaal bij Ospito.

Pieter
28-12-2020

In 1 zin een top provider!

Ospito staat altijd voor je klaar. Het team is nooit te beroerd om ergens in te duiken (groot of klein) en het probleem word altijd snel opgelost. De communicatie is altijd helder, persoonlijk en meedenkend.

Voorlopig ga ik niet meer weg bij Ospito! en ik kan Ospito bij iedereen aanraden.

Thijs
23-11-2020

Ik ben tevreden klant!

Ik ben jaren naar volle tevredenheid klant bij Ospito. Mijn website (en mijn e-mail dus ook) is daadwerkelijk altijd online en ik durf Ospito met een gerust hart aan te bevelen. Als ik een keer hulp nodig heb, bel ik Ospito op en krijg ik Hans of Davy aan de telefoon welk mijn vraag snel beantwoord.

Gerard
23-11-2020

Website offline?

Dat is zeker niet het geval bij Ospito! Ik heb nog nooit problemen gehad dat mijn website offline was.

Ineke
19-11-2020

Rap en snel

Fijne webhoster, heb een aantal sites ondergebracht bij Ospito. Vragen worden rap en deskundig afgehandeld. De hosting zelf is altijd beschikbaar, waar dat bij mijn vorige host een probleem was.

Ospito
19-11-2020

Zeer positief!

In de bijna 10 jaar dat ik samenwerk met Ospito heb ik hen als professionele internet provider heel goed leren kennen en waarderen. De medewerkers van Ospito zijn deskundig en helemaal thuis in de wereld van domeinnamen en hosting en de servers en infrastructuur die zij aanbieden zijn top. Je krijgt van hen eerlijk advies en ze zijn heel goed bereikbaar. Als reseller kun je je helemaal richten op je klanten want zij zorgen er voor dat je (de) servers draaien als een zonnetje