Een reis moeten annuleren om medische redenen.Snel telefonisch contact met de vraag hoe verder, resulteerde direct in toesturen schadeformulier.Dit ingevuld en dezelfde dag nog reactie met het bedrag wordt op uw rekening gestort.Supersnelle afhandeling zonder veel gedoe !
Wat een fijne ervaring ondanks onze autopech op vakantie.Fijn geholpen, formulieren ingevuld en snelle reactie van Promovendum collega's, dank medewerkster!
Hoewel de reactie op mijn schademelding niet binnen 5 werkdagen kwam, zoals was beloofd door Promovendum, ben ik content met de afwikkeling.
Snel geholpen en zeer klantvriendelijk te woord gestaan
Bijzonder snelle afhandeling. Makkelijk alle benodigde gegevens per mail te verzenden.
Na een goed telefonisch contact, bijzonder verrast over de snelle en correcte afhandeling. Dank!
Voor de eerste keer schade gehad. Goed en snel opgelost
Geweldig zoals door Promvendum mijn âschadegevalâ is afgehandeld. De terugreis die door Promovendum is gecoördineerd was tot in de puntjes verzorgd. Kon niet beter.
ik had een schade in gediend. jammer dat deze niet vergoed wordt . horloge gestolen had het even op tafel liggen n voortent en ik was in de caravan. mocht horloge niet zonder toezicht laten liggen zeiden jullie . maar mijn man was wel aan het werk bij de voortent . jammer dat het zo wordt af gewezen. je betaald altijd netjes de premie nooit wat gehad en heb je 1x iets en ben je eerlijk over hoe het gebeurt is en dan niets vergoed erg jammergroetjes karin
Heel persoonlijk contact. Goede en duidelijke informatie
Heel goede en snelle afhandeling van de repatriëring en afwikkeling van gemaakte kosten, nadat wel alle vereiste papieren waren ingeleverd
Duidelijke respons op claim. Snel en naar tevredenheid afgehandeld
Schadegeval keurig en snel afgehandeld
Heel vriendelijk maar zakelijk. De belofte waarmaken zoals dat hoort.
Ben teruggebeld en snel geholpen c.q. geinformeerd.
Ik ben snel geholpen. Begripvol en empathische medewerker.
Zeer snel polis gewijzigd - erg vriendelijk en professioneel geholpen
Door ziekte moesten we helaas onze droomreis naar Amerika annuleren. De afhandeling door Promovendum was persoonlijk en professioneel. Ook het beterschaps-kaartje is zeer gewaardeerd.
Snelle duidelijke informatie. Verdere afhandeling volgt nog.
Erg tevreden met de adviseur vriendelijk en klantgericht. Zo zie (eigenlijk hoor) ik het graag!