9.1van de 10

Ratten-speeltjes.nl27 ervaringen

Aanbevolen25
Neutraal2
Afgeraden0
Filter

reviews

Elies
10-05-2016

Algemene beoordeling is oke

Het hangbrugje dat ik besteld heb was na 5 minuten al stuk, maar het was nog bruikbaar dus was dat op zich geen ramp. De andere dingen waren heel tof, en waren op tijd aangekomen.

Sabine
10-05-2016

Creatief en uniek

Hele leuke, originele producten, welke ik nog niet elders heb gevonden. Snelle verzending, met vaak een kleine attentie erbij. Klantvriendelijk ook. Wat kan ik er nog meer van zeggen?! Aantrekkelijke aanbiedingen, leuke creatieve knutselideeën en voorbeelden. Een complete onderneming waar ik graag geregeld naar terug keer!

Petra
10-05-2016

Mijn ratjes houden ervan!

Ik heb een kubus en een wolkenbedje voor mijn ratjes om in te slapen, en dat zijn hun lievelingsplekjes in de kooi! Goede kwaliteit en leuke kleurtjes. De knaag/klimvogel die ik ook heb besteldbij ratrratten-speeltjes.nl hebben ze nog niet gebruikt. Bij mijn bestelling kreeg ik een zakje gedroogde ananas-snoepjes cadeau! Erg leuk!

Tessa
10-05-2016

Leuk leuk leuk!

Ik vind jouw site zo leuk! De speeltjes, hangmatjes, huisjes enzovoorts vallen altijd erg in de smaak bij mijn knuffelkonten. En ze zien er erg leuk uit!

Het enige wat ik heb is dat ik altijd moeite heb met het volgen van mijn pakketjes, dat werkt nooit via de links en codes die ik krijg toegestuurd.

Al met al ben ik erg tevreden en zou ik Ratten-Speeltjes zeker aanbevelen aan alle rattenliefhebbers!

Mark
04-05-2016

Leuke site, goede service!

Allerlei leuke hangmatjes besteld voor mijn ratjes, alles ging goed en snel, en mijn ratjes zijn er helemaal blij mee, ze zijn er niet meer uit weg te slaan!

Dikke aanrader, helemaal door de kortingscode, die mij 10% korting gaf!

mvg,

Francis.

Ilse
04-05-2016

Mooie heldere site en werkwijze

Veel info, webshop levert in 2 werkdagen en goedkope verzendkosten. Voor herhaling vatbaar.

Mariska
03-05-2016

Leuk aanbod en snelle levering

Ik had een bestelling geplaatst op zaterdagochtend en diezelfde middag werd het al verzonden. Leuk pakketje ontvangen en er zaten zelfs gratis snoepjes bij!

Welk cijfer geef jij Ratten-speeltjes.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden