Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.259 recente reviews uit 3 bronnen.
vandaag

Leuke aanbiedingen en redelijk makkelijk in gebruik. Nadeel: je kunt niet kinder- + volwassentickets bestellen en reserveren, dit moet los van elkaar met 2 transacties en als je zoekt op 'dichtbij' kan dit ook 300km verderop zijn.

vandaag

Een klantenservice die dezelfde dag reageert op vragen, en met een direct handelen het gevraagde uitvoert. Helemaal dik in orde!

1 dag geleden

Super voordelige aanbiedingen en heel veel keus

1 dag geleden

Veel keuze en sociaal deal houd het nog leuk om met een niet ze groot budget toch iets leuks te doen

1 dag geleden

Geweldige service, en aantrekkelijke aanbiedingen

2 dagen geleden

Scherpe aanbiedingen. Door deze aanbiedingen kom je op onbekende locaties, dat maakt het wel zo leuk. Jammer dat er in Flevoland nog zo weinig zaken meedoen. Prima (te bereiken) klantenservice. Dat mag ook wel eens over een bedrijf gezegd worden.

2 dagen geleden

Super al veel gebruikt

3 dagen geleden

Leuke acties voor een aantrekkelijke prijs

1 week geleden

Als een van de eerste gebruiken wij al regelmatig Social Deal, altijd kwalitatief, goed en betaalbaar eten. Inmiddels doen er voor ieder wat wils deelnemende bedrijven mee, van uitjes tot relaxmomenten en zeer betaalbaar! Tevens in deze zwaar economische tijden, goed voor alle deelnemende ondernemers.

1 week geleden

Ik maak vaak gebruik van Social Deal: aanzienlijke kortingen, breed aanbod en prettige, makkelijke afhandeling

1 week geleden

Fantastische deals! Altijd leuk! En altijd perfect geregeld!

fijne aanbiedingen, goede locaties

2 weken geleden

Altijd leuke aanbiedingen en als er eens wat mis gaat wordt dit snel geregeld.

Correcte afhandeling!

2 weken geleden

Duidelijke informatie en vriendelijke en een bereikbare klantenservice

Steeds hele leuke acties

2 weken geleden

Leuke aanbiedingen, goede organisatie van aankoop tot planning en besteding.. Er is nog nooit wat mis gegaan! Prima organisatie!

3 weken geleden

Super fijn die aanbiedingen. Alsje niet zo’n dikke portemonnee hebt.

3 weken geleden

Wij wilden met onze drie kleinzoons naar Jump XL in Hengelo. Met Social Deal. Op de website van Social Deal typte ik “Hengelo” in als plaats waar we wat wilden doen, vervolgens You Jump. En daar kwam idd. meteen een mooie deal. Gelijk drie kaartjes gekocht. Toen ze binnenkwamen zag ik pas dat het voor Eersel was. Op de website staat dat ook, het blijkt de enige vestiging te zijn waar die deal voor geldt. Wat niet klopt is, dat ik bij het zoeken naar een evenement in Hengelo, toch Eersel naar voren komt. Ik zag dat in eerste instantie helemaal niet. Ik ging er van uit dat Jump XL Eersel de bedrijfsnaam zou zijn. Dus conclusie: het klopt niet. Ik heb wel de toezegging gekregen dat ik het betaalde geld voor die vouchers terug krijg.

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je review en het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te horen dat dit zo is verlopen. Ik kan goed begrijpen dat dit voor verwarring heeft gezorgd. Zou je even contact op kunnen nemen met service@socialdeal.nl? We helpen je graag verder. Groet, Michelle Team Klanttevredenheid.
3 weken geleden

Vouchers worden niet weggehaald of bijgewerkt als ze gebruikt zijn. Ze blijven in de app staan met een waarschuwing dat ze eerdaags verlopen. Dat is vooral vervelend wanneer je meerdere keren van dezelfde deal gebruik hebt gemaakt, omdat niet duidelijk is of ze al gebruikt zijn. Het lijkt of je nog een keer kunt, maar je staat uiteindelijk voor joker bij de kassa. Gelukkig was het personeel heel begripsvol. Ze gaven aan dat ze wisten dat het een puinhoop was bij Social Deal.

✓ Social Deal Dank je wel voor je bericht en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat dit voor verwarring heeft gezorgd bij de kassa.
Graag wil ik je laten weten dat gebruikte vouchers die niet via onze website zijn gereserveerd, wij uit je account verwijderd dienen te worden. Neem even contact op met service@socialdeal.nl, dan zorg ik ervoor dat we dit voor je in orde maken. Groet, Melanie Team Klanttevredenheid.
1 maand geleden

Vindt meestal wat ik graag wil Afhandeling prima

Leuke deals, goede prijzen, en soms nog extra korting van € 2,50

1 maand geleden

Leuke aanbiedingen en altijd goed geregeld !!! En als er een bedrijf falliet gaat krijg je meteen je geld terug !!! SOCIAL DEAL IS TOP !!!

1 maand geleden

Heb net met een telefoniste gesproken die heel erg geduldig was en mij heel goed heb geholpen met mijn bestelling ik ben super trots op haar

1 maand geleden

Bij het zoeken een hotel kwam er een hotel naar voren, na het bestellen en betalen van de voucher was het hotel niet meer te vinden.

✓ Social Deal Hi, wat jammer om te lezen dat dit zo is verlopen. We kijken graag even met je mee! Zou je contact op kunnen nemen met: service@socialdeal.nl? Groet, Michelle Team Klanttevredenheid.
1 maand geleden

Vaak goed bruikbare en betaalbare Deals, vouchers gemakkelijk te kopen en ook reserveringen via het systeen lopen vlot.

1 maand geleden

Hele leuke dingen voor een schappelijke prijs.

1 maand geleden

Snel geregeld, netjes verzorgt en de goedkoopste

Goede aanbiedingen.

1 maand geleden

Altijd leuke aanbiedingen. Je komt nog eens ergens anders. Leuk dat er af en toe een kortingsvoucher voorbij komt

Meer Social Deal reviews