9.1van de 10

Superwinkel.nl376 ervaringen

Aanbevolen355
Neutraal4
Afgeraden17
Filter

reviews

Sandra
27-07-2021

Prima webshop!

Mijn favoriete shampoo voor een voordelige prijs en supersnelle verzending.

Danny
27-07-2021

Top winkel

Zeer tevreden snel en goed meer moet het niet zijn

Gerda
27-07-2021

Super superwinkel

Een echte aanrader, snel en betrouwbaar

Cobeline
Cobeline
27-07-2021

Als vanouds gewoon TOP

Mijn Dior Addict 100 ml. scheelt even 30 euri met de prijs in de parfumerie winkel. Supersnelle en correcte bezorging. Daarom.als vanouds gewoon TOP.!

Corry
27-07-2021

Superwinkel - Supergoed

Motto - voor 22.00 besteld, volgende dag bezorgd_ ewcht waargemaakt. Voortreffelijke uitvoering van
het motto.

Corry
26-07-2021

Altijd de snelste en ook de goedkoopste internetwinkel voor mijn geuren!

Ben blij dat ik deze site gevonden heb, want ik en ook mijn moeder en dochters houden van lekkere geurtjes en bij de Superwinkel hebben ze altijd alles op voorraad en het goedkoopste adres!

Marlies
Marlies
26-07-2021

De goedkoopste!

Ik ben zeer tevreden over jullie. Alle aankopen komen ook optijd aan. Producten top!

Marijke
26-07-2021

Snelle service voor een redelijike prijs!

De bestelde aftershave kwam de volgende dag al, binnen 24 uur! Geweldig!

Marianne
24-07-2021

Verkeerde bestelling

Ik bestelde een fles parfum 100 ml van Clinque.sturen ze mij een cremepje.50 ml van Sisly.

Heel onzorgvuldig.

Heb een mail gestuurd om mijn geld terug te krijgen.

Ben echt geschrokken hiervan.

Na alles wat ik over deze webwinkel heb gelezen ben ik echt bang dat dit geen zuivere koffie is.

Mea
24-07-2021

Super Fast Service

Ik had mijn eerste bestelling al heel snel binnen

Babs
21-07-2021

Supergebruiksvriendelijk

Ik heb mijn favoriete luchtje weer gevonden. En ze zijn nog goed betaalbaar ook

Do
21-07-2021

Snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Phia
21-07-2021

Super fijne online winkel

Heel tevreden over mijn bestelling. Geurtje was snel binnen!

Ria
20-07-2021

Komt afspraken snel en correct na

Met recht een superwinkel
Duidelijke website / ruime keus
En keurig en snelle verzending.
Mvgr Ria vd Maale

Ben
19-07-2021

Superwinkel is een verdiende benaming

Uiterst correcte afhandeling van mijn bestelling.

Chloe
19-07-2021

Great quality of products and rapid delivery

I bought the Sisley hair ritual and sunscreen products, all arrived in good quality and very fast (less then 24h). I really recommend this website!

Ian
19-07-2021

Super tevreden

De bestelling is verzorgd geleverd de dag erna, ik ben heel tevreden!

Nathalie
19-07-2021

Helemaal super !

Ik heb 2 heerlijke luchtjes besteld , snel geleverd goede service…helemaal top 👍zo als de naam zegt ….Super winkel 😘super service, super snel in huis . Gewoon super

George
19-07-2021

Ruim aanbod tegen scherpe prijs!

Mijn favoriete merk gekocht, snelle bezorging en laagste prijs.

Ilse
15-07-2021

Mooie merken voor goede prijzen

Hele fijne collectie, het enige dat voor mij mist is een uitgebreidere productomschrijving per product

Meer Superwinkel.nl reviews
Welk cijfer geef jij Superwinkel.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden