Toolmania.nl reviews

4.8
Positief43%
Neutraal1%
Negatief56%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Lid
Kim holland
31-10-2023

Defect product geleverd gekregen!

Defect product geleverd gekregen!

Filmpje gemaakt van het probleem en toolmania zou dit doorgestuurd hebben naar fabrikant

Ondertussen meerdere mailtjes verder over de status en steeds moet ik maar afwachten op feedback van fabrikant.

Het gaat om een autobrug waarbij de motor het probleem geeft ook al de stroomvoorziening moeten laten repareren door een electrischien kosten voor eigen rekening van een paar honderd euro.

Ik heb een defect product geleverd gekregen door toolmania!

En ze lossen dit niet op maar houden je eindeloos aan het lijntje.

Je kan dit bedrijf niet bellen.!

Waardeloos bedrijf als het gaat over garantie!

Nooit nooit nooit meer toolmania

P.s. 1 ster zijn ze niet eens waard!

Mcs
22-09-2023

Goede service bij dit bedrijf

Marvin
11-09-2023

Stroboscoop lamp defect geleverd gekregen, retour gestuurd en nu al een paar weken stil. Geen antwoord op mijn mail en geen geld terug

Rick
31-08-2023

Lagermontagesetje gekocht op 12 mei 2023, nooit gekregen,diverse keren gemaild met Claudia de dame met wie ik contact had dat het product niet geleverd was. Papier ingevuld met alle gegevens over het product zodat ik mijn geld weer zou krijgen,maar tot op heden niks meer gehoord of gezien. Je word constant aan het lijntje gehouden maar gebeurt niks. Stel oplichters zijn het die hun bankrekening zo spekken. Mensen koop hier niks!

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Richard
28-11-2022

Weigeren spullen retour te nemen bij defect

Moi
22-11-2022

Een 1 is zelfs al te veel.

Bestel hier niets, ze leveren niet en draaien zich met woorden overal uit.

Wees wijs en zoek een bedrijf op waar je wel garantie krijgt en SERVICE, een woord dat ze bij Toolmania niet kennen.

Ik zou ze een -10 willen geven. Wat een bla-bla toko.

Hier verkoopt men voor veel geld gebakken lucht.

Louis
11-05-2022

Bleek ook nog een maat lichter te zijn.ga nooit meer terug .slecht bedrijf!

Jv
26-02-2022

Ik heb een balanceer apparaat aangeschaft via Toolmania. Ze adverteren dat ze Innovam werknemers in dienst hebben om de apparaten uit China door te ontwikkelen voor de Nederlandsche markt. Dit zijn leugens! Er werk niemand van Innovam. Daar ben ik achter gekomen toen het apparaat binnen kwam. De handleiding was van Chinees via google translate direct overgenomen en niet verder aangepast.Dat resulteerde in dat ik de machine niet kon kalibreren en dus weken lang niet heb kunnen gebruiken! Ik heb mijn eigen autobedrijf en ben afhankelijk van deze apparatuur. De vele telefoontjes en mails leiden naar niks. Er is niks doorontwikkeld zoals ze stellen en ondersteuning is zeer slecht. Tot op de dag van vandaag weet ik nog niet pressie hoe het apparaat werkt. De basis instellingen werken nu na veel ellende, maar de volledige werking van het apparaat wat ik heb aangeschaft is onduidelijk ivm een slecht handleiding. Mijn advies: Koop niks van dit bedrijf! Geen ondersteuning, geen service.

Piet
07-02-2022

Product gekocht waarvan de accu er gewoon uit valt. Ongelofelijk. Neem je contact op word je beantwoord dat het in de product omschrijving staat. Nou ik heb echt mijn vergroot glas moeten pakken zo klein staat het er. Dan vervolgens gevraagd of ik het 1 keer gebruikte apparaat retour kan sturen. Nee dat kan niet want het is gebruikt. Ja verdikkeme 1 keer. beetje vies geworden maar verder niet. Ik krijg dus een defect apparaat wat een `productiefout´ heeft. Maar ze nemen het niet meer terug want zo zijn zij er mooi van af.

Doei ToolMania.

Rob
05-07-2021

Slechte service na kapot onderdeel

Helaas slechte review, december 2018 nieuw bandenapparaat gekocht. Nu middelste pedaal afgebroken. Telefonisch niet bereikbaar, wat zeer slecht is.Na wat mailwisselingen en uiteindelijk niet meer te leveren onderdelen. Vreemd na nog geen 2,5 jaar na aankoop en Toolmania zal ook geen moeite doen om ons als klant te helpen.Helaas is dit dus onze laatste aankoop geweest hier.Verder is er een collegabedrijf, wat wel de moeite neemt om ons te helpen en besteld onderdelen in Duitsland, waarom zij welTwinbusch bedankt. R&M Wheels and Tires bandenservice

Alex
23-05-2021

Spammen

Dit rot bedrijf blijft mij spammen. Doe geen zaken met deze idioten. Herhaaldelijk vriendelijk verzocht om mjj geen spam te sturen 106 spam per week. Heb inmiddels een rechtzaak aangespannen.

Edo
16-04-2021

Ondeugdelijk product

De levering (begin december vorig jaar) was al drie (.) weken onderweg, maar heeft nooit aan de verwachting voldaan.

Tientallen mails (telefoon nemen ze niet op immers), ticket in mijn account via de site, alles bleef onbeantwoord. Laatste mail alweer tien dagen onbeantwoord. Ik heb nog niet een keer zonder storingen gebruik kunnen maken van mijn ultrasoonreiniger. Slechte zaak. Ik ga vandaag of morgen ook met naam en toenaam los op de socials.

Vandaag of morgen stuur ik alles met bericht van ontvangst retour en ontbind ik de koopovereenkomst.

Wat een amateuristische bende zeg. Nooit meer.

Goed middel tegen hoofdpijn, geen zaken doen met toolmania.

Jack
12-04-2021

Bestelling niet gehad maar moet wel betalen

Eenige tijd geleden een kast besteld bij toolmania. ( betalen bij afhalen )

Maar nader inzien niet genomen. Nu stuurt toolmania rekening via mail en aangetekend brief dat ik het product geheel moet betalen. Terwijl ik niks hebt gekocht. Telefoon niet bereikbaar via mail geen antwoord. Zeer slecht

Johan
Deze klacht is opgelost
22-03-2021

Bestelling niet ontvangen

Bestelling gewoon niet ontvangen. Bedrijf is niet telefonisch bereikbaar.

Pieter
17-02-2021

Geen bestelling ontvangen,wel betaald,

Nogmaals toolmania,probeer nu al meer dan een maand mijn reeds betaalde lasapparaat te krijgen,mail na mail gestuurd,in netjes Nederlands,maar wordt keer op keer bedreigd, ik ben gewaarschuwd wordt elke mail mee afgesloten.verzoek tot ontbinden overeenkomst en geld terug,vergeet het maar.weer wordt ik gewaarschuwd.

Heb nu medegedeeld juridische stappen te ondernemen,weer wordt ik wederom gewaarschuwd. Kom op mensen die gedupeerd zijn door Toolmania, kom in aktie,stap naar juridisch loket en maak samen een vuist tegen de praktijken van toolmania.

Stef
08-02-2021

Prima

Kom al jaren bij Toolmania en ik begrijp de negatieve recensies niet.

Materiaal is gewoon in orde en de prijzen zijn superscherp.

Piet
02-02-2021

Ben het met jou eens ,klopt helemaal

Als het artikel toevallig goed is dan heb je geluk maar als er iets mee aan de hand is dan probeert hij je af te wimpelen door je mail gewoon niet te beantwoorden en per tel niet bereikbaar te zijn, dit alles in de hoop dat je het maar opgeeft.

Pas als je met instanties gaat dreigen krijg je misschien nog eens een reactie.

dit zijn mijn ook mij slechte ervaringen met dit bedrijf

ik koop hier dus nooit weer ik word al weer kwaad nu ik dit schrijf manman wat een Mother F .

Raymond
18-01-2021

Besteld in de webshop, maar helaas geld kwijt

Op 25 december 2020 een luchtslang haspel om aan de muur te bevestigen besteld. De kosten €79,50 natuurlijk meteen betaald. Helaas blijft de levering uit. Op de berichten via de website wordt niet gereageerd. Er staat enkel een bericht dat door drukte de levering langer duurt. Als ik de resenties zie denk ik dat ik een behoorlijk foute keuze heb gemaakt.

Koop hier niet want je geld is heen!

Bert
07-01-2021

Niet betrouwbaar! Leugenaar!

Kreeg een andere product binnen dan dat ik had besteld. Je ziet duidelijk op de site foto’s van de betelde product maar kreeg gewoon een hele andere product. Kwaliteit is 0,00! Letterlijk geen kwaliteit!

Telefoon nemen ze niet op en op de mail word er niet gereageerd. De eigenaar zelf is gewoon een leugenaar en een oplichter.

Ik raad mensen af om daar wat te gaan bestellen.

Frank
06-01-2021

Klopt niet met website

Een compressor gekocht met tank en de waardes die daar worden gegeven kloppen niet 50-55 decibel is 78 decibel,lucht opbrengst minder als gegeven,meegeleverd aansluitmateriaal klopt van geen meter.

Kontakt gemaakt en werd me gezegd zeker met een telefoon gemeten,aansluitnippels en stoppen voor de tank waren gratis?

Ik mocht hem wel terugsturen en werd in hoofdletters en zelfs in een geel kleurtje getypt ze vliegen de deur uit liegen hoeft niet!

Als ik een liter benzine koop wil je toch ook geen 0,8 liter!

Meer Toolmania.nl reviews