Webstore4ipcameras.nl reviews

1.0
Positief0%
Neutraal0%
Negatief100%
Periode2020
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Jac
02-11-2020

Zeker noooit iets kopen!

Waardeloos bedijf oplichter zoals hier beschreven

Paul
30-06-2020

Nul, nul garantie/naverkoop. Te vermijden.

Ik kocht een videofooninstallatie x-systems zogenaamd hetzelfde als dahua, er wel niet bij vermeld dat de fabrikant geen naverkoop biedt.

Er waren gebreken. 3x gechat om de instellingen te overlopen leverde niets op. RMA gekregen, staat daar vermeld: als blijkt dat er geen gebreken zijn bedragen de onderzoekskosten 90 euro/uur. Alles teruggestuurd met gecontroleerde instellingen, en ondanks meerdere mails en telefoons (callcenter) geen reactie meer. Bijna 3maanden later liet ik weten een ingebrekestelling te zullen versturen. Toen kwam er een mail dat er geen gebreken zijn en er meerdere uren onderzoek waren maar hij dit terugbracht tot 1 uur. Geen verklaring of bewijs, Na aandringen enkel "vermoedelijk een verkeerde instelling". Als technicus weet ik dat dit niet kan. ECC bemiddeling leverde niets op. En bij de rechtbank blijkt de koper de gebreken te moeten bewijzen, zelfs als je deskundig bent, met de verkoper alles overlopen hebt, een uitgebreide beschrijving gaf, en de verkoper niets verkeerd kan aantonen. niet genoeg.

In emails heeft een zekere Johan het steevast over ONS bedrijf, en WIJ. en ondertekent hij zich als helpdesk, directeur en zelfs jurist.

Maar blijkbaar is dit gewoon een eenmanszaakje, en in elk geval absoluut te vermijden tenzij je graag problemen hebt.