6.7van de 10

Wet & recht3 ervaringen

Aanbevolen2
Neutraal0
Afgeraden1
Filter

reviews

Flower
14-08-2019

Oude informatie, geen publicatiedatums bij artikelen

De informatieverschaffing op de webpagina wet&recht.nl is verouderd.Gezien het wet- en rechtssysteem regelmatig wijzigt is het absoluut niet wenselijk dat er geen publicatiedatums bij de artikelen staat. Tevens kan het ongewenste situatie opleveren wanneer mensen deze oude informatie lezen en hiernaar gaan handelen.

Peter Fortuijn
02-06-2015

Goed werk, kom zeker terug!

Gisteren Wet & Recht ingeschakeld. Ze hebben dezelfde instelling als ik (ondernemer) heb: snel contact leggen, snel schakelen en direct goed advies. Heb ik wel een paar euro voor over want dat is het zeker waard.

Eerder wel eens een andere jurist ingeschakeld die ronduit matig werk afleverde (en dat zeg ik als gewone ondernemer). Nu bij W&R is dat veel beter. Alles snel, ik heb het gevoel dat ze weten waar ze mee bezig zijn, scheelt heel veel stress en nabellen. Erg tevreden! Heb ik nog eens een juridisch probleem, weet ik waar ik moet zijn.

Jan Broekhuizen
18-05-2015

Snel en goed geholpen

Heb wet & recht ingeschakeld voor het uitzoeken van mijn situatie. Mijn baas heeft me ontslagen op een oneerlijke en onterechte manier. Wet & recht heeft mij de volgende dag al veel advies gegeven over hoe alles in zijn werk gaat. Ik wist er niets van dus dat was wel nodig. Uiteindelijk ben ik door deze goede ervaring met de jurist verder gegaan naar de rechter, omdat ik er een goed gevoel bij had.

Welk cijfer geef jij Wet & recht?
12345
67
8910

AfradenAanraden