Ziggo reviews

1.7
Positief3%
Neutraal2%
Negatief95%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Rob
27-10-2021

Ik heb Ziggo zakelijk internet, maar wat een beroerde service. Je zou denken dat als je al jaren klant bent en belt dat er een stabiliteit probleem is in een bepaalde plek in huis je wordt geholpen. Monteur ter plaatse, wilde met tegenzin meting uitvoeren. Met onze computer en twee telefoons viel de verbinding steeds weg. Kon hij zelf zien. De monteur beweert wel een goede verbinding van 20 Mbps te hebben. Precies genoeg om geen actie te hoeven ondernemen. Wraakactie van de monteur na aandringen op meting? Na indienen van klacht hierover was de verbinding opeens niet 20 maar 40 Mbps. Een wonder.

Wat denken deze figuren wel niet over een klant? Dat het volslagen idioten zijn die in de maling kunnen worden genomen? Wegwezen daar.

Jan
27-10-2021

Een jaar Ziggo gehad en een jaar gewoon opgelicht. Dankzij mezelf en Ziggo.

Ria
25-10-2021

Jaren lang klant geweest en bij opzegging hebben ze gewoon nog maanden geïncasseerd terwijl je allang geen klant meer bent. De maand van incassatie staat letterlijk op de factuur maar de klanten service zegt gewoon dat dit niet zo is!

Liegen en stelen, dezelfde ervaring met Vodafone. appel valt niet ver van de boom.

Hopelijk worden ze gelukkig met hun 64 euro, ik ben blij dat ik er vanaf ben en naar kpn ben gegaan. Veel eerder moeten doen!

Peter
22-10-2021

Al sinds het begin bij ziggo.

Buiten enkele kleine storingen die landelijk waren, nooit geen problemen gehad met ziggo.

Top bedrijf met nog steeds het beste internet en tv.

Dat zoveel mensen klachten hebben, ligt vaak ook aan hun zelf of aan hun pc met windows.

Dennis
20-10-2021

Wat een slecht bedrijf is dit.

Ze weten je tot het laatste moment toch nog een oor aan te naaien.

Ik was in de winkel een medewerker gevraagd tot welke datum het contract af liep.

7 oktober.

Moet ik verder nog iets doen opzeggen nee niet nodig contact is klaar.

Vervolgens word er alweer een nieuwe factuur aangemaakt en ja hoor je moet wel binnen je contract opzeggen en je hebt nog een maand opzegtermijn.

Dus zo troggelen ze je toch nog even twee maanden af.

Oplichters met slechte service weten overal onderuit te komen.

Frans
19-10-2021

Op Ma. 18-10-2021 was er een storing die bijna de hele dag duurde. Toen de storing eindelijk voorbij was was mijn downloadsnelheid een stuk lager, Modem opnieuw opgestart, maar dat hielp niks. Nu, Di 19-1-2021, opnieuw mijn modem een paar keer opgestart, maar toen was mijn downloadsnelheid nog lager. Via de MijnZiggo App contact gehad maar uiteindelijk kwamen ze met de mededeling dat het toch bij mij zou moeten liggen. Zij hebben een storing gehad, en dan zouden de problemen bij mij moeten liggen terwijl bij mij alles hetzelfde is gebleven! Ze komen met nieuwe kabeltjes en een monteur aanzetten maar ik vind dat ze het eerst maar bij hunzelf nog alles maar een keer goed na moeten kijken.

CP
17-10-2021

Echte een nachtmerrie.

Thea
14-10-2021

Heb net een heel leuk gesprek gehad met een medewerker van ziggo ,ik had een aantal vragen en werd suprgoed geholpen

Ik weet jammer genoeg haar naam niet meer , maar een 10 met een griffel voor haar

Daphne
08-10-2021

Eersteklas k**-bedrijf. Buitengewoon slechte service en afschuwelijke dienstverlening.

Guus
07-10-2021

Al in juli mijn voorgenomen verhuizing aangekondigd. Al twee weken dagelijks aan de bel en chat om afspraak met installatiemonteur op nieuwe adres te krijgen. Telkens lang in de wacht, telkens doorverbonden met opnieuw in de wacht. Telkens je verhaal van begin opnieuw moeten vertellen. Telkens moeten ze het uitzoeken, want ‘het systeem’ heeft een probleem. Als ze morgen weer niet terugbellen ga ik naar andere provider. Echt om geestelijk gestoord van te worden.

N.A. Kunz
06-10-2021

Had via de web site formulier gestuurd voor overstap naar andere provider voor internet.

Voordat je definitief afgesloten wordt dit uiteraard eerst gecontroleerd, dus direct persoonlijk, niet vriendelijke en stuitend contact gehad. Medewerker wist niet wat ik wilde opzeggen en wilde niet luisteren naar de redenen van de klant voor opzegging en over de klachten van de onbereikbare klantenservice. Medewerker, onvriendelijk gesprek, gooide na 20 minuten de telefoon erop. Voordat we het formulier invul hadden een paar keer gebeld met klantenservice (0900 nummer) maar na 20 tot 30 minuten beëindigd. Wachten en geen contact na de wirwar van keuzes.

Dag er na nog geen bevestiging van het gesprek ontvangen, nog per mail of sms.

Jessy
02-10-2021

Ziggo levert niet (altijd) wat ze in rekening brengen. Dat is stelen! Sluit elders je contact af want vroeg of laat zul je erachter komen dat je bestolen bent.

Andrew
30-09-2021

Verdachte mail dat ik afspraak zou hebben met monteur van ziggo die ik niet had dit is door ziggo mooi op gelost ziggo bedankt super

Simon
27-09-2021

Ziggo pleegt contractbreuk! Ze dwingen je om een nieuwe mediabox te nemen, maar op de nieuwe mediabox kun je niet meer opnemen zonder je pakket te upgraden naar Complete voor 5.00 extra.

Ze beweren dat het niet je abonnement is dat verandert maar alleen de box terwijl de opnameservice toch wel degelijk deel uitmaakte van het bestaande abonnement; typisch Ziggo.

Danny
24-09-2021

Zeer slechte service had steeds storing aan mijn internet verbinding word gelijk een monteur aangeboden dat dan weer wel de monteur heeft verder weinig kunnen doen alleen een stekker kastje vervangen terwijl dit niet het probleem was om je onodig op kosten te brengen na dat dit vervangen was nog steeds storingen

Uiteindelijk contact opgenomen met ziggo die heeft mij kast gerest op afstand daarna nooit meer storing gehad maar of ik wel even €50 wil betalen voor de monteur die niks heeft verholpen het probleem lag bij het resseten van mij kastje wat op afstand gedaan had kunnen worden kortom naar mij mening ben ik goed opgelicht bedankt daarvoor ziggo als mijn abbonement klaar is ben ik direct weg 👍🏼

Nanda
22-09-2021

Leveren van slechte service en met name het personeel dat ontzettend slecht is opgeleid en je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. 70 euro per maand en nog slechte WiFi in huis. Kunnen ze wat voor je betekenen? Ja door extra te gaan betalen, want extra je best doen voor klanten geldt bij ziggo alleen voor NIEUWE klanten. Als je eenmaal binnen bent, kijken ze niet meer naar je om!

Umut
20-09-2021

Wat een rotzooi bedrijf dit, gAtveredamme, betaal 80 euro per maand om elke dag uit spel te worden gegooid met een melding ‘ geen internetkabel aangesloten’

Veel op forums gekeken en ZOVEEL mensen met hetzelfde probleem, alle stappen geprobeerd nog steeds gekut, uiteindelijk ziggo gebeld en mevrouwtje verteld mij domweg dst het aan mijn kabels ligt, heb 3 kabels geprobeerd alle 3 deselfde probleem, net een brief gehad van Kpn dat ze glasvezel gaan aanleggen super nieuws

Dag ziggo Hallo KPN

Ben
18-09-2021

Ik Ben 30 jaar Klant geweest van Ziggo en heb geen problemen met ze gehad ales werkte prima

Het is een top bedrijf

Henk
17-09-2021

Ooit begonnen met chello, werd upc, daarna Ziggo, durf te zeggen, dat ik nooit problemen heb gehad, ben na laatste abonnement wissel zeer goed geholpen, snap al die negatieve signalen niet over decadente 4 k gezeik, terwijl er miljoenen mensen op de vlucht zijn en dood gaan van de honger.

Huub
14-09-2021

Een kwart ster voor ziggo, de grootste profiteur van opkopen wat mensen willen en ze 10 keer de oorspronkelijke prijs te laten betalen, wat een zielige mensen zijn het die dit bedrijf leiden. Geld is niet alles