ZLM Autoverzekering reviews

5.8
Positief50%
Neutraal13%
Negatief37%
Periode20222021
Geen lid
Jan
23-04-2022

Weekend geen mogelijkheid Auto te verzekeren.dus wacht ik op maandag

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Aart
23-11-2021

Brutale mensen ( tenminste die mijn geval behandelde)

Lennart
Lennart
11-10-2017

Denkt mee

Al 3 jaar bij de ZLM. Altijd goede ervaringen. Een keer is mijn auto beschadigd door een andere auto. Zlm zat er kort op bij het verhalen van de schade op de tegenpartij.

Verder verloopt communicatie ook goed. Telefonisch goed bereikbaar. Telefoon wordt snel opgenomen.

Toen ik een andere auto had gekocht heb ik tijdelijk 2 autos gehad, beiden ook verzekerd. Zlm zorgde er netjes voor dat de no claim korting op de nieuwe auto kwam, maar de korting op beiden autos. Wordt dus goed meegedacht in het voordeel van de klant!

Natasja
16-01-2017

Goede bemiddelaar

Ik had een probleem met een schadeherstelbedrijf en daar heeft ZLM in bemiddeld en uiteindelijk de oplossing aangedragen. Heel belangrijk om een klacht serieus te behandelen. ZLM doet dat!

Gonny
29-05-2016

Prima

Kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben, heb na een aanrijding een goede dagwaarde teruggekregen voor mijn auto, heb twee keer stormschade vergoed gekregen, heb een keer 50 euro gekregen omdat de assurantiebelasting werd verhoogd door de overheid, en onlangs nog 65 euro omdat ZLM 65 jaar bestond. Plus lage premie, goede bonus/malusregeling zonder premieverhoging, goed bereikbaar en vriendelijk.

Ad
28-07-2015

ZLM met de Z van Zwendel

Kijk uit met ZLM als verzekeraar. Sinds afsplitsing van de agrarische sector is het steeds meer een op winst beluste verzekeraar geworden terwijl men de schijn blijft ophouden een "onderlinge verzekeraar" te zijn. Zelf heb ik ervaren (bevestigd door twee onafhankelijk taxateurs) dat van externe experts gebruik wordt gemaakt mits deze bereid zijn met dagwaardes te sjoemelen. Mij hebben ze op die manier voor meer dan 1000 euro getild. Gearchiveerde onderbouwing is nog steeds in mijn bezit.

Dimitri
Dimitri
03-07-2014

Foute berekening van dagwaarde, ZLM bijzonder inflexibel

Wij hadden schade en daar melding van gemaakt. ZLM vergoed volgens de voorwaarden de dagwaarde van het ding. Als ik op internet de defeinitie lees van dagwaarde;

De dagwaarde is de waarde van een voorwerp bijvoorbeeld een auto in de staat waarin het zich op een bepaalde dag (bijvoorbeeld de dag van een ongeluk) bevindt, meestal gelijk aan de vervangingswaarde.

In plaats van de gangbare definitie te hanteren van dagwaarde hanteerd ZLM zijn eigen regeltjes met tabellen en afschrijvingspercentages waardoor we bijna niets terug krijgen. Dit terwijl de dagwaarde van het ding aantoonbaar hoger is.

Ik heb hierover contact opgenomen met ZLM maar ze zijn bijzonder bot en inflexibel. In plaats van als vergoeding de dagwaarde terug te geven blijven ze vasthouden aan hun eigen tabellen, die in de voorwaarden niet worden genoemd.

ErikV
30-07-2013

Ik heb al jaren al mijn verzekeringen bij ZLM, zo ook mijn autoverzekering.

Na schade door mijn schuld alles aan hun doorgegeven en ze hebben alles met de tegenpartijen afgehandeld.

Top!