Mijn pakket is niet op mijn adres bezorgd en ik krijg geen contact met de klantenservice. Telefoongesprek wordt na de intro afgebroken, mail niet beantwoord en op de app reageert alleen een chatbot die wil dat ik mijn retour aanmeld. Maar ik heb geen pakket, dus dat wordt lastig.
Heb een artikel gekocht dat kapot was, hierop gereclameerd en 2ekansje stort enkel het aankoopbedrag terug. Verzendkosten worden niet vergoed, dit is wettelijk niet toegestaan. Heb hier bij 2ekansje vragen over gesteld echter blijft het doodstil vanuit 2ekansje.
Do not do business with this company, they do not stand by their guarantees of working 2nd hand products and promised returns. Shocking business practices. I have given this company more than enough chances to resolve this issue. The first products they sent me were defective. I sent them back for a credit. The third product they sent me arrived damaged. I returned it within 14 days. They now refuse to refund me the 'credit' and so I am out the cost because 'reasons'. Even offering to accept a credit again, they now refuse. Do not use this company.
krijg een product incompleettoe gezonden en vol deuken waar door ik er niks meer mee kon. krijg je naar lang zeuren je geld terug maar verzendkosten niet. oplichters zijn het
wel vriendelijk , maar ze zoeken constant naar andere smoesjes ;voordat je het product : wat in mijn geval defect is mag gaan terug sturen. eerst foto 's met uitleg - dan dan een ors code ; die je dan bij hun kunt aanvragen. dan zou er een groene sticker op de doos moeten zitten met een code en al met al moet er dan nog een beoordeling van hun komen .maar inmiddels 14 dagen verder en nog geen retourrecht of een nieuwe of geld terug - dus niet echt een jofel bedrijf - en dus geen aanrader
Stofzuiger besteld, al weken bezig om mijn geld terug te krijgen, vele mails worden verstuurd met elke keer andere berichten, voorstellen en acties, het product zou bij mij afgeleverd worden maar lag vervolgens in een of ander afhaal punt, terwijl er gewoon als verzendadres mijn adres stond, vanaf 25 sept is er al contact en beloofd dat mijn geld terug betaald zou worden gister heb ik na wederom mijn geld terug te vragen net zoals afgelopen weken meerdere mails gehad met verschillende antwoorden weer ontvangen het is een belabberde en waardeloze klantenservice en ze komen hun afspraken niet na...
❌ Review over 2deKansje – tweemaal misleiding in één bestelling. NERVE, TIJDT en TRUST verloren. *Ik schrijf zelden negatieve reviews, maar wat mij is overkomen met mijn bestelling bij 2deKansje verdient serieuze aandacht. Dit was niet zomaar slechte service – het voelde als een slechte grap of zwartgallige “prank” of aanfluiting * 📦 Eerste bestelling Ik bestelde een elektrische kachel met WiFi-functionaliteit met afstandsbediening. Wat ik ontving was: – een apparaat dat totaal niet werkte, – met een retoursticker erop (al eerder teruggestuurd), – en zelfs bloedsporen op de achterkant van het toestel. Dit was duidelijk een defect product dat eerder is geretourneerd, en toch werd het aan mij doorverkocht. Dit is volkomen onacceptabel. Ik heb een video-opname van de unboxing als bewijs. Na mijn klacht werd mij een alternatief aangeboden of een terugbetaling – maar alleen als ik 10 euro extra betaalde, zogenaamd voor een duurdere kachel die met korting geleverd zou worden. 🚚 Ik heb uiteindelijk 10 euro extra betaald, plus 6 euro verzendkosten uit eigen zak. En wat gebeurde er vervolgens? 📦 Tweede bestelling Toen ik het tweede pakket ontving, bleek dat: – het om een totaal ander model ging in doos, andere doos en andere model (optie) , – veel kleiner dan het oorspronkelijke toestel, – en niet het model dat ik gekozen had. Opnieuw voelde het als een vorm van misleiding. Geen zorg voor de klant, geen respect voor mijn tijd en geld. 🧾 Uiteindelijk heb ik mijn geld voor het apparaat zelf kunnen terugkrijgen, maar: – de nerve ben ik kwijt; – de stress en verspilde tijd zijn onherstelbaar; – mijn vertrouwen in dit bedrijf is volledig weg. 🛑 Ik raad niemand aan om bij 2deKansje te bestellen. Dit was de slechtste klantervaring die ik ooit heb gehad. Twee keer een fout maken bij dezelfde klant is geen toeval – het is een patroon, Het is een aanfluiting . Als je jouw, beste lezer geld, tijd en gemoedsrust wilt behouden, blijf dan ver weg van dit bedrijf❗❗ ❗.
Product niet compleet geleverd. Via mail aangegeven dat het product niet compleet was geleverd. Via retourformulier kon ik de ontbrekende onderdelen doorgeven en gaven aan naar een oplossing te kijken. Bleef het een lange tijd stil. Wederom contact gezocht via de mail. Waarop ik een standaard mail ontvang met de mededeling dat het retour termijn is verstreken. Gevraagd of er iets van het bedrag af kan. Reactie termijn is verstreken. Aantal keer telefonisch contact gezocht, krijg ze niet te pakken. Oplichters; 1e en gelijk ook de laaste aankoop bij 2de kansje!!
Het is jammer dat als je een product hebt gekocht en niet helemaal volwaardig geleverd wordt als op de foto dat je dan de retourkosten zelf moet gaan betalen om je geld terug te kunnen krijgen !
Hogedrukreiniger aangesloten gelijke een stroomschok,aan alle kanten sppot het water er uit.bij inspectie blijkt dat het apperaat al een keer open is geweest schroefjes misten en je ziet dat er kalk aanslag op het aluminium zit en een grote scheur .dat 2e kansje.nl dit durft te verkopen als nieuw. En reageren ook nergens op Bij het bellen krijg je een bandtje .u word doorverbonden met een medewerker.en de verbinding word verbroken Mensen wees gewaarschuwt voor dit oplichters bedrijf
Verkeerde levering, reageren niet op mail whatsapp, telefonisch onbereikbaar, blijft gewoon in de wacht. Zeer respectloos.
Had bestelling geplaatst 2x12 dakplaten daarna nog een bestelling geplaatst 1x12 dakplaten. Die 1x12 dakplaten zijn bezorgd. Daarna zitten bellen word steeds de hoorn erop gegooid uiteindelijk iemand aan de lijn word er gezegd de bestelling 2x12 dakplaten zijn onderweg word zaterdag bezorgd. Niks ontvangen nu maandag weer gebeld wordt er gezegd is niet leverbaar. Conclusie zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Raad iedereen aan om niks te bestellen bij 2ekansje.com
Verkeerd produkt geleverd, na veel mails telefoons.... telkens een leugenachtig antwoord, er wordt niets gedaan, behalve leugenachtige beloftes , GELD OOK NIET TERUG GEHAD KOOP HIER NIET.....
Beschadigde tv meubel ontvangen terwijl op website stond alleen uit doos geweest..schuld geven aan vervoerders maar aan beschadigingen te zien niet alleen door vervoerders hoor, schroeven kloppen ook niet! Email/formulier getouwtrek met andere woorden ik kan fluiten naar mijn geld of compensatie korting. Ergste is ik had het op een andere website nieuw kunnen kopen zelfs kwam ik achter. Veel plezier he van mijn geld zou ik zeggen nu ik opgelicht ben en geen geld heb voor retour want dan was ik nog meer geld kwijt geweest die ik al niet heb!
Soundbar werden alleen speakers geleverd soundbar 1 m 44 vergeten,kwijt Alles retour en een voorstel gekregen Daarna contact haast niet mogelijk , mail , orderoverzicht, watssapp , messenger , telefoon Eindelijk telefoon zou 23-12 om 09.18 449 zijn overgemaakt want voorstel was er niet meer 30 uur later ,1 uur in de wach , mail en watssapp , 0,00 cent op mijn rekening Moet t denk ik gaan verhalen met mijn rechtsbijstandverzekering
Heb 2 weken geleden turnbrug besteld!en betaald.heb niks ontvangen ik krijg hun ook niet aan de lijn!ik kan niemand bereiken ik snap t niet is zeker niet te vertouwen