Accudeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 2.906 recente reviews uit 4 bronnen.
1 week geleden

zeker geen bedrijf om aan te raden. Garantie tot de deur. Het begint met vanwege drukte ..... daarna begripvolle antwoorden en zo blijven ze je aan het lijntje houden. Resultaat mijn accu kwijt en nog geen nieuwe.

1 maand geleden

AL jaren professionele klant om te beginnen. Accu besteld die op voorraad stond gemarkeerd. Extra 8,22€ betaald voor de optie "spoed levering dezelfde dag voor 20:00" . . . Veel mails en excuses later zijn we vijf dagen verder, en ik heb de batterij nog niet . . . Ik heb nu op de site van de GLS, de levering geweigerd. Ik wil volledige terugbetaling, en het zal helaas de laatste keer geweest zijn, dat ik een batterij besteld heb bij hun. . . Dit kost mij klanten, door hun onkunde, en verhaaltjes . . .

1 maand geleden

Garantie bestaat niet bij dit bedrijf Binnen een half jaar was de accu die ik gekocht had terug gelopen tot een SOH van slechts 58% Weken testen en vele mails verder een grote sticker op de accu “afgekeurd” Maar ondanks dat GEEN GARANTIE!

1 maand geleden

Beste Accu deal, Ik was al bang voor dat jullie de klanten zo afschuiven met de garantie. Veel garantie beloftes op de site, bestel eerst alvast een nieuwe, als je accu voor garantie gaat, gelukkig waren we daar niet ingetrapt accu deal! overigens duurde de garantie afhandeling erg moeizaam en heel lang, slecht te bereiken en niet antwoorden op E-mail. Een nieuwe accu is vaak wel de zelfde avond al geleverd! We gingen er vanuit dat jullie, de voor garantie accu ook zo snel zouden oplossen. Wij kopen nooit meer accu's bij Accudeal.nl Ze willen je met 10% korting afschepen op een nieuwe te bestellen accu. De garantie ging om een Varta accu van 236 euro binnen 2 jaar stuk bij normaal gebruik.

1 maand geleden

Accu besteld , geen bevestiging gekregen , geen contact kunnen krijgen via de app , geen beantwoorden van mail , telefonisch niet bereikbaar , kortom blijf hier ver van weg bij dit "bedrijf "

3 maanden geleden

Ondanks dat ik dacht dat ik een gebruikte accu had gekregen en ik echt dacht in mijn recht te stond bleven ze bij dit bedrijf heel vriendelijk en kalm. En zeiden als ik twijfel had hem gewoon terug mocht sturen. Ik had in de tussentijd bij de fabriek van varta voor opheldering gevraagd over Polen van een accu die al beschadigd waren. Of dit kwam doordat ze vanuit de fabriek al een paar keer geklemd zijn om ze te testen en op conditie te houden.. En dit bleek dus zo te zijn en had ik in de tussentijd accudeal onterecht beschuldigd dat ze me een tweedehands accu hadden gestuurd... Ondanks dat zoals al eerder genoemd bleven ze erg vriendelijk en boden ze me een oplossing. Volgende keer bestel ik zeker gewoon weer bij hun ondanks andere reviews.. goeije prijzen en ik had direct contact met hun.

6 maanden geleden

Verkeerd product geleverd. Met geen mogelijkheid om ze te bereiken, reageren na verkoop niet.

11 maanden geleden

Mijn Jaguar XK8 heeft een nieuwe accu nodig. Bij accudeal is uitzoeken en betalen geen probleem. Maar dan komt het wachten op levering. De beloofde maximale levertermijn wordt niet gehaald. Bellen werkt niet; 'We zijn te druk'. Mailen dan. Ook de samenvatting van het antwoord was: 'We zijn druk bezig met de klantervaring te verbeteren'. Dat heb ik gemerkt. Begin met doen wat je beloofd en beloof niet meer dan dat je kunt doen. Advies: NIET bij accudeal kopen.

11 maanden geleden

- Zondag zocht ik met spoed een accu! - Ik vond de beoogde accu bij u en keek of ik die kon krijgen per maandag. Op de site staat: voor 11:00 besteld morgen in huis.  Nog gezocht naar telefoon nummer, niet gevonden. - accu was op voorraad , zo werd gesuggereerd, dus besteld.  -plotseling na de betaling was er een telefoon nummer. Ik besloot maandag te bellen volgens de site vanaf 10:00 open. -maandag: de medewerkers zijn steeds niet bereikbaar... Erg druk dus. In ieder geval geopend, dus op naar Rotterdam. En uur later in Rotterdam het bedrijf was dicht. Lang niet elk bedrijf was dicht op bevrijdingsdag - Dinsdag gebeld, maar weer onbereikbare medewerkers.... Kromme tenen. - en een mail dat de accu zou worden klaar gezet als hij klaar was, en dat ik daar een bericht over kreeg. -ik besloot te bellen kreeg uiteindelijk een bandje aan de lijn. Ingesproken met een vraag. - Later nog eens geprobeerd te bellen, maar weer bandje. Ik sprak in dat ik de accu ook half opgeladen wel mee zou nemen. -besloot naar Rotterdam te rijden (2e x) en iemand stond me te woord. Na zoeken was de accu er niet! De belofte was wel dat hij zou worden  "klaargezet"! Dat suggereerde in ieder geval dat de accu op het moment van deze belofte in het bedrijf aanwezig was. Ik sprak af dat de accu dan maar morgen avond zou worden afgeleverd! Nu krijg ik een bericht dat hij kan worden opgehaald..... ! Was het zo'n moeite om de feestdag op zowel de site als op Facebook even te melden? Was het verder zo moeilijk om de voorraad te vermelden bij bestelling Waarom wordt de telefoon melder niet aangepast voor een feestdag  Waarom wordt de telefoon nooit opgenomen? Waarom wordt de accu, na wijziging in het systeem toch klaargezet hoewel ik gisteren aan de balie afsprak dat hij zou worden bezorgd en dat dat in het systeem was aangepast? Echt, wat een chaos daar bij jullie en onduidelijke informatie over alles op alle gebruikte media.... Knullig gedoe… Het systeem hoeft echt niet te worden aangepast om de openingstijden netjes te vermelden en de telefoon melding aan te passen! Dat is gewoon een rammelende organisatie! Ik ben echt geïrriteerd nu. Ik wil de accu zo snel mogelijk nu op mijn adres ontvangen of het geld terug. Inmiddels: ook de belofte komt niet uit…..! Accu kon worden aangepast. Nu wordt hij maandag geleverd! Duhhhh! Wellicht goed voorbeeld voor verbeter punten en trainingsdoeleinden!

I'm truly impressed with the customer service. I ordered my new battery at 3:30 in the morning, at 5:01 was informed via email that the delivery time will be longer than expected and an offer to switch from Bosch to Varta with a discount to keep the price the same. Replied at 7:25, a minute later got a confirmation of order change and the battery arrived the following day. Nicely and securely packaged in a box with styrofoam and zero space around. I was also informed about every step of the delivery process. I can recommend this store to everyone looking for a new car battery. Keep it up!

Accu is geleverd, een dag later dan gepland. Donderdagochtend de accu om 09 uur besteld met avondlevering. Om 16.15 uur nog geen mail ontvangen voor de levering voor de avond. Rond 16.15 Telefonschisch contact gezocht, na 25 min in de wacht werd de verbinding verbroken. Achteraf online gekeken en toen kwam ik tegen dat ze van 10 tot 16 telefonisch bereikbaar zijn. Vrijdagochtend een mail ontvangen dat de bestelde accu niet voorradig was en of dat er een ander merk geleverd mocht worden. Uiteindelijk is de accu een dag later dan gepland in de avond geleverd. Qua communicatie zou er hier nog wel iets kunnen verbeteren. Misschien handig om na sluitingstijd bij telefonisch contact een bandje af laten spelen, dat zou wat frustratie schelen. Als ik de reviews vooraf had gelezen had ik hier geen accu besteld.

Wat een slechte partij! Reageren niet op telefoon en ook niet op emails. Heb maart en juni en september diverse mails gestuurd. Geen reactie, vandaag gebrld en geven aan dat er half september een Ail us geztuurd , maar helaas nooit ontvangen . Zou binnen 2 weken moeten reageren en anders zouden ze de accu afvoeren. Zelf doen ze een half jaar over op een mail te reageren en nu niet kunnen reageren. Accu weg. En kan fluiten naar mijn geld of accu. Echt nooit hier kopen want dat is oplichterij daar.

Begin Januari een accu besteld op kenteken via accudeal.nl. Dit bleek echter de verkeerde accu te zijn en deze moest retour. Accu retour verzonden kreeg netjes een bericht van het magazijn dat de accu aangekomen was en het geld binnen 10 werkdagen op de rekening zou staan. Nu dus 2 maand verder meerdere keren het bedrijf gemaild 1x een reactie gekregen van accudeal dat de accu inderdaad aangekomen is in het magazijn maar verder geen reactie meer gekregen. Accu is dus terug maar het geld retour laat op zich wachten.