Autohero.com reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.129 recente reviews uit 3 bronnen.
6 maanden geleden

Mijn mening Ik zou iedereen afraden om hier een auto te kopen. Afspraken worden niet nagekomen. De communicatie is niet bestaand. Als je zelf belt zal je waarschijnlijk 15 minuten in de wacht staan voordat je iemand te pakken krijgt van een andere afdeling die je niet kan helpen. En de auto zelf heeft gigantisch veel problemen. Dit is de grootste miskoop van mijn leven geweest. De auto staat nu langer stil dan dat ik hiermee heb kunnen rijden. En dit gun ik natuurlijk niemand. Mijn ervaring bij Autohero Ik heb 20 augustus een Peugeot 2008 gekocht. Toen ik deze al besteld had, moest ik eerst nog 2 weken wachten, ik weet niet waarom. Ik heb hier de garantie van 12 maanden voor genomen. Echter ging het al fout bij het afhalen van de auto. Ik had een afspraak gemaakt in Arnhem. Maar toen ik daar aankwam stond ik voor een dichte deur. Toen moest ik Autohero zelf bellen om vervolgens te horen dat het niet doorging, want er was een medewerker niet komen opdagen. Dan hebben ze mij hier wel een vergoeding voor gegeven, maar dit is zeer onprofessioneel. Vervolgens heb ik nogmaals een afspraak gemaakt voor de dag erna. Gelukkig waren er toen wel mensen aanwezig en heb ik mijn auto kunnen ophalen. Toen ik wegreed leek alles goed te zijn. Maar toen ik naar huis ging, ging het motorlampje oranje branden. 2 dagen later kreeg ik ook een bandenspanning melding. Nu blijkt dat de linker achterband langzaam leegliep. Ik vermoed dat deze is opgepompt op de dag dat ik hem daar heb opgehaald zodat alles goed leek, maar dit kan ik helaas niet bewijzen.. Na anderhalve maand met deze auto gereden te hebben, ging het motorlampje rood branden. Dit was op op 30 september. Dus ik heb gelijk een claim ingediend. Toen heb ik een garage doorgekregen waar ik zelf een afspraak moest maken om de auto na te laten kijken. Ik heb de auto weggebracht en die middag weer opgehaald, en de garage gaf aan dat er een sensor niet meer goed was, en dat er een oude distributieriem inzit die al vervangen had moeten zijn. Daarna heb ik weer contact opgenomen met Autohero om dit aan te geven. Zij zouden een offerte naar de garage hebben gestuurd. Ik heb elke week gebeld voor een statusupdate, maar het blijft bij deze offerte staan. Ze geven aan geen tijd te hebben, en dat ik zelf de garage moet bellen zodat dit opgepakt wordt. Erwin B

6 maanden geleden

Avoid Autohero especially for expats. This company is not registered in Dutch degeschillencommissie. I booked car online, paid full amount of price. When i reached to pickup my car on appointment time after 2 hour train ride, they told me there is some technical issue & they cannot deliver car. they told me to come next week & see if issue gets resolved. I wasted my full day in travel & waiting etc, wasted money in commuting.. with no solution. At the end i had to cancel order with no compensation.