Ordernummer DKBD15123687 Zeer teleurstellende ervaring met Dekbed-Discounter. Bij ontvangst van één van de bestelde dekbedovertrekken, zat er direct een duidelijke vlek in de stof. Dit hebben wij meteen gemeld bij de klantenservice. Op 5 januari jl. kregen wij bericht dat de klacht in behandeling was genomen. Daarna bleef het volledig stil. Ondanks meerdere herinneringen en herhaalde verzoeken om een reactie is er tot op heden geen enkele inhoudelijke terugkoppeling of oplossing gekomen. Dat een product een fout bevat kan gebeuren. Maar het structureel niet reageren op een klacht en het uitblijven van service is onacceptabel. De communicatie is beneden peil en het probleem wordt simpelweg genegeerd. Voor mij reden om hier niet opnieuw te bestellen.
Wacht nog steeds op mijn tapijt.. Telefonisch niet te bereiken Mail nog niet gereageerd. Oplichters niks kopen
23-9-25 behoorlijke bestelling geplaatst. Morgen in huis. Het is nu 12-10-25 en alleen een mailtje met bedankt voor je bestelling gekregen. Via mail krijg je je ticket is in behandeling als je een klacht instuurt. Telefonisch contact niet mogelijk staat ook op de site inmiddels. Wat een ongelooflijke slechte service! Ben benieuwd of de bestelling überhaupt nog komt. Echt kansloos. Ik raad het zeker niet aan om hier te bestellen.
Koop hier geen boxspring! Ze garanderen een snelle levering dat is ook nagekomen, maar je krijgt een defecte boxspring. Bij ons is de slider van het bed niet goed waardoor het hoofdbord niet aan het bed bevestigd kon worden. Je zou denken dit is simpel te fixen, maar de klantenservice houdt ons aan het lijntje, valse beloftes en komt toezeggingen niet na. Voor dit geld kan je beter verder kijken!