Ditzo reviews

8.3
Positief87%
Neutraal6%
Negatief7%
Laatste 12 maanden202120202019
Lid

Recente Ditzo ervaringen

Esmeralda
17-05-2022

Heel fijn is het gegaan via de telefoon. Ik ben echt heel erg te vrede.

Jaap Johannes
13-05-2022

Gemakkelijk. Goede ervaring met ditzo als zorgverzekering (asr klantenservice is goed). Jammer dat alleen online contact kan, maar mogelijk levert dat het lage maandbedrag op .

Dirk
11-05-2022

Goede overzichtelijke web side en de verzekering makkelijk te regelen.

Youssef
05-05-2022

Het is n goede verzekerings maatschapij naar mening

Bert
29-04-2022

Prima website die je snel door de diverse vragen heen helpt. De autoverzekering is met een concurrerende prijs sterk in de markt gezet. Na verzenden mail aanmelden, bijna direct een bevestiging per mail met inlog op de site voor je persoonlijke domein. Dus tot op heden goede ervaring

Xander
28-04-2022

Goed en snel geregeld

Ahmed
25-04-2022

Snel geregeld en goede prijs/kwaliteit

Cor
23-04-2022

Enige onverwachte was dat ik onder account gewoon een aanvraag kon doen. Had ik niet helemaal verwacht ;-)

Freddy
22-04-2022

Ervaring heb ik pas na een voorval betreffende de reisverzekering,

maar het intakegesprek was zeer aangenaam.

Faissal
21-04-2022

Heel vriendelijk geholpen en blij met de nieuwe verzekering.

David
19-04-2022

Goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke werkwijze.

Diarelly
14-04-2022

Snel en makkelijk af te sluiten. Goede prijs

Ditzo
14-04-2022

Geweldig geholpen door Gigi! Tot twee keer toe vandaag door haar geholpen. Echt top service!

Dwight
14-04-2022

Het aanmelden van me autoverzekering ging heel snel makkelijk en overzichtelijk echt een aanrader het scheelt ook nog een tussenpersoon dat werkt ook prettig. 👍🏼👍🏼

Bert
13-04-2022

Ik krijg na 2weken verzekerd te zijn bij Ditzo een email dat mijn auto niet op mijn naam staat.

Onzin auto staat al 8 jaar op mijn naam heb ook foto van mijn kenteken bewijs gestuurd ,maar ik krijg geen reaktie meer

Slecht dus

Janne
12-04-2022

Duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden en verwijzing naar meer info.

Hans
07-04-2022

Het afsluiten van mijn auto verzekering ging zonder moeite en zijn zeer tevreden met ditzo hebben ook onze zorgpolis bij ditzo

Maurice
06-04-2022

Duidelijke uitleg en makkelijk af te sluiten verzekering.

Erik
04-04-2022

Prima en snel geregeld. Alles duidelijk.

Menno
01-04-2022

Net online een auto verzekering afgesloten. Was i.d.d. in een paar minuten gebeurd. Goed overzichtelijk en handige suggesties. Meer ervaring als dit heb ik niet vandaar een 9 en geen 10 😀

Meer Ditzo reviews