Ditzo reviews

8.4
Positief87%
Neutraal7%
Negatief6%
Laatste 12 maanden202120202019
Lid

Recente Ditzo ervaringen

Jaap
27-09-2022

Nog afwachten , net reisverzekering af gesloten

Marja
26-09-2022

We zijn in korte tijd aangesloten.En de inschrijving is vlot verlopen.

Vandaag heb ik alles binnen gekregen.

Met vriendelijke groet,

Marja

Niels
26-09-2022

Concreet, duidelijk en gemakkelijk.

Daar zouden meerdere een voorbeeld aan kunnen nemen , erg prettig 👍🏻👍🏻

Stefanie
23-09-2022

Erg makkelijk en overzichtelijk om een verzekering af te sluiten online.

Frans
23-09-2022

Snel en eenvoudig afsluiten

Samet
19-09-2022

Heel makelijk , simpel en snel

Steven
15-09-2022

Gemakkelijk proces, snel en foutloos geregeld.

Pieter
14-09-2022

Alle info duidelijk en makkelijk te vinden.

Eén minpunt: toen ik via Independer bij Ditzo uitkwam

was niet alles exact hetzelfde als toen ik direct naar Ditzo ging,

BIJV. bij de eerste kon ik aangeven dat ik minder dan 10.000 per jaar rij, op de site van Ditzo zelf kon ik dat niet.

Niet duur.

Ditzo investeert duurzaam.

Maurice
14-09-2022

De ditzo website is overzichtelijk en via de site kan je eenvoudig een verzekering afsluiten

Ruud
05-09-2022

Het afsluiten ging snel en erg simpel. Ik heb veel vertrouwen in uws maatsxchappij en zal in overweging nemen ook andere verzekeringen bij ditzo af te sluiten

Sándor
05-09-2022

Alles is makkelijk en snel afgehandeld

Frans
05-09-2022

Eerste 3 jaar aankooopremie twrug bij diefstal e.d. En een betaalbare premie en altijd opzegbaar en geen eigen risico Top.

Farina
05-09-2022

Zeer snel geregeld

Riemer Ike
01-09-2022

Super effectief en efficiënt. in sommige velden had de instructie een tandje beter gekund, bv manier waarop mobiel nummer moet worden op gegeven.

Stephan
01-09-2022

Ditzo berekent ten onrechte te veel premie. Zo snel als mogelijk is, ben ik als klant weg bij Ditzo.

Geertruida
01-09-2022

Duidelijke site alles netjes overzichtelijk.

Marcel
31-08-2022

Vragen werden accuraat en snel beantwoord, ook de verwerking van schadevrije jaren via een werkgevers en leaseverklaring werd snel opgepakt. Enige puntje; als je de dag voordat je de dag voor je een nieuwe (occasion) auto mag ophalen een verzekering afsluit is het wachten op de acceptatie op een geven moment enigsinds zenuwslopend 😅

Astrid
28-08-2022

Goede snelle service duidelijke uitleg makkelijk te doen

Laurent
24-08-2022

Het afsluiten van de reisverzekering was eenvoudiger dan verwacht. De kosten vallen ook reuze mee.

Maerten.T.H
24-08-2022

Alles via Internet, mogelijkheden worden goed uitgelegd.

Meer Ditzo reviews