Ditzo reviews

8.5
Positief88%
Neutraal8%
Negatief4%
Laatste 12 maanden202020192018
Lid

Recente Ditzo reviews

Cosmo
24-09-2021

Overgestapt omdat mijn verzekering investeert in wapens, weet van ASR en Ditzo dat daar een beter zicht is op wat nodig is.

Website van het jaar 2019? Bij mij werkt het voorlopig niet, maar moet misschien nog even afwachten

Piet
23-09-2021

Ben tevrede over de keuze,s op de site

Caterina
21-09-2021

Gemakkelijk te gebruiken en begrijpen

Elwin
20-09-2021

Alles ging soepel

Peter
17-09-2021

Duidelijk en overzichtelijk

Hans
09-09-2021

Pechvogelhulp blijkt totale flauwekul

Had de Pechvogel Plus Hulp verzekering afgesloten. Die zou na een ongeval alle zorg vergoeden die op een andere manier niet vergoed zou worden.

En inderdaad, ik kreeg een ongeval en moest na een operatie ca. 22 x fysiotherapie volgen.

Claim netjes ingediend. Begon Ditzo zich in alle mogelijke bochten te wringen om die €700 niet te hoeven uitkeren. Eerst zou het alleen bij de Plus-verzekering gelden. Maar die hád ik ook. O ja. Nee meneertje, het geldt alleen bij ongevallen in het buitenland. Maar dat staat niet in uw voorwaarden, meneer Ditzo. O, nou dan geldt het sowieso niet. Zelfs een advocaat erop gezet, maar Ditzo blijft weigeren zonder plausibele reden. Onbetrouwbare gasten, die Ditzo lui.

Johnny
08-09-2021

Goed en overzichtelijk

Het afsluiten ging heel alles was erg duidelijk kost geen moeite.ik zou iedereen adviseren om een ditzo verzekering te nemen prijstechnisch is het helemaal in orde Mvg johnny

Rene
08-09-2021

Uitstekende en snelle service

Nieuwe autoverzekering nodig? Tevens prijsvoordelig en vlotte afhandeling i.v.m. overschrijving huidige verzekering, dan moet u bij Ditzo zijn, echt geweldig!

Gerard
06-09-2021

Prima geholpen

Top service fijn geholpen mee gedacht

Brenda
05-09-2021

Ik hou niet van dwingen

Ik ben tevrede en niet goed met de web zo ja ik heb niet zo te zegen maar ik ben tevrede danke

Diana
02-09-2021

Heb nu voor 01-11-2021 een verzekerings pakket afgesloten

Heb de verzekering telefonisch afgesloten en ben daardoor heel goed voorgelicht wat de verzekeringen betreft. Ik moet nog wel even wachten voordat ik de polissen krijg en nog nakijken waarvoor ik nu precies voor verzekerd ben. Misschien dat ik nog wat moet aanpassen.

Gellekink
02-09-2021

Snel en duidelijk

Zo geregeld via website

Dave
01-09-2021

Why not

Strak scherp en nodig

Rebaz
01-09-2021

Ditzo

Was duidelijk en overzichtelijk

Richelle
31-08-2021

Heel goed

Zeer tevreden en goed

Edmund
31-08-2021

Snel en effectief

Erg duidelijk en effectief

Ridgie
28-08-2021

Autoverzekering

Het regelen van de verzekering was zo eenvoudig en zo laat in de avond digitaal geregeld

Kees
27-08-2021

Tevreden

Ik heb al een zorgverzekering al jaren bij Ditzo .

Waar ik zeer tevreden over ben .

Nu een inboedel en w-a verzekering af gesloten!

Inge
27-08-2021

Prima en makkelijk

Na forse prijsverhoging van vorige verzekering, op zoek gegaan naar andere voordelige autoverzekering

Kwam door zoeken uit bij Ditzo.

Aanmelden, opties bekijken en afsluiten, zeer eenvoudig en duidelijk.

Voordelige verzekering en geen poespas, opsmuk!

Patrick
27-08-2021

Snel en makkelijk geregeld

Snel geregeld en mooie prijs kwaliteit verhouding

Meer Ditzo reviews