Fietsaccuwinkel.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 3.054 recente reviews uit 3 bronnen.
7 maanden geleden

Fietsaccuwinkel is een dozenschuiver. Zodra je beroep wil doen op je garantie, dan is het contact met de klantenservice dramatisch. Ze zijn erg defensies. Alles wentelen ze af op de leverancier, terwijl zij volgens de wet de partij zijn die de garantie moet afhandelen. Er worden overal stiekem kosten voor gerekend (verzendkosten, onderzoekskosten, etc), terwijl je binnen de garantietermijn dat helemaal niet mag vragen. Ze houden zich niet aan de wet. Je moet behoorlijk op je strepen staan en waarschijnlijk dreigen met rechtsbijstand voor ze wat voor je gaan doen. Koop hier je fietsaccu niet, dan bespaar je jezelf heel wat frustratie.

Ik heb een bijzonder teleurstellende ervaring gehad met fietsaccuwinkel.nl. Ik bestelde een acculader voor mijn elektrische fiets, maar deze werkte op geen van mijn twee accu’s. Na contact met de klantenservice – die ronduit onvriendelijk en star was – heb ik de lader retour gestuurd. Zij beweerden vervolgens dat de lader bij hen wél werkte en weigerden de verzendkosten te vergoeden. Zelfs mijn voorstel om de kosten te splitsen – ieder zes euro – werd botweg afgewezen. Ik heb de kwestie ook gemeld bij het Webwinkelkeurmerk. Zij hebben nog geprobeerd te bemiddelen, maar ook dat had geen enkel effect: fietsaccuwinkel.nl wilde nergens aan meewerken. Als consument werd ik feitelijk neergezet als leugenaar. Inmiddels heb ik exact dezelfde acculader besteld via bol.com – en die werkt wél perfect. Mijn advies: koop alsjeblieft nooit iets bij fietsaccuwinkel.nl. Een waardeloos bedrijf met een flut klantenservice waar je beter ver van weg kunt blijven.