Gamma reviews

2.1
Positief6%
Neutraal4%
Negatief90%
PeriodeLaatste 12 maanden202120202019
Geen lid
Monique
21-09-2022

Gordijnen te lang kan niks aan gedaan worden bull shit

Klaas
23-08-2022

Uitermate onbeschoft geholpen, werknemer hielp met de zaagmachine het was overduidelijk dat hij erg onzeker was en niet kundig, ik vond dit een gevaarlijke situatie.

Toen ik de assistent bedrijfsleider hierover aansprak deed hij dit af als "al doende leert men" en nam mij niet serieus.

De werknemer was erg onzeker deed extreem lang over het zaagwerk (5 zaagsnede half uur) en hielp iemand tussendoor met zaagwerk.

Niet geheel als verrassing waren 90% van alle afmetingen fout en foutieve diktes. (moest 1 dikte zijn) dit is geen fout van de werknemer maar van de leiding die elk groentje laat zagen GEVAARLIJK!

Al doende leert men, dus neem ik het de werknemer niet kwalijk WEL de leiding, nadat ik aangaf dat meer dan een halve centimeter en meer te veel afwijking is begon de werknemer te huilen, ja dat ik niet leuk.

De bedrijfsleider luisterde alleen naar zichzelf en werd steeds onbeschofter, jammer.

Ralph
29-07-2022

4 lundia deuren geleverd via gamma, en na uitpakken geconstateerd dat er schade was. Ook een deur kwalitatief zeer slecht. Tevens ontbrak een slot. Gamma doet helemaal niets! na vele telefoontjes en mails kom je met de overigens schandalig slechte klantenservice geen steek verder.

Advies: vermijd dit pauperbedrijf!

Doe geen zaken met gamma!

Peter
15-07-2022

Via de website een betonplex plaat op maat besteld en geleverd gekregen. Toplaag van de plaat liet na 3 weken al los en vertoonde scheuren. Een heel slecht product dus. Volgens de fabrikant en de Gamma geen garantie. Een heel slechte service van beide. Advies koop dit product niet bij de Gamma

Sandra
09-07-2022

Drie maanden geleden gordijnen besteld, nog niet geleverd. Webshop en filiaal verwijzen naar elkaar. Filiaal had geld terug beloofd maar komt daar nu op terug. Geven nu aan dat pas na levering er over compensatie kan worden gesproken, maar leverdatum weten ze niet en ondertussen wil ik een oplossing

MB.
27-06-2022

Vloer incl. leggen bij Gamma aangeschaft.

Vloer betaald en is nu onaf.

Montageman erg lomp en brutaal.

En GAMMA.nl trekt z'n handen ervan af.

Letterlijk en figuurlijk.SLECHTE ZAAK.

Sietske
28-05-2022

Het is te gek voor woorden. Het personeel bij de Gamma in Winterswijk bestaat uit een paar jongens en meisjes die misschien verstand hebben van hun jeugdpuistjes of spelletjes op hun mobieltje maar qua hulp voor niets te gebruiken zijn. Als ik naar een bouwmarkt ga mag ik toch tenminste bij een paar redelijk eenvoudige dingen (rails en toebehoor voor een gordijn ophangen) raad kunnen moeten vragen.

De Gamma moet eens nadenken of ze niet aan de verkeerde kant sparen, ze hebben in ieder geval twee klanten minder.

Paul
11-05-2022

Slechte levering

Incompleet

Bij klagen krijg je geen echte reactie

Een slechte recensie wordt niet geaccepteerd en verwijderd

Niet online kopen dus

Henk
09-05-2022

Heb een Badmeubel bij Gamma besteld, helaas kwam spiegel stuk binnen, maar geen probleem, retouren kunnen kosteloos ingeleverd worden bij het plaatselijk filiaal, Netjes ingeleverd maar 485 euro na ruim 3 weken nog steeds niet retour ontvangen. Servicedienst verwijst naar het filiaal en filiaal verwijst je naar online dienst, het bekende kastje. Dat zeg ik.geen Gamma

David
07-05-2022

Maanden geleden gordijnen besteld niets geleverd, inmiddels geannuleerd. Klanten service doet net alsof ze van niets weten heb bestelling geannuleerd maar mijn geld nog steeds niet gekregen

René
23-04-2022

Duur zonnescherm gekocht wat je direct moet betalen. Ophangen gaat via de klus service. Deze zouden binnen drie werkdagen contact opnemen. Je hoort echter niets. De klantenservice doet niets en verwijst door naar het filiaal. Het filiaal kan niets doen, en dan houdt het op. Wat een waardeloos kut bedrijf is dit. Nooit meer Gamma!

Ma
30-03-2022

Na gebruik was de tubeless band van mijn kruiwagen lek. Zelf kreeg ik de schroeven niet los, dus de kruiwagen meegenomen naar de Gamma in Eersel. De medewerker wilde wel meehelpen. Hij is 3 kwartier bezig geweest om de schroeven los te krijgen. Toen er maar 1 schroef los kon, heeft hij het probleem opgelost door er een nieuwe binnenband in te doen. Superservice!

Annie
10-01-2022

Op 28-12-2021 hout op maat besteld.

Hun besteden het uit aan een andere winkel omdat het online is besteld. De winkels zijn dicht en je kan alleen alles online bestellen!👍🏼Vandaag 10-01-2022 is het er nog niet!

Annuleren kan ook niet want het is al betaald.

Hele slechte service nooit meer dit bij de gamma! Ik zou niks aanraden om daar nog te kopen je kan een grote mond krijgen!

John
03-01-2022

Gamma zegt alle bestelde producten te kunnen laten afhalen binnen 1 uur. Vandaag 2 bestellingen geplaatst om 09:30 uur, om 14:30 uur nog niets op te halen. Door drukte kan het langer duren, maar 1 of 4 uur is nogal een verschil. Telefonisch, mail of per app zegt het bedrijf door drukte niet bereikbaar te zijn of mensen te woord te kunnen staan. Kortom, bestellen bij Gamma is echt zinloos! Net geprobeerd bij een grote concurrent van Gamma, binnen 7 minuten kreeg ik een mail dat het klaar lag, yippieeeeee!

Jack
31-12-2021

Ik ga voor kwaliteit en minder voor prijs. Veel artikelen zijn alleen van het inferieure huismerk te verkrijgen waardoor je toch weer naar een andere zaak moet. Het enige voordeel van Gamma is dat het dichtbij is (voor mij). Moet vaak noodgedwongen naar Breda gaan om bij Hornbach te kopen, die snappen wat een klusser nodig heeft. Wordt tijd dat Hornbach ook in Roosendaal of BoZ komt.

Brigitte
30-12-2021

Op zondag 19/12 willen we bij Gamma enkele zaken kopen, we hebben een cadeaukaart van100 euro en willen voor bijna 130 kopen, problemen met de kassa, 3jonge mensen kunnen het niet oplossen, na lang wachten laten we alles staan, het is niet de eerste keer dat hun systeem faalt aan de kassa. Thuis gekomen probeerde ik die kaart online en zie dan dat er een pincode moest gekrast worden, we bestellen dan maar ineens onlinevoor iets meer dan 100 euro om die

Kaart te verzilveren, want iets kopen doen we daar nooit meer.

1 van de artikelen hebben we op 23/12 ontvangen, de rest is er nog altijd niet, op 30/12post.nl heeft het te druk. Laatste track &trace bericht is van28/12 hopelijk komt er nog iets aan.

Verder was de online service beter dan die van de van de winkel in Wilrijk

Pieter
18-12-2021

Heel leuk zo'n 25% korting actie maar later kom je erachter dat de verkoopprijs van dit product (Philips buitenlamp MyGarden Petronia antraciet met bewegingssensor) na deze zogenaamde korting exact hetzelfde is als bij andere bedrijven zoals b.v. Bol.com!

Dan krijg je sterk het gevoel dat je, om het maar netjes te zeggen, misleid wordt!

Niet netjes dus.

Peter
12-12-2021

Dak isolatie besteld, ca 870 euro, via de webshop, ruime levertijd afgesproken, 2 weken.

helaas op de afgesproken dag, vrijdag, geen levering, via de helpdesk gevraagd wat er was mis gegaan, dat konden ze pas op de maandag erna uitzoeken.

heb maar geannuleerd, NA goedkeuring van de annulering zou het geld 2 weken later terug gestort worden.

afijn waardeloze service, ik bestel daar nooit meer iets.

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Ronald
Ronald
13-08-2021

Gamma webwinkel niet erg professioneel !

Gamma niet erg professioneel!

Bestelling online geplaatst op 20/07/2021 en gamma zou leveren op 22/07/2021. Op 22/07/2021 berichtte gamma dat de levering 2 weken later zou plaats vinden. Ik heb meerder keren geprobeerd telefonisch gamma te bereiken maar gamma had geen respondent ter beschikking, dit om eventueel in mijn nabije gamma winkel het zelfde toestel te gaan afhalen. Op 10/08/2021 kreeg ik van gamma een bericht anulatie van mijn aankoop en is de betaling terug gestort. We zijn nu 3 weken later en geen stap verder. Volgende maal zal ik elders mijn bestellingen plaatsen!

Pieter
19-07-2021

Niet te leveren schuurbladen Metabo

Jaren geleden een Metabo fsr200 schuurmachine gekocht. Prima apparaat. Echter kan Gamma de schuurblaatjes niet leveren. Het formaat is te afwijkend met het arsortiment. Wel kan je bij de vak of groothandel voor bedrijven deze artikelen kopen of zoals Gamma Hoofddorp het voorstelde, zoek zelf maar op internet. Dus koop geen Metabo schuurapparaat bij Gamma. Geen goede service of voorraad beheer.

Meer Gamma reviews