Wat een waardeloze bon. Is gewoon niet te verzilveren. Erg moeilijke site. Bestel hier nooit iets!
De lunchroom die we uiteindelijk kozen was geweldig! Maar voordat we alles hadden geactiveerd en uitgezocht was veel en verl te veel werk. Slechte site, onduidelijk en lastig en onoverzichtelijk! En dit was niet de eerste keer. Gelukkig nu een lunchroom uitgezocht die zeer behulpzaam was. Hulde voor hen. Giftforyou krijgt een dikke onvoldoende.
Reuze fijn dat je een cadeaubon krijgt van je kinderen. Daarna begint de ellende, de zoektocht naar een geschikt cadeau. Zoekmethodes werken niet via de site. Je moet bladeren door 150 of meer bladzijden met op elke bladzijde een aantal (vaak dezelfde) foto’s en heb je de keuze kunnen maken, moet je gaan proberen te boeken. Waanzinnig omslachtig en in feite geen zoekmogelijkheid. Triest dat zo’n bedrijf nog in de huidige tijd kan bestaan. Service desk geeft aan binnen 6 werkdagen te reageren als je een probleem aankaart, maar reageert binnen een uur, maar kan je verder ook niet echt helpen met bv het terugzoeken van een item.