Gsmweb.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 968 recente reviews uit 4 bronnen.
7 maanden geleden

Zeer slecht bedrijf

11 maanden geleden

Ik heb een bestelling geplaatst die ik meer dan 2 weeken nog niet heb ontvangen, en ik moet maandelijks voor ga betalen. Ze reageren niet op mijn berichten en nemen ook de telefoon niet op.

Ik heb twee weken geleden mijn Odido abonnement verlengd met een toestel via GSMWEB. Op de website stond op voorraad, 2 dagen levertijd. Vervolgens netjes een e-mail ontvangen dat het is goedgekeurd, daarna hoor ik niets meer. Ik heb een paar keer gemaild maar geen reactie. Gebeld, maar telkens wordt de verbinding verbroken omdat het te druk is. Welk moment je ook belt. Klantenservice zei, aan het begin van volgende week krijgt u een track and trace voor de bezorging van het toestel. Maar weer niets gehoord en geen reactie op mails. Dit duurt nu te lang! Het abonnement is allang ingegaan. Melding nu gedaan via ACM.

Ik heb anderhalve maand geleden een telefoon besteld bij dit bedrijf. Pas na vier weken hebben ze de telefoon verzonden, en daarna heeft de post het pakket kwijtgeraakt. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen en een nieuw toestel op te sturen, vertelde het bedrijf me dat ik moest wachten totdat het probleem met de post was opgelost. Ze zeiden dat dit proces nog drie tot vier weken zou duren. Toen ik mijn bestelling wilde annuleren, zeiden ze dat dit niet mogelijk was en dat ik gewoon moest blijven wachten. Deze ervaring was zeer teleurstellend en ik ben helemaal niet tevreden met hun service. Overweeg dit goed voordat je hier iets koopt.