Op 5 december 2024 heb ik een abonnement afgesloten. Sinds januari 2025 maak ik er geen gebruik meer van, maar omdat het ging om een jaarcontract heb ik dat geaccepteerd. Op 23 november 2025 heb ik het abonnement willen beëindigen. Tot mijn verbazing werd mij meegedeeld dat dit niet zou voldoen aan een minimale opzegtermijn van één maand en dat ik daarom opnieuw voor een volledig jaar zou moeten betalen. Dit is M.I. juridisch onjuist. Ik heb meerdere bronnen aangeleverd, waaronder verwijzingen naar de Wet Van Dam, waaruit duidelijk blijkt dat na de automatische verlenging na het eerste contractjaar een opzegtermijn van maximaal één maand geldt. In mijn geval betekent dit dat het abonnement uiterlijk in januari beëindigd moet worden en zeker niet automatisch met een jaar mag worden verlengd. Tot op heden heb ik geen reactie ontvangen. De communicatie per e-mail ervaar ik bovendien als afstandelijk en weinig klantgericht. Dit bevestigt mijn ontevredenheid over de geboden service.
Ik heb op jouwweb.nl nu 4 websites. Deze zijn gemakkelijk te bouwen en de User Interface werkt goed. Als er echter een probleem is dan ben je op email aangewezen. Die beantwoorden ze 1x per dag in de stijl van AI, alhoewel ze vasthouden dat ze levende mensen zijn. In die antwoorden gaan ze er steevast van uit dat het probleem dan is opgelost. Zo niet. Dan mag je weer een email sturen. Ze nemen geen kontakt met je op tijdens het oplossen van het probleem. In mijn geval is het probleem na 7 dagen nog niet opgelost. Suggesties die jij doet om het op te lossen leggen ze naast zich neer. En dan komt er weer een standaard oplossing. In mijn geval ging het mis nadat ik de mailbox voor mijn vierde website instelde. Ineens gingen de mailboxen door de war en het master email adres was volgens hen inaktief. Ze gaan er vervolgens van uit dat ze daar dus niet naar hoeven te kijken, want die is inaktief. Uiteindelijk suggereerde ikzelf dat mijn cookies en cache door de war konden zijn en dat ik die kon verwijderen, maar niet durfde want dan kon ik nergens meer bij. Dat had ik uitgetest in incognito google chrome. Krijg ik weer een email, dat ik dat email moest resetten en ik zou dan een email krijgen. Waarnaar? Naar precies de mailbox waar ik niet in kon. Ze luisteren niet! Krijg weer zo'n standaard email, waarin zij ervan uitgaan dat het daarmee is opgelost. En ik zit morgen aan dag 8 van het probleem. Zij? Zij gaan ervan uit dat het niet aan hen ligt en dus gaat het hen verder niets aan, dat ik nergens meer in kan.
Mij was een gratis website beloofd over Muziek en zang in zorginstellingen. Gemaakt door een professional. In febr. 2024 gepubliceerd.Tot nu toe niet zichtbaar(vindbaar). Herhaaldelijk Jouwweb gevraagd waarom mijn site niet zichtbaar wordt. Steeds hetzelfde antwoord: Moet je maar upgraden naar een betaalde versie! Zie Url: https://gratis-5425606.jouwweb.site Wix.com heeft hem wel gratis geplaatst. Ben zeer teleurgesteld.