Klaverblad Verzekeringen reviews

2.7
Positief17%
Neutraal0%
Negatief83%
PeriodeLaatste 12 maanden202120202019
Lid
Rudi
20-07-2022

Waardeloze verzekeraar! Sinds een paar jaar auto daar verzekerd en een keer schade gehad. Niet mijn schuld, compleet met dashcambeelden, maar nog een heel gedoe voor ik de schade vergoed had. Nu andere auto gekocht, zegt klaverblad opeens geen verzekeringen te wijzigen zonder tussenpersoon, of zonder dat ook nog een andere verzekering afsluit! De nieuwe auto verzekeren ze gewoon NIET, tenzij ik ook nog een andere verzekering bij hun afsluit. Absoluut schandalige manier om te proberen mij een extra verzekering door de strot te duwen. Ze vragen al de hoofdprijs voor de autoverzekering, maar blijkbaar is dat nog steeds niet genoeg.

Geldgeilheid zonder grenzen. Ik vertrek en zoek me een serieuze verzekeraar, en adviseer iedereen om er niet eens aan te beginnen bij klaverblad.

Toine
20-02-2022

Mijn ervaring gaat over de rechtsbijstandsverzekering van Klaverblad. Op het gebied van dienstverlening, bejegening en klantvriendelijkheid is dit een absolute afrader. Op basis van de polisvoorwaarden denk je goed verzekerd te zijn. Maar zodra je een beroep doet op juridische bijstand begint het spel van de juristen en kom je snel tot de conclusie dat Klaverblad gebakken lucht verkoopt. De juristen zijn getraind om ieder beroep op juridische bijstand zo uit te leggen dat er volgens de polisvoorwaarden geen dekking is. Ook al zou iedereen die begrijpend kan lezen heeft tot een andere conclusie zou komen. Als je vervolgens een een klacht of bezwaar maakt tegen dit besluit begint de betreffende jurist zich vijandig tegen je op te stellen en worden er allerlei trucjes ingezet en worden er ongefundeerde aannames gedaan om je monddood te maken. Bij Klaverblad draait het om geld en zeker niet om mensen. Mijn advies is om geen klant te worden bij deze verzekeraar.

Nico
17-02-2022

Ik heb al jaren een arbeid ongeschiktheid verzekering bij Klaverblad

alles gaat goed tot je wat ga mankeren dan wordt het op eens heel moeilijk, ik heb nek/rug en schouderklachten op mri en röntgen foto`s is duidelijk te zien dat er vorm is van slijtage ,toch moet ik 2x per jaar bij een arts melden op zich geen probleem als het zin zou hebben laatst bij een verzekering arts geweest , de man heeft met me gepraat en van uit dat gesprek een dossier opgebouwd waaruit blijkt dat ik mijn werk als zelfstandig automonteur makkelijk kan uitvoeren

alles is er op gericht om niet uit te betalen mocht u de zelfde ervaringen hebben meld dit het is niet normaal hoe je behandelt word ,ik zeg neem nooit een Klaverblad verzekering

Linda
14-02-2022

Ze doen aannames die totaal nergens op gebaseerd die ook nog eens zeer beledigend zijn en na jaren trouwe klant te zijn geweest weigeren ze je auto te verzekeren terwijl er nog nooit 1 dubbeltje te hebben geclaimd aan schade voor ons NOOIT geen klaverblad meer!

Steven
05-02-2022

Waardeloze verzekering.

Super slecht bereikbaar en als je ze te pakken krijgt doen ze hun best om je niet te hoeven helpen. Sluit a.u.b geen rechtsbijstandsverzekering bij hun af.

Ata
18-12-2021

Betalen voor rechtsbijstandsverzekering en niks krijgen …

Al heel lang betaal ik hier voor mijn rechtsbijstandsverzekering. Tot 5 verschillende zaken gemeld en keer op keer is het geweigerd door klaverblad. Ze zoeken elke keer een reden om mij niet te helpen. Ze innen alleen maar premies en geven je geen service voor terug. De juristen zijn ook niet eens afgestudeerd en sommigen spreken gebrekkig nederlands. Als je in nood zit en hulp wilt dan kan je deze rechtsbijstandsverzekering beter links laten liggen. Je hebt er geen f aan!. Een keer zeggen ze je zaak is te goedkoop dus we kunnen geen zaak van maken. Andere keer zeggen ze je zaak is te duur zie algemene voorwaarden. Weer een andere keer zeggen dit valt niet in je verzekering. Zo kan ik maar doorgaan met hun drogredenen. Eigenlijk staat in hun algemene voorwaarde: betaal premie en je krijg niks voor terug omdat wij lekker gratis geld willen verdienen

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Kees
11-09-2021

Enorm slechte ervaring met klaverblad

Mijn rechtsbijstandverzekering heeft totaal niks opgeleverd omdat klaverblad zelf constant in de weg zat. Om hun eigen kosten zo laag mogelijk te houden heeft Klaverblad het voor mij onmogelijk om mijn rechtszaak te kunnen doorzetten. Terwijl Klaverblad zelf toegaf dat de kans op winst redelijk groot was. De jurist die mij zou moeten helpen kwam afspraken niet na en ging achter mijn rug om met de andere partij in gesprek.

Toe
09-08-2021

Onprofessioneel en klantonvriendelijk

Weer zo'n rechtsbijstandsverzekering die uitsluitend makkelijk te winnen zaken in behandeling neemt en bij de beoordeling/acceptatie alvast op de stoel van de rechter gaat zitten en daarbij allerlei argumenten zoekt om te kunnen afwijzen. Als je dit soort zakkenvullers nodig hebt zit je in de problemen en dan heb je echt geen behoefte aan Klaverblad Rechtsbijstandsverzekeringen. En als ze je wel helpen is je schadebedrag of zaak waarschijnlijk zo klein dat je het zelf ook kan regelen.

Hennie
27-06-2021

Slogan bij mij de waarheid

Een scootmobiel verzekering die net voor een jaar is verlengd, is door het overlijden van mijn vrouw direkt beëindigd. Uitstekende service.

Vera
18-06-2021

Nieuwe polis voor een man die al 4 jaar dood is

Mijn vader is overleden in 2017. Verzekering beëindigd maar toch een nieuwe polis blijven versturen met betaling uiteraard. Geven geen gehoor op mailtjes. Behalve de standaard mail dat ze spoedig zullen reageren. We zijn inmiddels 4 jaar verder! Daarbij is het heel vervelend om post te blijven ontvangen van een dierbare zo veel later

Jack
26-05-2021

Amnesia

Andere auto bel naar het Klaverblad verzekeringen oom deze te verzekeren worden het eens over de autoverzekering plus inboedel verzekering 48euro per maand daar kon ik mee leven eerst werd er zomaar 147 euro van mijn bank saldo afgeschreven tussen persoon gebeld deze heeft de maatschappij gebeld hadden per ongeluk een casco verzekering gebruikt.

Op advies van de tussen persoon bedrag terug geboekt de nieuwe polis voorwaarden auto 55 euro

inboedel 12euro en ik heb 14 schade vrije jaren deze worden niet in de polis vermeld en of ik de 147 euro

nog even wil betalen

Montey
25-05-2021

De verzekering die niet wil betalen.

Sluit nooit een verzekering af met deze malafide partij. Ze willen niet betalen en komen met prachtige artikelen. Twee maal schade ingediend en twee maal met duistere redenen afgewezen.

Harry
21-05-2021

Oververzekering en onprofessionele afhandeling

Op 1-6-2013 heb ik te goeder trouw een polis bij Klaverblad afgesloten. Omdat ik de adviseur persooonlijk al 25 jaar goed ken, ging ik ervan uit dat hij mij het juiste produkt had verkocht en heb ik mij ook vanwege het relatief lage premiebedrag nooit in de kleine lettertjes van de polis verdiept.

Tot vorige week de nieuwe polis op de mat viel. De premie is in de loop van de jaren gestegen tot boven de 12 euro en ik heb vanwege mijn financiële situatie de polisvoorwaarden uitgebreid bestudeerd.

Ik blijk o.a. een Royaal inboedelverzekering te hebben die t.o.v. de Budgetpolis, o.a. volgende schades extra verzekert:

- dijkdoorbraken en kade/sluisoverstromingen (in Veenendaal?)

- uitgebreid slecht weer (mijn appartement is 2 jaar geleden gerenoveerd en weerbestendig)

- saneringskosten van grond en asbest (ik huur)

- dergelijke kosten te voorkomen door zelfs delen van mijn huis te verwijderen. (nogmaals: ik huur)

- meest uitgebreide verzekering voor waterbed en aquarium (heb ik niet)

er brandt eten aan? (ik woon alleen: er brandt bij mij nooit iets aan)

Deze (absurde) verschillen zijn mij bij het afsluiten nooit verteld.

Ik woon nl. in een goedkoop huurappartement met bijstand en bovenstaande extra dekking heb ik echt niet nodig en dat had mijn adviseur moeten weten.

Bovendien weigert hij al een week, zelfs na herhaalde telefoontjes en emails mijn opzegging te bevestigen en mij serieus te woord te staan.

Het verschil in premie is niet zo heel groot, maar x 12 mnd. x 8 jaar loopt het bedrag aardig op.

Omdat ik begrijp, dat het mijn eigen verantwoordelijkheid blijft, om de polisvoorwaarden goed door te nemen, voordat ik bij het kruisje teken, vindt ik dat de verantwoordelijk hier ook gedeeltelijk bij uw organisatie ligt.

Want is het bovenstaande standaard Klaverbladbeleid of de persoonlijke werkwijze van de adviseur?

Klaverblad stelt zich formeel op en regelt de opzegging per direct en houdt de adviseur de hand boven het hoofd. Waarom smeerde de adviseur mij een duidelijk te dure polis aan, onder het mom van: "dan ben je goed verzekerd". Waarom kon de adviseur de afgelopen week geen fatsoenlijke actie ondernemen op mijn opzegging?

Hier zijn wat emailquotes van hem:

"Neem een biertje om tot rust te komen: je bent goed verzekerd!"

"Ik zeg niks op voordat jij een nieuwe dekking hebt"

(dekking is niet verplicht)

"Maar je knappe zus mag me ook bellen. Dan beëindig ik de polis!

ik belde daarom het hoofdkantoor die gelijk heeft ingegrepen en mijn polis per direct heeft opgezegd.

In hun brief houden ze de adviseur nog wel de hand boven het hoofd terwijl hij mij 8 jaar lang heeft kunnen vertellen, dat ik oververzekerd was.

Richard
03-05-2021

Ontslag? Misschien ligt het aan jezelf.

In de periode van corona had Klaverblad het veel te druk. De bereikbaarheid van de rechtsbijstand afdeling was zeer slecht en duidelijk onderbezet. Zowel door de telefoniste en door de medewerkers werd dat ook bevestigd en resulteerde dit in zeer vreemd oriënterend gesprek waarop de medewerker aangaf, dat ik bij mezelf moest nagaan waarom er geen vervangende functie werd aangeboden?! Hiernaast is Klaverblad in ons internationale bedrijfsleven, niet van plan in het Engels te reageren, ondanks dat er geen sprake is van Engels recht, kan er pas bij een proces een externe jurist worden toegekend en ligt de vergoeding een heel stuk lager. Dat laatste is nog niet zo vreemd, echter je probeert juist in de eerste fase met interne of externe juridische ondersteuning de weg naar de rechter te voorkomen! Maar bij Klaverblad moet het eerst tot een rechtzaak komen. De TV commercieel van Klaverblad staat in schril contrast met deze verzekeraar! Wat een afgang, zal nooit meer een verzekering bij deze tent afsluiten. Wat een aanfluiting.

Agnes
20-04-2021

Schade aanrechtblad

Ik heb eten aan laten branden. En daardoor raakte een lichtelijk in paniek. En zette ik per ongeluk de pan op het aanrechtblad . Daar ontstond schade door. Contact gezocht met Wilbrink Financiële Diensten in Klarenbeek. Schadebedrag was in totaal € 870,00. Wilbrink heeft alles geregeld met Klaverblad verzekeringen. Ondertussen review's gelezen over Klaverblad verzekeringen die niet altijd positief waren. Ik heb vrijdag 16 april foto's, offerte en schadeformulier naar Wilbrink gestuurd. En dinsdag 20 april kreeg ik bericht dat alles vergoed word. Een hele dikke pluim voor Wilbrink Financiële Diensten in Klarenbeek en Klaverblad verzekeringen voor de super snelle en nette afhandeling van mijn schade.

Fca
Deze klacht is opgelost
17-03-2021

Klaverblad inboedel lachertje

Ik had waterschade in de kelder. 50 euro geclaimd want swifferachtig ding, honden snacks en zo meer allemaal kapot. Typische kelderpullen.Goed, formulier invullen foto's er bij, klaar. Krijg keurig snel een reactie: ze geven 50 euro want zo'n klein bedrag en nooit eerder geclaimd dus zonder voorbehoud 50 piek. Top. Alle natte zooi opgeruimd en weggegooid.

Krijg ik gisteren en nu weer een uitgebreide mail: of ik alsnog wil leveren foto's, aankoopbewijzen, prijsopgave, jaar van aanschaf, bonnetjes, kostenraming van ELK item dat ik claim. Aha. Ik heb natuurlijk geen bonnetjes van mijn swifferachtig ding bewaard. Of van de hondensnacks, de zeem, de dweil, .hoe dan? Waaaaaardeloze organisatie en wat moet ik steeds denken aan de tv reclame van klaverblad. Een lachertje.

Ingrid
21-02-2021

Schade die door een willekeurig iemand ingeleverd word vergoeden ze

Er is iemand met de fiets tegen mij aan gereden. Ik heb flinke schade. De persoon zelf niets. Ze word zo kwaat gooit haar fiets op de grond en gaat op de grond zitten. Belt de politie en ambulance. Ze eist dat ik blijf staan. Ben zo beduusd dat ik ben blijven staan. De politie heeft al mijn gegevens aan dit persoon gegeven en niets aan mij. En klaverblad heeft € 208,- vergoeding gegeven aan haar. Ik ga van € 11,08 euro per maand naar € 25,50 per maand betalen. Ik betaal dus zelf die € 208,- maar die schade komt niet door mij. Ik Snap ook niet dat ze dit allemaal maar zomaar doen.

Robbert
25-12-2020

Schade ook als u deze zelf veroorzaakt word vergoed!

Waardeloos bedrijf. Je denkt goed verzekerd te zijn en na jaren niets te hebben geclaimd en een keer per ongeluk schade weten ze hier onterecht al.de claim af te wijzen. Klus schade wat eigenlijk raar is zou wel worden vergoed. Dat is eigenlijk verwacht handelen en mijn onverwachte handeling wijzen ze af. Zie hun tekst hier.Vrijwel alle andere plotselinge en onverwachte gebeurtenissen, ook als u deze zelf veroorzaakt. Voor schade aan mobiele elektronica geldt een eigen risico van € 150,- per gebeurtenis.Legale oplichters zijn het.Ik ga op zoek naar een fatsoenlijke verzekering.

NFM
25-12-2020

Wat een aanfluiting

De rechtsbijstandsverzekering van Klaverblad in 1 woord: you pay peanuts, you 'll get monkeys! Het is inderdaad een goedkope rechtsbijstandsverzekering, en dat merk je! Ze innen graag je premie, maar rechtsbijstand verlenen : hoh maar! De medewerkers zijn of geen juristen of erg lui: ze lijken niet op de hoogte te zijn van de gangbare wetgeving of recente uitspraken van de Hoge Raad, je moet alles voor ze uit elkaar zetten en je zaak eigenlijk zelf in elkaar zetten en na veel gedoe en veel gepush komen ze eens in actie. Nu 2 keer een geval met ze gehad en ze zijn ABSOLUUT niet behulpzaam, niet kundig, en doen er, zoals vele anderen al voor me aangaven, alles aan om de zaak niet te hoeven behandelen! Zonde van je geld! Je kan beter wat meer premie betalen en dan een rechtsbijstandsverzekering hebben die ook waar voor zijn geld biedt: hier betaal je premie voor nop!

Rox
16-12-2020

Om te janken

Ik denk dat klaverblad intern met flessenpost communiceert. Ook naar klanten toe onzorgvuldig en niet netjes. Medewerkers doen uitspraken die later ontkent worden.

Meer Klaverblad Verzekeringen reviews