Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Goede kwaliteit artikelen en snelle levering.

Altijd interessant en toffe prijzen met correcte levering toppie

✓ Koopjedeal.nl Dag Jan,

Wij doen het graag voor u! Bedankt voor uw aardige gebaar door deze reactie achter te laten.

Tot horens!

Team Webcare Koopjedeal.nl

Prima aanbiedingen, prima prijs en snelle levering!

Inmiddels hebben we al vele malen producten besteld en op exact geplande, cq afgegeven tijden geleverd gekregen. De producten beantwoordden altijd aan de verwachtingen en hoefden nooit te worden geretourneerd.Ons vertrouwen was groot en is nooit beschaamd.

Ik ben altijd zooooo blij als ik mijn bestellingen binnen krijg van jullie! :) ik weet gewoon als ik iets bestel het altijd goed aankomt. Jullie leveren zowel kwaliteit als kwantiteit en ik denk dat wij als klant daar heel erg tevreden over kunnen zijn, ik heb nog niet meegemaakt dat er iets verkeerds is gegaan. Levertijden zijn ook super vlug en daarbij worden we netjes op de hoogte gehouden wat de eventuele leverdatum zal zijn, nou kortom ik ben erg tevreden en wil vooral meegeven dat jullie door moeten gaan met wat jullie nu Al allemaal bereikt hebben! Oja, de prijzen en acties zijn echt super leuk en voor veel mensen ook betaalbaar!

Het assortiment is zeer goed en de levertijd gaat altijd snel en goed. De reclame die koopjedeal maakt is uitmuntend.

Zoals de titel al zegt, goede en leuke producten voor een topprijs. Zelfs de levering is supersnel. Ook fijn dat dezelfde producten met enige regelmaat terug keren. Altijd handig als je meer wilt. Hopelijk komt de tafel van oude scheepsplanken uit bali ook weer terug, want helaas visten we net naast de boot;) Aanrader deze site

Niet zo heel veel besteld maar alles volgens wens !

✓ Koopjedeal.nl Dag Gerry,

Ook het kleine doet er toe! Fijn om te lezen dat alles geheel naar uw wensen is.

Team Webcare

Meerdere keren gebruik gemaakt bij koopjedeal. Artikelen zijn van goede kwaliteit, communicatie over levering is duidelijk. Betaling verloopt vlot en daarnaast bouw je heel snel voordeel op voor nieuwe bestellingen in de toekomst. Extra voordeel welteverstaan, want de artikelen zijn eigenlijk al zeer voordelig geprijsd.

✓ Koopjedeal.nl Dag Sven!

Hartstikke bedankt voor uw leuke recensie. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij Koopjedeal.nl

Team Webcare.

Snelle levering goede produkten

✓ Koopjedeal.nl Beste Andrea,

Wat leuk om te lezen dat u onze service zo waardeert. Bedankt voor uw positieve woorden.

Team Webcare

Hallo., Moet even iets kwijt. Wat een super klantenservice bij KOOPJESDEAL! Heb regelmatig via CHAT contact gehad met KOOPJESDEAL . SNEL EEN SUPERVRIENDELIJKE MEDEWERKER/STER die zich daar meldt aan de telefoon. Ze hebben daar echt altijd een oplossing. Is ook altijd ten gunste van de klant. Koop regelmatig kleine dingetjes, maar ook,zelfs een tuinstel dat keurig afgeleverd wordt Het is al leuk,om elke dag ff te neuzen naar al die bruikbare hebbedingetjes. Mijn vrienden en kennissen zijn ook enthousiast geworden. Retourneren is ook geen punt. Heb ik nog maar weinig hoeven te doen. JE KUNT ER VAN ALLES VINDEN. HOEFT JE HUIS NIET UIT. WORDT NETJES BEZORGD EN Bij VRAGEN ALTIJD ! HULPVAARDIGE VRIENDELIJKE MEDEWERKERS! Niet meer voor boodschappen door weer en wind naar het centrum gaan, je auto duur parkeren , lange rijen bij kassa's en.sjouwen met je spullen. NEE HOOR! Lekker thuis op,de bank onder het genot van een lekker kopje koffie winkelen bij KOOPJESDEAL. EN. BINNEN EEN PAAR DAGEN GAAT DE BEL EN DAAR ZIJN JE BESTELDE SPULLETJES. KEURIG VERPAKT. Petje af voor,iedereen die hier voor heeft gezorgd . NIET GOED FF EEN BELLETJE EN HET KAN WEER TERUGGESTUURD WORDEN. EEN KLANT VAN KOOPJESDEAL.

Ik houd het kort en krachtig Ilse , je producten zijn prachtig Bezoek daarom snel www.koopjedeal.nl

✓ Koopjedeal.nl Wat een fantastisch bericht om te openen, dank u wel! Wij zullen dit compliment persoonlijk overhandigen aan onze Ilse hoor. Wist u dat u zich ook kunt inschrijven voor onze nieuwsbrief?! Wij houden u dan iedere dag up-to-date over de prachtigste producten. Fijne dag, Team Webcare.

De levering was op tijd. Er zat echter geen nederlandse beschrijving bij het product. In de bijgeleverde beschrijving staat ook niet aangegeven dat de smartwatch eerst moet worden opgeladen. M.a.w. de beschrijving noet volledig

✓ Koopjedeal.nl Beste Ad, Wat fijn dat u het pakketje op tijd in ontvangst heeft mogen nemen! Graag voorzien wij u nog van de Nederlandse handleiding, als u die nog even wenst door te lezen. Groetjes, Team Webcare

De eerste keer dat ik jullie site ontdekte was met gemengde gevoelens. Maar mijn aankoop was helemaal in orde en naar wens Vanaf dan bekijk ik dagelijks jullie site en heb al dikwijls hele goeie koopjes kunnen doen en iedere keer was het helemaal zoals jullie beschreven Onze beste aankoop was een boxspring We hebben dan zelfs nog ene cadeau gedaan voor ons dochter die te samen ging gaan wonen met haar vriend. Dagelijks als we gaan ga slapen zeggen we nog tegen elkaar dat dat onze beste koop is in jaren

Innovatieve producten verrassen klanten

✓ Koopjedeal.nl Goedenavond Wim, wat betreft de koopjes zijn wij zeker up-to-date en bieden wij onwijs veel leuke dingen aan! Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Groetjes, Team Webcare.

Prettige website, goede informatie en zeker handig voor mij als seniorgebruiker

✓ Koopjedeal.nl Beste Erica, Wij proberen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken! Wist u dat u zelfs telefonisch een bestelling kunt plaatsen?! Groetjes, Team Webcare

Mijn ervaringen met Koopjedeal.nl zijn zeer naar tevredenheid verlopen

✓ Koopjedeal.nl Beste Nienke, wat fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over uw ervaringen bij ons. Wij streven er natuurlijk iedere dag naar om u tevreden te houden! Wellicht tot ziens, Team Webcare.

Ik heb 1x een Dekbedhoes gekocht van katoen satijn. De voorkant is anders dan de achterkant. Het was ook maar 19, 95 euro dus ja laat het maar zitten. Maar de volgende keer doe ik dat niet meer.

✓ Koopjedeal.nl Beste Alie, wat vervelend om te vernemen dat uw dekbedovertrek niet naar verwachting is geleverd, waarvoor onze excuses. Wist u dat wij een gratis retour-policy hebben?! Wij kunnen u dan ook kosteloos voorzien van een nieuw exemplaar. Mocht u nog een tegemoetkoming wensen, wil ik u graag adviseren om dit via info@koopjedeal.nl kenbaar te maken. Wij helpen u graag! Met vriendelijke groet, Team Webcare

Prima en aantrekkelijde deals

✓ Koopjedeal.nl Beste Arie, Onze stermedewerkers van de inkoop-afdeling doen hun uiterste best om iedere dag weer de beste deals voor u klaar te zetten. Hartelijk dank voor uw leuke bericht! Met vriendelijke groet, Team Webcare.

Ik brstrl brst wel veel bij koopjesdeal en is altijd netjes op tijd op een keer na. Voor de rest ben ik heel tevrede mee, bedankt voor de vertrouwen.

✓ Koopjedeal.nl Beste, Wij verwerken zo ontzettend veel bestellingen, dat de levertijd wel eens iets langer kan duren dan dat u gewend ben. Al onze medewerkers staan 7 dagen per week paraat, om dit dan ook zo snel als mogelijk voor u op te lossen. Groetjes, Team Webcare.

Altijd snelle en correcte bezorging. Nooit problemen.

Ik ben zeer tevreden over jullie manier van werken Goede informatie zodat je precies weet wanneer er geleverd word Vriendelijke groet Wim de Weerdt

✓ Koopjedeal.nl Beste Wim, Al onze medewerkers zijn iedere dag up-to-date en beschikken over alle informatie. Zo kunnen wij u het beste helpen en dat willen wij graag. Groetjes, Team Webcare.

Al verschillende artikelen besteld en ik moet zeggen,alles in goede staat en snel ontvangen. Geen probleem.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan, Bedankt voor uw leuke reactie! Wie goed doet, die goed ontmoet! Wij zullen al onze toppers vandaag extra belonen! Met vriendelijke groet, Team Webcare.

Ik heb goede ervaring met Koopjesdeal. altijd de bestelling op tijd en netje afgeleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Rein, Wat een leuke feedback! De klant is Koning bij ons en wij zullen ook altijd ons best blijven doen om u tevreden te houden. Groetjes, Team Webcare.

Heb de afgelopen tijd ongeveer 7 x iets besteld en iedere keer is het raak: gewoon bingo qua snelheid en afwikkeling Gewoon doen wat men belooft te doen. Niets meer en vooral niets minder. Is er iets mis met het bestelde artikel dan retourneer je gewoon en je krijgt min of meer direct een goed artikel terug. Dat zou ietwat sneller mogen worden afgewikkeld wat mij betreft. Verder niets dan lof !

✓ Koopjedeal.nl Beste Bert, Bij Koopjedeal wachten we niet op een goede dag, deze maken we iedere dag gewoon zelf! Daarom staan wij altijd paraat om u de aller snelste service te bieden. Fijn dat u zo tevreden bent over uw ervaringen bij ons. Groetjes, Team Webcare.

Ik had een ledlooplamp gekocht maar deze deed het niet. Na controle bleek er een stuk koper te missen die voor het contact zorgt tussen de batterijen. Ik heb toen gebeld en moest de lamp maar terug sturen , binnen een week had ik een nieuwe die wel goed was. Top service?

Fantastisch tevreden over jullie

✓ Koopjedeal.nl Beste Bert, Bedankt voor uw feedback. Wij doen ten alle tijden ons stinkende best om u zo goed mogelijk te helpen. Of dit nou gaat om een bestelling plaatsen of een pakketje bij u leveren. Als je tevreden bent met weinig dan bezit je veel! Groetjes, Team Webcare.

Via via terecht gekomen bij koop je deal, inmiddels al een aantal bestellingen gedaan. Het zijn leuke aanbiedingen van zowel fashion, artikelen voor in en om het huis en natuurlijk de hebben dingetjes. Elke aanbiedings mail die ik ontvang wordt dus ook geopend en even bekeken en uiteraard ook regelmatig wat besteld

✓ Koopjedeal.nl Beste Wilma, Bij Koopjedeal zijn wij van alle markten thuis! De beste deals en de hoogste service. Bedankt voor uw leuke reactie, dat doet ons goed! Groetjes, Team Webcare.

De aanbiedingen bij Koopjedeal.nl zijn vaak wel aantrekkelijk. Doch de kwaliteit is ook naar de lage prijs die aangeboden wordt. Soms valt die kwaliteit tegen, maar vaak is die voldoende waarvoor ik het product wil gebruiken. Als er iets fout gaat of de geleverd producten niet volgens de aanbieding zijn, mag de klantenservice wel vriendelijker en sneller reageren. Ook dient de consumentenwetgeving beter nageleefd te worden door Koopjedeal.nl.

Elke keer nadat ik iets kocht bij Koopjedeal, viel het mij op dat de klantvriendelijke houding telkens verbeterde. De hele afhandeling in het aankoop proces is helder en overzichtelijk. Nazorg is eveneens een belangrijk item voor Koopjedeal. In de personificatie van Ilse heb je een haast vriendschappelijk contact! De toevoeging dat je ook AfterPay kunt betalen is een uitstekende keuze. Ik hoop nog vaak via Koopjedeal te kopen.

Meer Koopjedeal.nl reviews