Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

De aanbiedingen die ik via mail ontvang geven mij altijd aanleiding om verder op de site te zoeken of er nóg meer van die leuke artikelen staan tegen weggeefprijzen.! De leveringen zijn vinden altijd netjes volgens beloften plaats!

Heb aan vraag een niets toe te voegen

✓ Koopjedeal.nl Beste Ab, wat leuk om te lezen dat u niks heeft toe te voegen en onze website goed vind. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen dan vernemen wij het uiteraard graag van u. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Nooit problemen gehad met de afwikkeling, ik ben heel tevreden

✓ Koopjedeal.nl Beste Anton, hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij hopen dat u bij een eerst volgende bestelling ook niet tegen problemen aanloopt. Mocht dit wel het geval zijn dan vernemen wij het uiteraard graag van u. Met vriendelijke groet, team webcare Koopjedeal.nl

Regelmatig met grote tevredenheid leuke artikelen gekocht tegen zeer billeke prijzen. Tot nu toe nooit reden gehad producten te retourneren, dus met dat facet heb ik geen ervaring

✓ Koopjedeal.nl Beste Paul, ten eerste willen wij u bedanken voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij vinden het heel fijn om te lezen dat u een terugkerende klant bij ons bent. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Al een aantal keren iets besteld , zeer tevreden , goede producten en een snelle levering.

✓ Koopjedeal.nl Beste Henny, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te horen dat u onze levertijden zo kan waarderen. Wij streven er ten alle tijden naar om een bestelling binnen de gestelde termijn af te leveren. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Ik heb altijd zonder ptoblemen en snel mijn bestelling Ontvangen

✓ Koopjedeal.nl Beste Peter, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het heel fijn om te lezen dat u ons als snel, voordelig en betrouwbaar ervaart. Graag zien wij u dan ook terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Produkten zijn attractief Prijs is goed Afwikkeling bestelling keurig op tijd

✓ Koopjedeal.nl Beste Wim, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de afgeleverde producten. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Het enige minpuntje vind ik dat er soms bij gebruiksvoorwerpen (in mijn geval een gaatjes/knopen tang) geen nederlandse gebruiksaanwijzing is. Die tang heb ik dus nog nooit gebruikt.

✓ Koopjedeal.nl Beste Dinie, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij hebben een link voor u bijgevoegd, zodat u alsnog gebruik kan maken van de door u bestelde gaatjestang;

Hopend dat u hier iets aan heeft. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Ik wordt steeds verrast door nieuwe artikelen, handig, aantrekkelijk en dan de prijs: Top

✓ Koopjedeal.nl Beste Amy, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wat leuk om te lezen dat wij u elke keer weer verrassen met leuke, handige en aantrekkelijke artikelen voor een Top prijs. Mocht u nog bepaalde producten missen op de website, dan vernemen wij het graag van u. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Heb bij koopjedeal.nl al vele malen gekocht en is perfect allemaal Zelf te service is uitmuntend want bij vragen heb je snel antwoord Zeker een aanrader en je hoeft er de deur niet voor uit bij slecht weer

✓ Koopjedeal.nl Beste Pieter, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over de geboden service en dat u ons een echte aanrader vind. Graag zien wij u dan ook terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

50€ bestelling = gratis verzending vind ik goed en slim, soms wil je iets van 10 € en dan moet je bijna de helft betalen voor verzendkosten dat vind ik wel veel.

✓ Koopjedeal.nl Beste Fatima, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over de gratis verzending vanaf €50,-. Wij proberen ten alle tijden de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en de maximale verzendkosten bedragen bij ons €5,95. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Altijd goed, altijd op tijd. Veilig betalen en punten sparen om een volgende keer nog voordeliger te kunnen kopen.

Waarom Koopjesdeal tip top is.Gewoon duidelijk en attent reageren on een vraag of toesturen van de gebruiksaanwijzing echt super en bedankt

Leuke artikelen, goed bezorgd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Bart, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het heel leuk om te lezen dat u zo te spreken bent over de artikelen en de bezorging hiervan. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Diverse malen iets besteld en.altijd keurig en op tijd geleverd.

Ik ben altijd tevreden over iedere bestelling die ik heb gedaan bij koopjesdeal. Levering op tijd en goed verpakt.

✓ Koopjedeal.nl Beste Joke. Mag ik u bedanken voor uw positieve feedback?! Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over iedere bestelling. Groetjes, Team Webcare.

Ik wilde even zeggen Dat tot nu toe al mijn bestellingen Goed en volgens afspraak geleverd Zijn en ik in de toekomst zeer zeker Nogwel zal bestellen

✓ Koopjedeal.nl Beste Alex, ten eerst willen wij u bedanken voor de moeite die u heeft genomen om een positieve recensie te plaatsen. Graag zien wij u terug op de website. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Super lage prijzen voor goede producten en een snelle levering

✓ Koopjedeal.nl Beste Nicoline, hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij streven er ten alle tijden naar om goede producten aan te bieden voor een scherpe prijs. Mocht u nog bepaalde producten missen op de website dan vernemen wij dit graag van u. Elke tip is welkom. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Goede service prima verzorgd

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het heel fijn om te vernemen dat u onze service zo kan waarderen. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Koop je bij deal,dan weet je dar word behandeld met hart en ziel.De service is goed dus af de hoed en ik kan u vertellen dat ik bij koopjedeal blijf bestellen

Mijn ervaring is niet zo lang,maar inmiddels wel om spontaan te volgen. Het vertrouwen via internet te kopen en te betalen heeft mij snel gerust gesteld.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het heel fijn om te vernemen dat u door Koopjedeal vertrouwen heeft gekregen in internet shoppen. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Ik heb al heel wat bij Koopjedeal.nl besteld. Bijna alles tot tevredenheid maar waar gehakt wordt vallen spaanders dus een keer een foutje maken kan gebeuren maar dan moet het foutje als hierop gewezen wordt wel hersteld worden. Dat is dus een min puntje. Al vaak aangegeven dat één van de fruitboompjes (abrikoos) die ik had besteld al dood was toen ik hem kreeg. Heb hier geen reactie opgehad. Met vriendelijke groet, Henk Jager Hoogezand

✓ Koopjedeal.nl Beste Henk. Foutjes kunnen inderdaad gebeuren, daar zijn wij immers mensen voor! Hopend dat het probleem met uw fruitboompjes inmiddels is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Webcare.

Elke bestelling is meer dan 100% zijn geld waard geweest en daarnaast altijd zeer correct uitgevoerd - zelfs door de bezorgdienst , waar de leveranciers , in casu Koopjesdeal, geen direct invloed op heeft. Dus zeer tevreden.

Soms zijn er medewerkers die via de chat niet op de hoogte zijn van bepaalde zaken. Laatst bestelde ik twee lichtwekkers maar stelde de vraag via chat of er ook een USB kabel met adapter bij de wekkers geleverd zou worden. Het antwoord was nee. Dus ik via een andere webwinkel twee kabels bestelt. Komen de wekkers binnen met de kabels etc er wel bij dus moest ik de andere kabels weer terugsturen. Allemaal extra werk.

✓ Koopjedeal.nl Beste Gerard, hartelijk bedankt voor uw bericht. Ten eerste onze excuses dat u foutief bent geïnformeerd, dit heeft te maken met de verkeerde productinformatie die de leverancier aan ons heeft verschaft. Wij gaan hier een melding van maken. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Het is een goed eerlijk bedrijf wie de afspraken ook nakomen

✓ Koopjedeal.nl Beste H, hartelijk bedankt voor uw bericht. Eerlijkheid duurt het langst en de klant is Koning bij ons! Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Altijd goed en snell geleverd ! Echt heel goed ! Een keer een artikel bestelt dat niet functioneerde (na zo een 10 bestellingen of meer). Meteen een tegoed bon gekregen ! Ik kan alleen verder aanbevelen !

Bestelling, bezorging, bereikbaarheid .top

Alle bestellingen zijn netjes en spoedig verzonden. Geen lange wachtlijst om je artikelen te ontvangen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Bram, graag willen wij u bedanken voor het delen van uw positieve ervaring. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, dan vernemen wij het uiteraard graag van u. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Naast bovenstaand verder snelle levering van al de mooie producten.

✓ Koopjedeal.nl Beste Mieke, hartelijk bedankt voor uw bericht. We Love it! dat u zo tevreden bent over de deals welke wij aanbieden. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl

Beste producten.beste prijs.tevreden.top

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans, hartelijk bedankt voor uw positieve recensie. Wij vinden het heel fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de producten en de geboden service. Met vriendelijke groet, Team webcare Koopjedeal.nl
Meer Koopjedeal.nl reviews