Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Goede informatie over aangeboden producten en snelle en correcte levering

✓ Koopjedeal.nl Beste Ben,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de aangeboden producten en de informatie die wij verstrekken over de producten. Tevens proberen wij ten alle tijden om een bestelling binnen de gestelde termijn te leveren.

Team webcare Koopjedeal.nl

Makkelijk , ruime sortering ,zeer goede kwaliteit ,mooie producten ,goede service en vlotte afhandeling.

✓ Koopjedeal.nl Beste Frans,

Bedankt voor uw positieve reactie. Wij zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over onze website en de geboden service.

Team webcare Koopjedeal.nl

Pakketje goed ontvangen. De producten, die ik tot nu toe heb gekocht zijn goed. Geen klachten of problemen onder vonden! De prijzen zijn betaalbaar. Ik ben een tevreden klant!

✓ Koopjedeal.nl Beste Lizzy,

Heel erg fijn om te lezen dat u een tevreden klant bent. Mocht u nog verbeterpunten hebben, dan vernemen wij het uiteraard heel graag van u.

Reageren snel, goed contact

✓ Koopjedeal.nl Beste Manuela,

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat u zo te spreken bent over onze klantenservice.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik koop regelmatig iets van koopjedeal en ben heel blij met mijn aankopen. Één keer vond ik het gekochte product bij nader inzien toch niet passen in mijn woonkamer en heb dit zonder probleem weer kunnen terugsturen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Danielle,

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Heel fijn dat u zo tevreden bent met de geleverde aankopen. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Prima service. Producten snel geleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ralf,

Wij vinden het heel erg fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over onze service en de snelle levering.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Toen de afleverdatum kwam, nam ik via chat contact op om de aflevertijd te vernemen. Helaas, was het antwoord: Morgen. En Morgen was het Overmorgen, toen was het Vandaag, maar Morgen nog niets. Na een aantal chats en telefoontjes begin je te twijfelen. Annuleren? Niet doen! Soms loopt niet alles perfect, maar alles komt goed!

✓ Koopjedeal.nl Beste E.A

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Wij vinden heel erg fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is gekomen. Graag willen wij ons ook verontschuldigen over de onduidelijkheid over de aflevering van uw bestelling. Wij gaan dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat zij er zorg voor kunnen dragen dat het wordt verduidelijkt.

Team webcare Koopjedeal.nl

Heb al verschillende keren bestellingen gedaan bij jullie. Wat me echter steeds opvalt, en wat ik in een vorige reactie ook al heb aangegeven.vrijwel altijd is er een vertraging in de levering en/of artikel kan niet meer geleverd worden. Hier wordt dan wel een mail over gestuurd. Zo ook bij deze laatste bestelling weer het geval. Een besteld artikel bleek dus niet leverbaar meer te zijn. Andere artikelen zijn direct verstuurd nadat er telefonisch contact is geweest. Echter; Afterpay was niet ingelicht, dus de nota klopte niet.het niet geleverde artikel stond wel op de rekening. Hierover gemaild naar jullie, en de zaak is rechtgetrokken; de juiste rekening kwam binnen van afterpay. En een kortingscoupon erbij voor een volgende bestelling omdat 'een collega' vergeten was de rekening te corrigeren bij Afterpay.Dát vond/ vind ik zeer attent en een mooie geste. Dank daarvoor.

✓ Koopjedeal.nl Beste Barth,

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Ten eerste onze excuses dat u het bovenstaande probleem al meerdere malen heeft meegemaakt. Wij gaan dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. Het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de geboden oplossing en dat het probleem voor u in juiste orde is afgehandeld.

Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl

Team webcare Koopjedeal.nl

Ik ben tevreden over koopjedeal

✓ Koopjedeal.nl Beste L. Sachs,

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over Koopjedeal.nl. Graag zien wij u dan ook terug op Koopjedeal.nl

Team webcare Koopjedeal.nl

Prima prijs/kwaliteit Levering altijd op tijd zoals verwacht

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de geleverde bestelling. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl.

Team webcare Koopjedeal.nl

Na een mislukte aankoop is mijn retour aankoop goed afgehandeld,met vriendelijke medewerkers. Prima service houden zo.

✓ Koopjedeal.nl Beste H.J,

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij zijn heel blij om te vernemendat u zo tevreden bent over onze klantenservice. De klant is immers Koning bij ons. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Veel artikelen besteld maar incidenteel geretourneerd. Kwaliteit goed/zeer goed. Naar verwachting. Verzendinformatie altijd zeer accuraat. En stipt op tijd. Zeer aan te raden website.

✓ Koopjedeal.nl Beste Wim,

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u vol lof te spreken bent over de geleverde artikelen en de levertijden van onze producten. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Alles klopt van begin bestelling tot de vriendelijke aflevering door post-nl binnen de opgegeven tijd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Cal,

Ten eerste willen wij u bedanken voor het plaasten van uw positieve ervaring met Koopjedeal.nl. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet,

2x iets besteld,kwaliteit goed,levertijd goed,prijs goed,wat wil je nog meer

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij om te vernemen dat u zo te spreken bent over de bestellingen die u bij ons heeft geplaatst. Wij hopen dat u in de toekomst meerdere bestelling bij ons zal plaatsen en dan weer net zo te spreken bent. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

We erg veel email per dag

✓ Koopjedeal.nl Beste John, heel fijn om te horen dat u ons "gewoon goed" vind. Wij doen er alles aan om de klant naar tevredenheid te helpen en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wat betreft de aantal mails die u ontvangt, dit kunt u wijzigen via de website,per email of eventueel telefonsich. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

De producten worden goed omschreven en zijn zeer scherp geprijsd. Tevens worden de producten netjes en snel geleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Leo, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de productomschrijving en de zeer scherpe prijzen die wij aanbieden. Tevens vinden wij het fijn om te vernemen dat u ook tevreden bent over de aflevering van de bestelde producten. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Prima keuze en grote variatie in de aanbiedingen, die dagelijks wisselen. En de prijs is écht een stuk voordeliger. Snelle levering plus een kosteloze mogelijkheid tot retourneren. Uitstekend allemaal !

✓ Koopjedeal.nl Beste Louise, ten eerste willen wij u heel erg bedanken voor de moeite die u heeft genomen om een positieve recensie te plaatsen. Wij doen er alles aan om de klant naar tevredenheid te helpen. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Zeer snelle levering en dat bevalt mij uitstekend.

✓ Koopjedeal.nl Beste Edward, wij vinden het heel fijn om te horen dat de snelle levering u zo goed bevalt. Wij proberen ten alle tijden uit te leveren binnen de gestelde levertermijn.Met vriendelijke groet,

Tot nu toe 1x wat gekocht maar tevreden

✓ Koopjedeal.nl Beste Ingrid, hartelijk bedankt voor uw recensie. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl.Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Mooie prijs, snelle levering en goede kwaliteit.

✓ Koopjedeal.nl Beste Leo, hartelijk bedankt voor uw recensie.

Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Goed in service

✓ Koopjedeal.nl Beste Ben, hartelijk bedankt voor uw recensie.

Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over onze klantenservice.Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Meerdere malen wat gekocht en altijd tevreden

✓ Koopjedeal.nl Beste Angelique, wat leuk om te lezen dat u al meerdere malen iets heeft gekocht via Koopjedeal.nl en daar zo te spreken over bent. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

De bestelde goederen werden volgens afspraak en op een correcte manier bezorgd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Louis, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te vernemen dat de door u bestelde goederen op een correcte wijze en volgens afspraak zijn geleverd.Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Ik had diverse spullen besteld, ook lampen voor de tuin. Alles was goed behalve de lampen, eentje was een draad van los en werkte niet. Ik heb onmiddellijk dit gemeld en kreeg de Mededeling, het is gemeld bij de leverancier en ik moest even wachten met terug sturen. Een kleine week later kreeg ik nieuwe lampen. Super goed geregeld mensen van koopjedeal! Vooral de persoonlijke benadering vind ik vertrouwend. Ik zal zeker vaker hier kopen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Marieke, ten eerste onze excuses dat u een lamp heeft ontvangen die niet naar behoren werkte. Gelukkig is uw klacht naar tevredenheid opgelost en heeft u een nieuwe lamp in ontvangst genomen. Wij zien u dan ook graag terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Nadat bestelling was geleverd, bleek een van de bestelde goederen beschadigd / defect. Na een korte en snelle mailwisseling, perfect hersteld en de vervanging zeer spoedig nageleverd. Helemaal tevreden.

✓ Koopjedeal.nl Beste Gerard, ten eerste onze excuses dat een gedeelte van uw bestelling beschadigd is geleverd. Fijn om te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Bestellen en betalen en je bestelling wordt geleverd

✓ Koopjedeal.nl Beste Huiberdina, heel erg fijn om te lezen dat u het plaatsen van een bestelling bij Koopjedeal.nl op deze positieve manier heeft ervaren. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Laatste 2 bestellingen snel geleverd en tevreden over de producten

✓ Koopjedeal.nl Beste Gerard, bedankt voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Iets zien wat je altijd had willen hebben en daar dan niet te veel voor betalen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Rob, heel erg bedankt voor uw positieve recensie. Wij vinden het heel leuk om te lezen dat u voor een leuke prijs bij ons slaagt op de website. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Vaak gezellig druk

✓ Koopjedeal.nl Beste Joop, heel erg bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie.Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Ook nu ervaring met terug sturen, geen enkel probleem

✓ Koopjedeal.nl Beste Cees, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen dat u zo tevreden bent over de geboden service en dat u dit ook heeft ervaren met een retourzending. Met vriendelijke groet,

Meer Koopjedeal.nl reviews