Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Alles wat ik heb besteld, is zo verzorgd en snel afgeleverd. Ik ben Zeer tevreden.

✓ Koopjedeal.nl Beste Lineke, hartelijk bedankt voor uw bericht. Heel erg bedankt voor uw positieve recensie. Wij zijn heel blij om te vernemen dat u zo tevreden bent over de bestelling. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Leuk om te gebruiken, kan eindelijk weer mijn heel oude platencollectie afspelen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Aad, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij wensen u heel veel luisterplezier met het afspelen van uw oude platencollectie. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Gordijnen besteld. Helemaal blij mee.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan, hartelijk bedankt voor uw positieve recensie. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. En zien u graag terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Goede service en word prima op de hoogte gehouden over de bestelling/ bezorging per mail. goede kwaliteit materiaal en verpakking.

✓ Koopjedeal.nl Beste Simone, bedankt voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Alleen de kleuren kon je niet zien op de site dus ik heb nu een donker groen jasje ipv lichtgroen. Daarom geen 10. Koop beslist de volgende keer Groet Bernadet

✓ Koopjedeal.nl Beste Bernadette, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u de volgende keer weer terugkomt. Wat betreft de kleuren op de website, dit gaan wij doorgeven aan de desbetreffende afdeling zij kunnen hier zeker iets meer.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Soms geloof je t niet dat product zo goed koop als deal word aangeboden maar is t echt zo. Let op product kan ook tegen vallen maar dat moet je dan op de koop(deal) toe nemen. Ook de levertijd valt vaak mee.

✓ Koopjedeal.nl Beste Adriaan, hartelijk bedankt voor uw bericht. Heel fijn om te vernemen dat u over het algemeen tevreden bent over de bestellingen. Mocht het zo zijn dat een bestelling niet naar wens is, dan mag u deze binnen 14 dagen kosteloos aan ons retourneren. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Recent diverse aankopen gedaan en allemaal waar voor het geld.

✓ Koopjedeal.nl Beste Rob, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over de geleverde artikelen.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Vlugge levering en van mij uit geen klachten.

✓ Koopjedeal.nl Beste Julia, wij vinden het heel fijn om te horen dat u geen klachten heeft over de geleverde bestelling. Graag zien wij u dan ook terug op koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Camera besteld, deed het niet, terug gestuurd en omgeruild, andere camera gehad, was al gebruikt geweest, gebruiks aanwijzing ontbrak. Via chat gevraagd om alsnog gebruiksaanwijzing. tot op heden 0

✓ Koopjedeal.nl Beste Henk, ten eerste onze excuses voor deze ervaring met Koopjedeal.nl. Graag zouden wij uw bestel/ordernummer ontvangen in een persoonlijke mail naar info@koopjedeal.nl, zodat wij deze klacht zo spoedig mogelijk voor u op kunnen lossen. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Altijd correct, snel en volgens specificaties geleverd

✓ Koopjedeal.nl Beste Wim, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij om te vernemen dat u zo tevreden bent over de aflevering van uw bestellingen. Met vriendelijke groet,

Team webcare Koopjedeal.nl

Bij koop je deal zijn de producten goedkoop en goed. je krijgt wat je hebt besteld en de levertijd is kort. Ik ben zeer te vreden Ga zo door Groet Jeannet

✓ Koopjedeal.nl Beste Jeannet, hartelijk bedankt voor uw mooie compliment, dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet,

Goede levering en service

✓ Koopjedeal.nl Beste Leo, hartelijk bedankt voor uw recensie.

Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over onze klantenservice en de levering van uw bestelling.

Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl

Team Webcare Koopjedeal.nl

Dagelijks kijk ik even naar de koopjedeals. Allicht zit er iets voor je bij. Zo ja, dan is het bestellen een fluitje van een cent. Bezorging klopt. Ook het eventuele terugzenden is eenvoudig. Prettig zaken doen met Koopjedeal n.l.!

✓ Koopjedeal.nl Beste Henk, ten eerste willen wij u heel erg bedanken voor het plaatsen van een positieve recensie.

Mocht u nog bepaalde producten missen bij ons op de website, dan vernemen wij dit graag zodat wij het voor kunnen leggen bij de desbetreffende afdeling. Elke tip is welkom!

Team Webcare Koopjedeal.nl

Geweldig leuk gevarieerd aanbod, met waanzinnige kortingen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Arnold,

Wij vinden het heel erg leuk om te lezen dat u zo te spreken bent over de deals die wij aanbieden en heel erg bedankt voor uw compliment over de naam van onze website dit vinden wij echt leuk om te lezen.

Graag zien wij u terug bij ons op de website.

20 led tl balken besteld, 2 dagen later in huis

✓ Koopjedeal.nl Beste Niels,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Wij vinden het heel fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de snelle aflevering van de door u bestelde tl balken. Wij streven er ten alle tijden naar om een bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren bij de klant.

Prijs/kwaliteit bijzonder goed!

✓ Koopjedeal.nl Beste Kees,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Heel fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de prijs/kwaliteit verhouding.

Team webcare Koopjedeal.nl

Zonder problemen heb al vaak wat besteld

✓ Koopjedeal.nl Beste Patrick,

Heel erg bedankt voor uw positieve recensie. Wij waarderen het enorm dat u al vaker een bestelling bij ons heeft gedaan en tevreden bent over het bestelproces.

Team webcare Koopjedeal.nl

Snelle levering. een maal een product teru gestuurd. Snel geld terug gestort. Geen gezeur.

✓ Koopjedeal.nl Beste Louise,

Hartelijk bedankt voor de beoordeling met 4 sterren.

Wij waarderen het enorm dat de afhandeling van uw retourzending naar tevredenheid is verlopen.

Team webcare Koopjedeal.nl

Beloften worden nagekomen. Bij klachten wordt er adequaat gehandeld! En uiteindelijk altijd opgelost. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant.

Goede service en bestelling is goed te volgen via post NL

Ik heb al een aantal keren dingen gekocht en alles positief ontvangen. Ook een keer de service afdeling nodig gehad en hierover ook alleen maar lof. Nagenoeg geen wachttijd en direct goed geholpen. Ga zo door, zou ik zeggen.

Elke dag leuke gadgets voor betaalbare prijzen!

Complimenten voor jullie precisie en snelheid

Bijna een maand geleden 2 tapijten besteld, hetzelfde motief maar in verschillende kleurstelling. Een tapijt was goed, het andere was totaal anders. Na veel telefoontjes en beloftes, nogmaals hetzelfde tapijt wederom ontvangen en weer retour, mailtjes en beloftes over een andere levering, steeds naaste foute leveringsdata etc. nog steeds niets.

Bruikbare artikelen tegen interessante prijzen! Snelle levering

Ik ben erg tevreden met de lampjes

Een gemakkelijke wijze van bestellen en een snelle levering, zelfs eerder bezorgd dan was toegezegd en uiteraard keurig verpakt.

Ik had hoeslakens besteld. Hierbij er van uit gegaan dat tweepersoonsbed 2 bij 2 meter zou zijn. Het bleek 1,40 m bij 2 meter te zijn. Voor mij niet duidelijk bij de advertentie. Dit verteld. Er werd rustig geluisterd en mij aangeboden de lakens zonder verdere kosten retour te zenden en te ruilen voor de juiste maat; kingsize! Ze zullen binnenkort bij mij bezorgd worden.

De lampjes die ik had besteld waren snel binnen, eerder dan stond aangegeven en ze doen het prima

Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen.

Meer Koopjedeal.nl reviews