Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Alleen het artikel terug sturen gaat mjnder snel ! Duurd max.twee dagen voor er een goedkeuring komt,maar in de praktijk duurd het langer !

Al veel gekocht via Ilse, bijna altijd perfect en tegen scherpe prijzen. Soms niet naar wens en wordt het opgelost. Een enkele aanbieder (lampen) valt tegen.

Al vele bestellingen hier geplaatst tot volle tevredenheid. Slechts 1 X iets mis gegaan maar was ook weer zo opgelost. Toppie!

Levering na enkele dagen stipt! Bij retour alles hoed geregeld en geld terugstorten!

Zowel bestellingen als een retourzending worden goed afgehandeld.

Koop al jaren bij Koopjedeal en heb leuke en handige spulletjes via die site te pakken gekregen . Waar je normaliter ergens anders een hoofdprijs voor moet betalen . Dus ja regelmatig iets bestellen en er ook nog kortingen over krijgen . Heel fijn

Van het moment van bestellen tot de aflevering is alles al altijd perfect in orde !

Ik heb nu voor de tweede keer een HDMI splitter met afstandsbediening besteld. De eerste een paar maanden geleden teruggestuurd omdat de afst.bed. het niet deed. De 2e doet het ook niet, wel op handbediening.

Bestelling klopte helemaal.

Met bovenstaande opmerking heb ik alles gezegd.

Snelle levering en als het niet goed is het gemakkelijk retour te zenden.

Aantrekkelijke prijs goede service ook bij retouren

Goede bezorging. Toen er een onjuist product geleverd werd, is dat goed hersteld

Levering volgens afspraak. Kwaliteit naar verwachting.

Wel vervelend dat de gebruiksaanwijzing alleen in het Duits is en ook nog eens in heel kleine lettertjes. Een heleboel mensen leren geen of nauwelijks Duits meer op school tegenwoordig. Kan er geen vertaling bij, en dan ook in letters op normale grootte?

Mooie aanbieding en correcte levering

Wat ik tot nu toe gekocht heb is allemaal van goede kwaliteit, wordt snel en vriendelijk afgehandeld. en ook zeer goedkoop

Goede service , nette afhandeling

Snelle levering. Betalen via afterpay is erg handig. Geen wachten opgeld bij retourzendingen/

Goede en betrouwbare service

Het terugsturen van een Koop gaat perfect

Snelle levering alles wat we besteld hebben goede kwaliteit.

Prima telefonische bestellingsaanname. Goed advies. Warm persoon. Bereidwillig. Gewoon goed.

Hele snelle levering,als je iets wil weten goede chat.

Alles oké, prima geregeld. Fijne site om te kopen!

Alles klopt tot in detail

Altijd correct en waard voor mijn geld

Als ik een probleempje heb/ had werd alles zeer correct opgelost en afgewerkt

Geen slechte ervaring qua retour zenden artikelen.

Wanneer ik iets bestel wordt ik heel goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Wanneer ik iets retour zendt vind ik dat goed uitgelegd.

Meer Koopjedeal.nl reviews