Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Grote diversiteit in aangeboden artikelen tegen zeer scherpe prijzen, die ook nog eens super snel bij je thuis worden bezorgd

Er wordt goede en duidelijke uitleg gegeven . Bij koop wordt snel geleverd .

Zolang wij al artikelen hebben besteld en ontvangen is dat steeds goed gegaan zonder problemen en daar zijn wij zeer tevreden over, ga zo door. Met vriendelijke groeten, Lia & Ton uit Halsteren.

Ik heb al diverse malen bestellingen gedaan bij koopjesdeal en altijd naar volle tevredenheid en wat ook zo fijn is dat je gebruik kan maken van after pay. en natuurlijk niet te vergeten de service die ze bieden, ik heb namelijk een keer iets gehad wat niet werkte zoals het hoorde en daar hebben ze meteen op ingehaakt en ze zijn er ook nog op terug gekomen of het toen naar wens was, super. maar helaas wil ik toch ook een min puntje vermelden en dat is; de laatste 3 bestellingen liepen aanzienlijke vertraging op, ik werd er wel keurig van op de hoogte gebracht. maar toch jammer en dat was ik ook absoluut niet gewend bij hen, maar het weerhoud mij er niet van om bij koopjesdeal wat te bestellen, zeer zeker niet.

We hebben hier al een meerdere mega goede deals gescoord. Kwalitiatief hoogwaardige producten voor een spectaculaire prijs. En als er dan een keertje iets niet goed is wordt het probleem snel en professioneel opgelost. Top!

Veel besteld en altijd goed gegaan. Ook als er iets mis is wordt dat goed opgelost. Het hele proces van bestellen, bezorgen en nazorg is gewoon goed geregeld. Prima mijn account omgeving en prima contact mogelijkheden waar snel op wordt gereageerd. Geen klachten tot nu toe.

Alles tot nu toe uitstekend afgehandeld zelfs een keer verkeerd geleverde overzet zonnebril dit had een nachtbril moeten zijn een excuses ontvangen mocht de zonnebril houden en de nachtbril werd alsnog snel nageleverd TOP iets nodig kijk altijd eerst op koopje deal

Lekker makkelijk niet duur

Elke bestelling door mij gedaan is tot volle tevredenheid en kwaliteit afgehandeld. Ga zo door!

Altijd op tijd bezorgd, bij de klantenservice altijd vriendelijk

Geen klagen over levertijden en kwaliteit en een goede prijs

Of het nu gaat om olijfboompjes of handschoenen, het bestelde wordt vlot thuis afgeleverd. Snel uitpakken en het gekochte is klaar voor gebruik. Gadgets noem maar op. Altijd voor bodemprijzen. Wij zijn heel blij met Ilse!

Al jaren bestel ik regelmatig artikelen bij Koopjedeal en zeer naar tevredenheid. Het aanbod is heel variabel, de verpakking uitmuntend, bezorging te volgen via de mail die je ontvangt. TOP!

Keurig en correct handelen

Tot nu toe ben ik tevreden over mijn aankopen bij Koopjedeal! Ja, ik zeg dat voort.

Bestellingen worden te vaak te laat geleverd

Wat valt er te zeggen ik ben altijd up to date geholpen

Na installatie opgehangen. Nu blijkt de sensor niet te werken, dus nu nog maar twee standen, aan of uit. Juist de sensor deed mij dit kopen. Jammer van produkt

Naar mijn mening is de beste manier om Koopjedeal te omschrijven: " ZORGVULDIG". Zorgvuldig in -communicatie; -informatie; -levering; -klachtenafhandeling. Kortom een bedrijf waar je prima zaken mee kunt doen.

Wat je ook koopt via Koopjedeal, je krijgt de beste service, de beste prijs en de beste kwaliteit!

Al mijn bestellingen zonder klachten ontvangen.En was een bestelling niet wat ik verwachte,was het makkelijk terug te sturen en geld zonder gezeur retour.

Ik koop al lang via Social Deal en mijn ervaringen bij jullie zi8jn positieve ervaringen! De assortiment is uitgebreid en divers!

In de loop der jaren al heel wat bestellingen gedaan. Nog nooit problemen ondervonden.

Ben zeer tevreden over Koopjesdail! Ik heb een keer verkeerde printerinkt besteld en al open gemaakt en toen ik het vertelde tegen de klantenservice, mocht ik het gewoon terug sturen en kreeg de printerinkt die in mijn printer kon.helemaal super! Verder alles wat ik tot nu besteld heb, is naar alle tevredenheid opgestuurd!

Bijzondere artikelen die je niet zomaar elders tegenkomt.

Ik heb steeds goede ervaringen gehad bij Koopjedeal. Artikelen voldoen steeds aan mijn verwachtingen. De bestellingen en de afhandeling daarvan zijn altijd prima in orde. Ik dan Koopjedeal bij iedereen aanraden.

Ben al jaren klant. En ik ben zeer tevreden. Soms ging de levering niet zoals was geplant maar dan werd er altijd naar een oplossing gezocht of je kreeg je geld terug . Top bedrijf

Ik ben al vele jaren klant en heb vele bestellingen gedaan. Prima producten en snelle levering, ook bij omruilen. Hulde!

Alle bestellingen tot volle tevredenheid ontvangen. Zelfs een keer, terwijl ik abusievelijk een foutief huisnummer had opgegeven. Nr. 1 ipv 107. Na telefonisch overleg is de bestelling keurig en tijdig op het goede adres afgegeven. Ga zo door. Succes.

Ik heb reeds meerdere keren producten van verschillende aard besteld en altijd is alles prima verlopen ! Dus Koopjedeal is een echte aanrader !

Meer Koopjedeal.nl reviews