Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

slecht zaak oplichters uit china!

✓ Koopjedeal.nl Beste Willy,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Mag ik vragen op basis waarvan u concludeert dat wij oplichters zijn?
Het is namelijk zo dat wij meer dan een miljoen bestellingen per jaar verwerken en dat er zo heel af en toe wat mis kan gaan.
Overal waar mensen bij betrokken zijn, kan er wat mis gaan.

Overigens wil ik u erop wijzen dat wij gemiddeld beoordeeld staan met een 8.5 uit 5733 beoordelingen van klanten op kiyoh.nl.
Dit zegt uiteraard wat over de mate waarin klachten opgelost worden.

Tevens is het zo dat Apple producten ook in China gefabriceerd worden, niet alleen Apple maar ook bijvoorbeeld bepaalde Mercedes onderdelen.
Als een product in China geproduceerd is, wil dat absoluut niets zeggen over de kwaliteit van het product.

Graag ontvangen wij een duidelijke omschrijving van uw klacht.
Dit kunt u mailen naar info@koopjedeal.nl
Mijn collega's reageren binnen 2 werkdagen op uw mailbericht.

T. 0320-417539

oplichters, luisteren niet en zijn super traag met reageren

✓ Koopjedeal.nl Beste Erwin,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Mag ik vragen op basis waarvan wij uitgemaakt worden voor oplichters?
Onze klantenservice afdeling reageert op het moment binnen twee uur op mailberichten.
Onze Live-Chat-medewerkers staan u a-la-minute te woord indien u dat wenst.
U kunt tevens ook telefonisch contact opnemen (wachtrij is minder dan 3 minuten).

Wij verzoeken u een omschrijving van uw klacht met de daarbij behoren bestelnummer naar ons te escaleren.
Dit biedt ons de mogelijkheid om uw klacht op te lossen.

In afwachting van uw reactie verblijven wij.

T. 0320-417539

Zeer slechte ervaring met koopjedeal.nl Afspraken worden nauwelijks nagekomen. Boze mails schrijven, gooien ze gelijk in het rond archief. Bezit eer ge begint ! Een zeer ontevreden klant. Sjaak Uitteketting.

✓ Koopjedeal.nl Beste Sjaak,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u het bestellen bij Koopjedeal negatief ervaart.
Graag ontvangen wij een omschrijving en een bijbehorende ordernummer van uw klacht in een mailbericht naar info@koopjedeal.nl

Dit biedt ons de mogelijkheid om opnieuw uw klacht in behandeling te nemen.
Zo kunnen wij nagaan of wij uw gewenste oplossing kunnen realiseren.

T. 0320-417539

Op 10 april een mooie advertentie van koopjesdeal.nl in de krant. Twee splitmatrashoezen voor maar € 39,95. Koopje, toch? Gelijk besteld en betaald. Na contact over de kleur die niet meer leverbaar was, akkoord gegaan met een andere kleur. Na een paar herinneringen van mijn kant waar toch de bestelling bleef, is het tot nu toe helemaal stil gebleven. Ik noem dit pure oplichting ! Dat zo'n bedrijf nog mag adverteren in de grote dagbladen! Het is een grote schande!

✓ Koopjedeal.nl Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen.
Op dit platform hebben wij helaas geen inzicht in klantgegevens waardoor ik moeilijk kan vaststellen of uw bestelling reeds voltooid is of dat uw bestelling nog steeds in behandeling is.

Indien uw bestelling niet afgeleverd is, verzoeken wij u een mailbericht te sturen met een omschrijving van uw klacht en het bijbehorende bestelnummer.
Zo krijgen wij de mogelijkheid om uw klacht in behandeling te nemen en hiervoor een passende oplossing te vinden.

Onze excuus voor het ongemak dat u heeft mogen ervaren.

T. 0320-417539

Deze week voor het eerst koopjedeal.nl geprobeerd. Werd getriggerd door de prijzen van Gilette scheermesjes, Philips Sonicare scheermesjes en hoeslakens. De tandenborstels waren zeker niet origineel, de scheermesjes lijken verdacht veel op Chinese kopieën en de 'superior' matras overtrekken hebben een Zeeman uitstralingen. Zal ze nier retourneren vanwege de lage prijzen. Ik had het eigenlijk kunnen weten. Is echter wel een reden om me uit te schrijven en er nooit meer te kopen. Voor kwaliteit zou ik andere kanalen zoeken.

✓ Koopjedeal.nl Beste Albert,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u een bestelling heeft gedaan bij ons.
Het is volkomen begrijpelijk dat u de Gillette Scheermesjes wantrouwt vanwege de lage prijs.
De scheermesjes bieden wij aan voor €18,95 terwijl deze in de winkels ruim €37,95 kosten. Het is tenslotte niets voor niets een aanbieding!

De scheermesjes betreffen 100% originele scheermesjes van Gillette.
De scheermesjes zijn afkomstig van een internationaal erkende groothandel.
Deze groothandel levert alleen 100% originele scheermesjes.
Daarnaast zijn de scheermesjes door een uitgebreide inkoop-procedure getest en ook hieruit is gebleken dat dit originele exemplaren zijn.

De opzetborstels daarentegen zijn van een huismerk.
Dit stond duidelijk bij advertentie aangegeven.
Ik citeer het volgende:

"Topkwaliteit huismerk. Niet goed? Geld terug!

Wij zijn zelf al helemaal fan van deze opzetborstels. Deze huismerk opzetborstels zijn net zo goed als de originele, maar dan tientallen euro's goedkoper! Ben je er toch niet tevreden over? Dan krijg je gewoon je geld terug!"

Over de dekbed-overtrekken krijgen wij vrijwel geen klachten. Er zijn enkel omruil-verzoeken bekend van dit product.
De kwaliteit en materiaal stond wederom aangegeven bij de advertentie.

Uiteraard heeft u recht op uw zichttermijn van 14 dagen.
Wenst u producten te retourneren? Dat kan eenvoudig via www.koopjedeal.nl/klachten

T. 0320-417539

Artikel gekocht en deze vervolgens willen ruilen, zit nu al een week te wachten op "goedkeuring". Heb meerdere keren geprobeerd te bellen maar en wordt niet opgenomen. Daarnaast zeggen ze op het bandje van de klantenservice dat er een online chat is, dit is een leugen, nergens op de website staat een chat.

✓ Koopjedeal.nl Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij hebben afgelopen dagen slechts een wachttijd van maximaal 4 minuten aan de telefoon.
U heeft mogelijk buiten de contacttijden contact met ons gezocht.
Voor contactinformatie zie www.koopjedeal.nl/contact

Uw inruilverzoek is inmiddels goedgekeurd.
Het verwerken van uw retour duurt maximaal 5 werkdagen nadat wij uw retour ontvangen hebben.

T. 0320-417539

verkeerde motief geleverd. De schroeven pasten niet door de gaten. motief in de rugleuning = van plastic. mijn man had alles al gemonteerd ( met heel veel moeite!) zag ik ook nog een scheur in het hout! we MOGEN alles weer demonteren en opsturen...en dan weer opnieuw monteren....pffff...laat maar...... NOOIT weer iets bestellen lijkt me een beter besluit

✓ Koopjedeal.nl Beste Trees,

Dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat het product mankementen (ver)toont.
Dit kan mogelijk het gevolg zijn van transportschade of een fout van de fabriek af.
Om dit te kunnen onderzoeken is het retourneren van het product essentieel.
Zo kan de fabrikant/leverancier de klacht in de toekomst minimaliseren.

U kunt het beste een retour-aanvraag doen via onze website.
Dit proces kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Voor het doen van een retouraanvraag heeft u nodig:

- Uw bestelnummer
- Uw mailadres (Moet hetzelfde zijn als bij het plaatsen van de bestelling)

De retour-procedure werkt als volgt:

**Lees de onderstaande instructies goed door**

Stap 1) U doet een retour-aanvraag via www.koopjedeal.nl/klachten
Stap 2) Uw retour-aanvraag wordt binnen één werkdag geaccordeerd door één van onze retouren-afdeling medewerkers.

Stap 3A) Indien uw retour-aanvraag goedgekeurd wordt, ontvangt u automatisch bericht van ons met de instructies over hoe u het pakketje gratis kunt retourneren naar ons.
In de bijlage van de goedkeuring vindt u het gratis verzend-etiket.
Stap 3B) Indien uw retour-aanvraag wordt geannuleerd, ontvangt u apart bericht van ons.

Stap 4) U retourneert het pakketje volgens de aangegeven instructies.
Stap 5) Wanneer wij het pakketje ontvangen, ontvangt u bevestiging van ons.
Stap 6) Het kan maximaal 5 werkdagen duren nadat wij het pakketje ontvangen hebben, voordat uw retour is verwerkt.

Indien u kiest voor vervanging, ontvangt u bevestiging van de order per mail mits het product voorradig is.
Wanneer u liever creditering wenst voor uw retour-zending, ontvangt u een creditnota van ons ter bevestiging van de creditering.
Let op: creditering is enkel mogelijk wanneer de retour-aanvraag verstuurd is binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Op deze pagina vindt u tevens de artikelen die niet geretourneerd kunnen worden.
Artikelen die u langer dan 14 dagen in uw bezit heeft, kunt u helaas niet retourneren.
Hiervoor geldt alleen garantie op technische mankementen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mochten er vragen of opmerkingen resteren, neem gerust contact op met ons.
Mijn collega's of ik helpen u graag verder.

T. 0320-417539

administratie gekoppeld aan afterpay is niet goed geregeld. na diverse malen telefonische en per mail geprobeerd te hebben een misverstand recht te zetten. Copy van factuur die ik betaald heb opgestuurd. krijg ik nu (3 maanden later)weer een aanmaning over een bedrag dat nog open zou staan.Terwijl ik het factuurbedrag heb betaald maar zij vergeten zijn dat er een korting is gegeven op de bestelling van die dag. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, niets bestellen bij dit bedrijf.Doe jezelf een plezier en voorkom een hoop narigheid!

✓ Koopjedeal.nl Beste Har,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u ondanks de betaling nog steeds een factuur ontvangt.
U heeft gekozen bij de betaling voor Afterpay.

Het beste wat u kunt doen is: een mailtje sturen naar info@koopjedeal.nl met daarin:
- Uw bestelnummer
- Het bedrag wat u betaald heeft aan Afterpay
- De reden waarom het bedrag volgens u onjuist is.

Vervolgens kunnen wij dit verifiëren bij Afterpay en hier een eind aanmaken voor u, indien het onterecht is.
Wij verwachten de kwestie binnen twee werkdagen op te lossen.

Excuses voor het ongemak dat u heeft mogen ervaren.

T. 0320-417539

Op 14 april jl. een zonnebril besteld en deze tot op heden ondanks veelvuldig telefonisch en e mail contact nog steeds niet ontvangen

✓ Koopjedeal.nl Beste Ben,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling tot op heden niet heeft ontvangen.
Gezien de besteldatum is er mogelijk iets misgegaan met uw bestelling.
Wij hanteren namelijk een lever-termijn van maximaal 5 werkdagen bij onze producten.

Zou u uw bestelnummer met een korte omschrijving kunnen mailen naar info@koopjedeal.nl?
Dan kunnen wij nagaan wat de status van uw bestelling is.
Nadat u de mail verstuurd heeft, duurt het maximaal twee werkdagen voordat wij hierop gereageerd hebben.

T. 0320-417539

30 april overhemden en polo's besteld van Ralph Lauren. 100% "Uiteraard 100% origineel, gegarandeerd".. niet dus... Allereerst pas 20 mei geleverd! Vermoedelijk om eerst nog wat nep prullaria te produceren in een 3de wereld land.. om vervolgens pas te verschepen.. Ten tweede: Het witte overhemd had vieze bijna gele knopen i.p.v. de originele nette witte. De polo's kreeg ik er 1 eerder van geleverd (13 mei!) en i.v.m. het wantrouw deze eerst maar eens normaal gewassen. Zoals je kunt veronderstellen van namaak prullaria kromp hij een flink stuk in taille, lengte bleef hetzelfde. Uiteraard stuur ik de andere polo en overhemden ongeopend retour. En de gewassen polo net zo goed. NIET "Uiteraard 100% origineel, gegarandeerd" = GELD TERUG. Overigens net zo vreemd als de kwaliteit is hun retourbeleid. Je ontvangt een mail met: "Het duurt maximaal 2 werkdagen voordat wij de retouraanvraag hebben geaccordeerd. Je ontvangt dan een e-mail met daarin alle informatie over hoe je het pakketje GRATIS kan retourneren." Waarom in godsnaam? We gaan het gauw merken.. Zodra ik reactie heb zal ik laten weten hoe het retourproces is verlopen en wat de uitkomst is geworden!

✓ Koopjedeal.nl Beste Kevin,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat de levertermijn van uw bestelling langer dan verwacht is.

Onze inkoop-afdeling heeft de overhemden van Ralph-Lauren ingekocht bij een internationaal Erkende groothandel.
Daarnaast hebben wij een uitgebreide inkoop-keuring waarbij de producten eerst gecontroleerd worden, voordat ze worden aangeboden.
Ook hier hebben wij geconstateerd dat het gaat om 100% originele Ralph Lauren overhemden.

Ook komt uw klacht niet voor in ons klachtrapportage.
Dit product heeft een klachtenpercentage van 1.2%.
De enige klacht die wij over dit product terugzien in het rapport is dat klanten in sommige situaties de verkeerde maat besteld hebben.

Wenst u het product alsnog gratis retour te zenden naar ons? Dat kan via www.koopjedeal.nl/klachten

Onze excuses voor het ongemak.

T. 0320-417539

Slang van 30 m. gekocht, die maar 15 m. blijkt te zijn. Pas gebruikt toen ik hem nodig had, dus kan hem niet meer teruggeven, want hij is nu dus ook gebruikt. Je kunt n.l. niet van tevoren zien hoe lang de slag gaat worden. Ik ging ervan uit dat hij zo lang zou worden als waarvoor ik hem gekocht heb! Waardeloos dus!

✓ Koopjedeal.nl Beste Joke,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u mogelijk de verkeerde tuinslang ontvangen heeft.
Wanneer er aangegeven staat dat het om een slang gaat die 30meter lang kan worden, is het natuurlijk de bedoeling dat de slang ook daadwerkelijk 30 meter lang wordt.

Mogelijk heeft u een verkeerd exemplaar ontvangen of besteld.
Wij komen namelijk geen (soort)gelijke klachten tegen in ons product-klachtenrapport.

Wij adviseren u een mail te sturen met uw bestelnummer en de omschrijving van uw klacht naar info@koopjedeal.nl
Nadat u ons de aangegeven informatie heeft gemaild, kunnen wij nagaan wat er precies mis is en uw klacht naar de volle tevredenheid oplossen.
Ongeacht of u de slang in gebruikt heeft genomen of niet.
Wij verwachten te antwoorden binnen maximaal twee werkdagen nadat u ons gemaild heeft op het bovenstaande mailadres.

T. 0320-417539

Ik heb een dekbed gekocht voor het bed van mijn dochter 140/200. Krijg ik welliswaar een lege doos toegestuurd, paar dagen daarna krijg ik een mail dat de order geplaatst is, dus ik dacht het komt vast goed. Niet dus. Ik gemaild, conclusie het is de schuld van post nl en zij kunnen mij er niet verder bij helpen. Weg geld en geen dekbed!

Al 4 weken wachten op een bestelling, wel correct antwoord, zowel telefonisch als via mail. zelfde antwoord; een gedeelte van uw bestelling ontbreekt komt vandaag bij ons binnen gaat direct naar u toe. ? dit kan toch anders? Stuur in dat geval de overige bestelling wel af en crediteer de rest. vage beloftes. Jammer. zie wel meer aanbiedingen die me bevallen, maar nu is het 1x en dus nooit weer

Heb 2 reeds betaalde bestellingen gedaan die tot op heden niet geleverd zijn. Eén van 24 april en één van 26 april. De bestelling van 26 april zou verzonden zijn maar is niet te traceren. De ander heeft nog de status 'in verwerking'. Het bedrijf reageert hierop met een standaardmail. De chatfunctie op site is niet meer zichtbaar. HEEFT DIT BEDRIJF PROBLEMEN? Ze gaan wel nog vrolijk door met dagelijks adverteren en nieuwe aanbiedingen sturen. WIE STOPT DIT?

✓ Koopjedeal.nl Beste Eduard,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u uw bestellingen tot op heden niet heeft ontvangen.
Wij hanteren een lever-termijn van maximaal 5 werkdagen, dat betekent dat er mogelijk iets mis is gegaan bij uw bestelling.

Wij adviseren u een mail te sturen met daarbij uw bestelling-nummers en een korte omschrijving naar info@koopjedeal.nl
Zo kunnen wij nagaan wat er precies mis is gegaan.

Onze livechat is beschikbaar vanaf 09:00-17:00
Onze telefonische dienst is beschikbaar vanaf: 09:00-17:00
Er wordt binnen maximaal twee werkdagen gereageerd op mailberichten.

T. 0320-417539

Op 8 april t-shirts besteld & een usb kabel. De t-shirts hebben kennelijk een langere levertijd (slechts 1x geinformeerd zonder dat wordt aangegeven wanneer wel wordt geleverd). Na paar keer mailen eindelijk reactie, maar nog steeds niets gekregen. Wel vreemd dat dezelfde t-shirts doodleuk nog een keer dagdeal zijn terwijl ik ze niet uitgeleverd krijg. Overigens wordt de usb kabel ook niet uitgeleverd onder het mom van combined shipping......

✓ Koopjedeal.nl Beste Martijn,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraagd is.
Wij verwerken meer dan een miljoen bestellingen per jaar.
Helaas gaat er zo heel af en toe wat mis.

Uw bestelling is inmiddels afgeleverd.
De vertraging wordt opgenomen in het rapport, zodat wij dit in de toekomst kunnen voorkomen/.

Onze excuses voor het ongemak!

T. 0320-417539

Bestelde was zoals ik ook had verwacht (dus info op de site was juist) en ook binnen de aangegeven tijd bezorgd. TOP!

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent!
Zo hoort het uiteraard ook :-)

T. 0320-417539

Zo leuk, snel en betrouwbaar dat als het fout gaat dat echt een verrassing is.

✓ Koopjedeal.nl Beste Alexander,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u ons assortiment interessant vindt.
Wij doen ons best om u in de toekomst nog sneller te kunnen leveren :-)

T. 0320-417539

Heb een traagschuumkussen gekocht bij Koopjedeal en deze geprobeerd. Deze zou gezonde nachtrust geven. Helaas: het kussen is als beton en mijn nek ligt in een hoek van 90 graden. Wil deze daarom retourneren. Koopjedeal daar voor benaderd hoe dat aan te pakken, maar heb na 4 dagen nog steeds geen reacties ontvangen. Weinig vertrouwenwekkend.

✓ Koopjedeal.nl Beste Anne,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent over de traagschuim kussen.
Wij kunnen helaas geen garantie geven dat u de kussen ook lekker vindt slapen, doordat het objectief is.
De één slaapt liever op een klein zacht kussentje, de ander liever op een groot en harde kussen met pocketveren.

Mijn collega's hebben u inmiddels de retour-instructies gemaild.

Onze excuses voor het ongemak!

T. 0320-417539

Prima site, betrouwbare levering, hele goede prijs. Maar.... Hoe kom ik nu van die mailing af? Dagelijkse meerdere aanbiedingen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze leveringen! :-)

Wij zijn verplicht om u de mogelijkheid te geven om uzelf te kunnen afmelden in de nieuwsbrief.
Helemaal onderaan elke nieuwsbrief vindt u: "klik u hier om te afmelden"
Als u hierop klikt wordt u naar de volgende pagina gedirigeerd: www.koopjedeal.nl/afmelden

U kunt uw nieuwsbrief voorkeuren wijzigen naar de gewenste modus.

T. 0320-417539

Altijd een goede deal en vlotte service. Hoef geen uitleg gewoon doen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Stacia,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
Wij doen ons best om service-peil hoog te houden! :-)

T. 0320-417539

Enkele dagen geleden 2 bureaustoelen gekocht. Beste Peter Bedankt voor je bestelling bij Koopjedeal B.V.. Je bestelling zal binnen 5 werkdagen geleverd worden. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop. Bestelling #201297807 (geplaatst op 22 april 2016 12:14:31 CEST) Deze (prijs) aanbieding was beperkt in de tijd. Door aanmelding op de nieuwsbrief werd een extra korting bekomen. Ook met spaar punten ging de prijs nog verder omlaag! Groot is de verbazing en ontgoocheling als je dan ontdekt dat er voor de twee stoelen 28,96 meer is betaald dan bij Bol.com Misschien is het beter om in het vervolg eerst bij deze online shop te kijken. Nu heb ik het gevoel dat KoopJeDeal vooral zichzelf een deal gunt.

✓ Koopjedeal.nl Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij hebben het e.e.a. opgezocht omtrent het prijsverschil van de bestelbureaustoel.
Wij hebben op de aangegeven website geen gelijke bureaustoel gevonden.
Het betreft hoogstwaarschijnlijk een soortgelijk exemplaar.
Hiervoor kunnen wij helaas geen prijs-garantie geven.

T. 0320-417539

Ik had een horloge besteld maar kreeg hem in de verkeerde kleur.ik heb gebeld en kreeg per omgaande de goede thuisgestuurd

✓ Koopjedeal.nl Beste Marian,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Overal waar mensen aan te pas komen, worden er fouten gemaakt.
De mate waarin de firma de fouten hersteld bepaald het service-niveau van het bedrijf.

Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent!

T. 0320-417539

Ik heb nu al een behoorlijk aantal artikelen gekocht bij Koopjedeal. Het zijn vaak leuke artikelen en ze zijn altijd prima geprijsd.Ik had 1 keer een artikel dat niet voldeed. Dat kon ik zonder problemen en kosten terugsturen en mijn geld werd geretourneerd. Van een ander artikel ging tot 2 keer toe de SD card stuk. Daar kan Koopjedeal uiteraard ook niets aan doen. De card werd beide keren direct vervangen. De procedure hiervoor was helder, en wederom kon het artikel via Kiala, zonder kosten worden teruggestuurd. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Frans,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Goed om te horen dat u tevreden bent!
Daar doen wij ons best natuurlijk voor. :-)

T. 0320-417539

Alles wat ik tot op heden besteld heb, is nog steeds op tijd afgeleverd en zelfs ook op andere door mij opgegeven adressen. De bestelde artikelen vind ik heel goedkoop en voldoen ook exact aan de beschrijving.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u te spreken bent over onze producten en leveringen.
Daar doen wij ons best natuurlijk voor!

T. 0320-417539

Prima ervaring. Leveringen op tijd en ook retouren (kapot product) werkt prima

✓ Koopjedeal.nl Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Overal waar mensen aan te pas komen, gaat er wel eens wat mis.
De mate waarin de firma het oplost, bepaalt de serviceniveau van de firma.

Fijn dat het naar opgelost is!

T. 0320-417539

Alles werd op tijd geleverd nimmer een probleem gehad.

vele malen jullie diensten gebruikt en altijd goede snelle\ leverinbg maar bovendien goede v erhouding van kwalitieit-prijs verhouding. GA ZO DOOR!

Onze {mijn} ervaringen met de bestellingen bij Ilse, zijn zeer goed. Als er staat binnen 6 dagen of iets anders, dan hebben wij het altijd al eerder in huis. Goede prijs en keurig verzorgt,

mijn ervaring is perfext geen klachten

enkele malen iets bij koopjesdeal besteld en altijd keurig verwerkt en afgeleverd niets mis met dit bedrijf

Meer Koopjedeal.nl reviews