Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Als nieuwe klant ben ik super tevreden,alles is duidelijk en makkelijk te regelen en de goederen worden de volgende dag geleverd.

Eigenlijk nooit problemen. 1 x een misverstand, zo opgelost, hoef ik verder geen woorden aan vuil te maken.

Laatst een Moa disign haard besteld. Deze werd keurig na 4 dagen geleverd. Wat een teleurstelling toen bleek dat de glasplaat van de haard in honderden stukjes in de doos lag. Direct contact opgenomen met Koopjedeal en binnen 24 uur kreeg ik de retourinformatie en excuses voor het ongemak thuis op mijn computer. Bon uitgeprint en haard retour gezonden. Na 3 dagen had ik mijn nieuwe haard weer in huis. Koopjedeal bedankt voor deze super service.

je vraagt naar mijn ervaring terwijl ik de bestelling nog niet heb ontvangen jan

Ik ben zeer tevreden. Het is net of jullie een soort familie van mij zijn. Leuk contact over en weer en als er iets niet goed is gegaan, doen jullie je uiterste best om het op te lossen. Leuk systeem ook met die spaarpunten en extra kortingen! Ga zo door. Laat het meniet boven het hoofd groeien, nu jullie zo groot zijn geworden. Ik weet nog hoe jullie zijn begonnen! SUcces verder Joke

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed.

Op tijd geleverd en een goede prijs

Bestel regelmatig bij Koopjedeal.nl Ze hebben vaak leuke en goedkope deals en ook nog handig ook. Bestelproces is eenvoudig en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van het bestel- en verzendproces. Meestal is de levering al de volgende dag en je weet precies wanneer e.e.a. wordt afgeleverd. In de enkele keer dat een product niet goed is of niet bevalt is het geen enkel probleem om te retourneren en je geld terug te krijgen. Ook het contact met de helpdesk is snel en heeft vriendelijke en begripvolle medewerkers. Kortom, zie iets leuks, gewoon bestellen. Het werkt vlot en je kan je geen buil vallen.

Goede producten tegen een zeer scherpe prijs. Over het algemeen snelle en correcte leveringen.

Nooit enig probleem gehad. Snelle en goede levering.

Wat ik heb gekocht blijkt vrij slecht van kwaliteit te zijn .. maar je moet wel lachen over het zo genoemd 'Adviesprijs' .. dat is gewoon ONZIN !

Zeer gebruiksvriendelijke website, de bestelling is eenvoudig geplaatst en de bezorging is snel. Het enige kleine minpuntje is dat ik de verzendkosten in relatie tot mijn (kleine) bestelling wat aan de hoge kant vond.

Zeer tevreden over de snelle levering en het oplossen van de klacht die ik had over iets wat ontbrak.

regelmatig koop ik wat, handig en goed. snelle levering. ben uiterst tevreden.

zeer snelle en goede levering, ik raad het iedereen aan

Iedere ochtend is mijn eerste gang naar de computer- opstarten en de post bekijken. Als Koopjedeal er al opstaat is dat de eerste die ik open. Ik wil op zeker zien welke deals er nu weer worden aangeboden. Heerlijk om te doen en nog leuker om je te realiseren dat je altijd het goedkoopste aanbod krijgt. Een enthousiaste supporter van Koopjedeal.

Prima ervaring met dit bedrijf, wanneer er iets defect raakt wordt hetzonder probleem omgeruild ook na een half jaar of later. IK SPREEK UIT ERVARING. Kortom een betrouwbaar bedrijf Die niet moeilijk doet als het gaat om service en snelle afhandeling.

Al diverse keren een bestelling geplaatst. In doorsnee was zowel bestelling als levering volgens afspraak snel en doeltreffend afgehandeld.

prima ervaring, wordt goed en op tijd geleverd

Koop al vele jaren bij Koopjedeal en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Maat niet goed? Zonder kosten retour en je krijgt een passende maat toegestuurd. Snel defect (apparaat) of kapot (organische stoffen)? Geen gezeur retour en het wordt kosteloos vervangen. Vragen worden altijd direct beantwoordt. Waar vindt je elders nog hoge kwaliteit tegen een meer dan lage prijs en een hoogstaande service dan bij Koopjedeal.nl Nooit andere dan louter positieve ervaringen en daarom een echte aanrader.

Een bestelling word snel en efficiënt verwerkt en geleverd. Eventuele klachten worden snel en professioneel en keuring af gehandeld. Toppie, ga zo door het is leuk winkelen bij jullie. Mvg. Govardus

Correct en op tijd en zeer prijswaardig.

Ik vind het fijn dat het goede producten zijn die snel geleverd worden voor een goede prijs. Ik heb bij mijn bestellingen nog geen negatieve punten kunnen ontdekken.

Ervaring is ronduit positief. Afspraken worden nagekomen. De spullen zijn goed verpakt en hebben een goede kwaliteit. wat mij betreft mag er nog wat meer variatie in het aanbod komen

Ik heb goede ervaringen met Koopjedeal. Snelle en vlotte levering en foutjes worden snel hersteld plus punt.

Ik heb 3 bestellingen geplaatst en kon vanaf het begin mijn bestellingen volgen. Duidelijkheid is belangrijk en dat geeft Koopjedeal.nl

Ik heb , behalve dit artikel, redelijk wat bestelling bij jullie geplaatst. Alles bestellingen zijn voortreffelijk uitgevoerd. Er is zeker reden vaker bij jullie te bestellen. Het assortiment is uitgebreider geworden. Succes

Ik heb goede ervaringen met bestellingen en afleveringen van jullie goederen. Het was correct en to the point. Wat mij stoort zijn de talloze aanbiedingen die ik in mijn mailbox ontvang. Ik heb al eens geprobeerd dit te stoppen, maar het is mij niet gelukt. Jullie aanbiedingen lees ik altijd in mijn dagblad, dus op de mail hoeft niet. Ik begrijp ook wel dat dit komt omdat ik in jullie bestand zit. Mijn vraag: zou dit kunnen stoppen? Jullie heel veel succes wensend met jullie bedrijf, met een hartelijke groet, Truus Kamstra

maken waar wat ze beloven

prijs en product zijn gewoon erg goed. afhandeling en bezorging eveneens.

Meer Koopjedeal.nl reviews