Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Koopjedeal: een aanrader! Goede aanbiedingen en altijd vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. We kunnen deze site van harte aanbevelen! We hebben er al veel artikelen gekocht, van kleine hebbedingetjes tot grotere aankopen: gereedschap of huishoudelijke apparaten. Prima kwaliteit en prettig geprijsd.

Een aantrekkelijke aanbieding..... wel of niet..... of toch maar wel? Ik kan 'm wel gebruiken. .... zou het wat zijn? Ach, gewoon doen en afwachten. Desinformatie trekt me over de streep! En binnen een knipper met de ogen staat onze pakketbezorger Zacharias al voor de deur met het Koopjedeal-pakje! Gauw installeren en gelijk in bedrijf nemen. En wat een aanwinst! Onbezorgde tijden zijn aangebroken met mijn oplaadbare accu voor mijn mobiele telefoon!

Ik heb slechts 1 keer een koopjedeal besteld en ontvangen. Daar dreigde bij de verzending iets mis te gaan. Op al mijn vragen en opmerkingen werd super gereageerd. Zelfs na de levering heeft Ilse nog geïnformeerd of een en ander naar wens is verlopen. Geweldig,! Hier is een klant geen nummer, maar een persoon waar je mee communiceert.

De wifi repeater was een gebruikte. Hij gaf vanaf de eerste keer aan dat het wachtwoord fout was. Ik Koop niets meer bij koopjesdeal. Ik wil slechts 1 ster geven maar dat gaat niet

Gemakkelijk bestellen en afrekenen (behalve bij gebruik van spaarpunten--enigste minpunt) . Bijna altijd extra korting. Ongemerkt spaarpunten sparen voor meer extra korting. Handige spullen voor weinig geld. Vaak goede aanbiedingen. Bestellingen zijn meestal op tijd. Aanrader voor mensen die niet te veel kunnen besteden. Groetjes, R. Zimberlin

Perfect afgehandeld prima controle na verzending

Mijn ervaringen zijn vooralsnog nooit fout gegaan Ga zo door.

Na de bestelling van de doos met boren van enigentijd geleden, viel het mij op dat de foto mooier was dan wat ik uit eindelijk kreeg, Het viel mij eerlijk gezegd een beetje tegen.

ik ben 68 jaar en zie de aanbiedingen en ik heb het nodig dan kopen wij het , wij hoeven zo de deur niet uit ook neem ik de pet af voor de verpakking van de spullen

Snel gezien, snel besteld en nog sneller geleverd. Dat is wat wij wilden, geen poeha, maar werken met vrinden. Ilse ga zo door. Een tien halen is prachtig, maar ze behouden is nog moeilijker.

Alles zonder problemen besteld en geleverd

Telefonisch helaas moeilijk te bereiken

Super leuke aanbiedingen voor te gekke prijsjes!

Super service. Snelle levering. Staat hoog op mijn lijstje. Een fijn bedrijf voor verscheidene aankopen. Gr. José Wetter

Ik heb al een aantal keren bij Koopjedeal besteld en alles is naar grote tevredenheid verlopen,De sevice is perfect

Zakelijk zonder iets er omheen Fantastisch

Bijzondere tevreden over snelheid van leveren (betrouwbaar) kwaliteit en prijzen

Altijd prijs. Betrouwbaar. Heel veel aanbiedingen elke dag. Lage prijzen en snelle bezorging. Echt goed. Super.

De bestelling gedaan en snel geleverd. Vooral afterpay is een uitkomst. Leuke artikelen voor een heerlijk prijsje

Altijd goed geholpen en even vriendelijke personeel

Voor mijn eigen gevoel ben ik vanaf het begin van Uw bezigheden klant. Regelmatig heb ik iets besteld. Altijd tot tevredenheid. Mocht het zijn dat iets niet goed was,(beschadigd oid) werd er NIET moeilijk gedaan en werd er DIRECT een nieuw exemplaar gestuurd. Mijn ervaring is dus ZEER positief, en U heeft een blijvende klant. (naar behoefte natuurlijk). Met groet, Bernard.S.M.Carlier

prrrrrrrrrrrrrrrrima service en aflevering

Goede en snelle levering

Bij een bestelling van een microSD-geheugenkaartje, had ik vergeten de voordeelcoupon in te vullen. Daarmee zou ik 2 geheugenkaartjes ontvangen voor de prijs van één. Door mijn vergissing ontving ik er uiteraard één exemplaar. Na mijn telefoontje waarin ik aangaf dat ik vergeten was de voordeelcoupon in te vullen, was Koopjedeal bereid me alsnog een tweede microSD-kaartje toe te sturen. Dank daarvoor !

Bestellen kan in het begin wat invullen van gegevens betreft wat langer duren , maar nadien gaat het wat sneller. De betaling via IDEAL is gemakkelijk. De levering is snel. De garantie valt tegen als je een klacht hebt. Er wordt wel op gereageerd. De advertentie met uitleg kan nog iets verbeterd worden maar je kunt ook bellen of mailen met je vraag. Al met al dus een betrouwbare en goede leverancier.

gezocht, gevonden, bestelt en de volgende dag thuis. je krijgt zoals je het hebben wilt. buiten gewoon top

Ik was een paar dagen te laat met de aanvraag van de retourzending (buiten mijn schuld), dat werd door de vervoerder van het product niet geaccepteerd, dus werd het product niet opgehaald. De andere kant doet zich ook voor dat wij bij de aankoop van een boxspring een half jaar hebben moeten wachten voordat eindelijk alle onderdelen wel goed geleverd werden. Die vervoerder deed alle moeite om het toch voor elkaar te krijgen. Ik vind dat er bij het eerste product een coulance regeling toegepast moet worden en dat Koopjedeal niet een klant in de kou kan laten staan en ik vervolgens nu met het product opgescheept zit. Ik heb een goede bestelhistorie, dus jammer dat het zo moet lopen, want alle ander aankopen zijn allen naar tevredenheid afgewerkt. Met vriendeijke groeten Elly van Bleiswijk

De bestellingen die ik gedaan heb zijn altijd keurig op tijd bezorgt en afgehandeld. Een paar maal telefonisch contact gehad en ook hier een zeer positieve afhandeling .Al met al mijn complimenten over Koopjedeal.

Het zijn ook echt koopjes scheeld je bergen met geld

ik ben al een poosje klant en heb goede ervaring koopjedeal altijd keurig op tijd bezorgt zo doorgaan beste mensen

Meer Koopjedeal.nl reviews